Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Robert Litvanya'da küçük bir kasabada marangozluk yapan biridir. Bir pazar günü çok yorgun olmasına rağmen karısının ısrarına dayanamayıp kiliseye giderler, fakat o kadar yorgundur ki ayin sırasında uyuya kalır rüyasında kendisinin ortaçağ avrupasında enginizisyon (yazılışını tam bilmiyorum) mahkemesinde yargılanmakta olduğunu ve giyotin ile idam edildiğini görür tam bu sırada kilisede yanında oturan karısı elindeki yelpazeyi sallıyarak kendini serinletmektedir ve yelpaze adamın boynuna çarpar ve adam bunun etkisiyle kalp krizi geçirir ve ölür.

 

Bu hikayede çok saçma bir nokta var nedir soru buymuş işte böle

Gönderi tarihi:

ya iyide dostum bu çok kolay..ilk okulda anlatıyolar bu olayı..harbiden merakediyom..bakalım kaç kişi bilecek..

Gönderi tarihi:

Soru daha önce sorulmuştu..

Gönderi tarihi:

ewet biraz geç oldu :P ama ilk duyduğumda baya düşünmüştüm...

  • 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

bende çok düşnmüştüm ilk okuduğumda ama cevabı öğrenince bukadar bariz bişeyi nasıl farkedemedim dedim:) biraz kafa yorunca bulunur kolay gelsin:)

Gönderi tarihi:

seninki kadar güzel bi şekilde soramasamda bu soruyu sormuştum daha önce.arkadaşlarında dediği gibi bu soru bi gelenek oldu artık ya:)

Gönderi tarihi:

sorulmasına rağmen cevabı veriyim...

 

adamın rüyasını başkası bilemez ki.... öldükten sonra da kimseye anlatamayacağına göre bu bi saçmalıktır......

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.