Φ pesimist_melankolia Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2011 İşte sensiz bir günün daha sonu.. Dudaklarım kenetlenmiş.. Gözlerimdeki yaşlar sel... olup gitmiş.. Güz yağmurlarının söylediği şarkılar İkimizindi hani.. Şimdi yine dışarda o şarkılardan bir tanesi, Ama bu başka bir aşkın şarkısı olmuş belli ki. Bizi anlatmıyor, Hüzünle, acılarla kasvete boğulmuş... Aşkın bu kadar acı olacağını, Sessizliğin ortasında sensiz kalacağımı Düşünmezdim. Düşünmezdim bu kadar acı bir sonu... Ölümle eş değer kılınan bu acıya son vermeye geldim. Sen ve Ben.. Çıkacağımız bu uzun yolculuğun zamanı geldi meleğim.. ♥ Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2011 Yaşantımızın tamamı bir zaman yolculuğu... 'Gerçek yolculuk' geri dönüştür aslında. "Sana gelişimdi, yaptığım yolculukların en güzeli." Ama bir de bu cümle var ki... Yüreğinize... 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.