Φ Raregold Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2011 Selam.Çok iyi giden bir ilişkim vardı.4 ay sürdü.Evlenmeyi düşünüyorduk.Sürekli evlilikten bahsediyordu bana, ya sen olursun ya da hiç kimse diyen ve beni çok sevdiğini söyleyen bir insandı.Babam hariç ailemle tanışmıştı.Haftada 1 günde çalıştığım yere beni ziyarete geliyordu.Telefonda küçük bir tartışma yaşadık. Telefonu yüzüme kapattı.Aradan 2 saat geçince aradım açmadı.Mesaj çektim cevap vermedi.Sonra ertesi gün bir daha aradım açmadı.2-3 gün sonra 1-2 tane mesaj daha çektim cevap vermedi.Son mesajım ayrılık mesajı oldu.Bende bir daha onu aramam artık.Çok üzülüyorum.Neden böyle gitti.Bana hiçmi saygısı yok anlamadım.Bitti bile demedi bana.Siz buna benzer şeyler yaşadınızmı arkadaşlar ? Alıntı
Φ ayferbursa Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2011 Selam.Çok iyi giden bir ilişkim vardı.4 ay sürdü.Evlenmeyi düşünüyorduk.Sürekli evlilikten bahsediyordu bana, ya sen olursun ya da hiç kimse diyen ve beni çok sevdiğini söyleyen bir insandı.Babam hariç ailemle tanışmıştı.Haftada 1 günde çalıştığım yere beni ziyarete geliyordu.Telefonda küçük bir tartışma yaşadık. Telefonu yüzüme kapattı.Aradan 2 saat geçince aradım açmadı.Mesaj çektim cevap vermedi.Sonra ertesi gün bir daha aradım açmadı.2-3 gün sonra 1-2 tane mesaj daha çektim cevap vermedi.Son mesajım ayrılık mesajı oldu.Bende bir daha onu aramam artık.Çok üzülüyorum.Neden böyle gitti.Bana hiçmi saygısı yok anlamadım.Bitti bile demedi bana.Siz buna benzer şeyler yaşadınızmı arkadaşlar ? üzülme hiç... evlenmekten sürekli bahsedip küçk bir tatışmada b tavrı gözteren birinin ciddi sorunları var demektir... hiç arama en fazla 3 hafta sonra arayacaktır. ama uzak dur ararsa... sağlıklı bir ilişki olmaz böyle modellerden... Alıntı
Φ Raregold Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2011 üzülme hiç... evlenmekten sürekli bahsedip küçk bir tatışmada b tavrı gözteren birinin ciddi sorunları var demektir... hiç arama en fazla 3 hafta sonra arayacaktır. ama uzak dur ararsa... sağlıklı bir ilişki olmaz böyle modellerden... 4 aydır hiç bir dengesizliğini görmedim, o güne kadarda hiç tartışmadık.Ama ufacık bir tartışmada arkasını döndü gitti resmen.Bana çok umut vermişti.Çok şaşkınım.1 hafta oldu ses yok.Mesajlarda bir ilişki bu şekilde bitirilmez, telefonda ya da yüzyüze görüşelim gerekirse sonlandıralım dedim.Cevap yazmadı bana.Nasıl bu kadar kayıtsız kalabiliyor anlamış değilim.Günde en az 5 sefer seni seviyorum diyordu bana.Birlikte birsürü hayal kurduk.Ama suç bende çok sevdiğimi aşık olduğumu belli ettim ona havaya girdi. Alıntı
Φ ayferbursa Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2011 4 aydır hiç bir dengesizliğini görmedim, o güne kadarda hiç tartışmadık.Ama ufacık bir tartışmada arkasını döndü gitti resmen.Bana çok umut vermişti.Çok şaşkınım.1 hafta oldu ses yok.Mesajlarda bir ilişki bu şekilde bitirilmez, telefonda ya da yüzyüze görüşelim gerekirse sonlandıralım dedim.Cevap yazmadı bana.Nasıl bu kadar kayıtsız kalabiliyor anlamış değilim.Günde en az 5 sefer seni seviyorum diyordu bana.Birlikte birsürü hayal kurduk.Ama suç bende çok sevdiğimi aşık olduğumu belli ettim ona havaya girdi. içinde gerçek sevgi olsa idi sizinle evlenmeyi isteyecek kadar ne söylediğiniz gibi havaya girer nede sizi cevapsız bırakırdı... dengesiz çok net... uzak durun sadece.. ve unutun svgi sözlerini falan.. Alıntı
Φ Raregold Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2011 içinde gerçek sevgi olsa idi sizinle evlenmeyi isteyecek kadar ne söylediğiniz gibi havaya girer nede sizi cevapsız bırakırdı... dengesiz çok net... uzak durun sadece.. ve unutun svgi sözlerini falan.. 4 aydır oynamış bana sahte olduğunu kabul etmem lazım sanırım, insanların görünüşlerine aldanmamak gerekirmiş bir kere daha anladım Alıntı
Φ ayferbursa Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2011 4 aydır oynamış bana sahte olduğunu kabul etmem lazım sanırım, insanların görünüşlerine aldanmamak gerekirmiş bir kere daha anladım Alıntı
Φ Raregold Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2011 böyle bir insana zaman harcadığım için üzgünüm aslında, haketmemiştim böyle birini, iyi kandırdı beni Alıntı
Misafir Allah askına yardım Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2017 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2017 Benimkidde bes ay sürdü evlenecez diyodu hep sonra sevgilim var dedi.seninle arkadasm konusuyodu seni üzecekti ben sadece seni üzmeden bu ise son vermek istedim dedi sana o ümitleri veren ben değildim dedi ama ben inanmıyorum bes ay konustuk öyle olsa anlardım.Hala baska kızlarla konusuyo.Ayrılalı iki ay oldu ben hala seviyorum ve cok özlüyorum hep ağlıyorum hep tekrar kavusalım diye duada ediyorum aylar oldu ben hala unutamıyorum fotoğraflarını bile silemedim napiym sizce Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.