Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 19 yıl ninem derki olum iyi huylu köy kızı olsun,paranın gözü kör olsun.
Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 19 yıl Çok acayip bişey yaa iyiyki erkek değilim hangisini söyleceğimi şaşırırım
Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 19 yıl 8- Hayatım şu anda karmakarışık, israr etme.. Ben seni ararım. (Birkaç erkeği aynı anda idare ediyorum. Fazla kurcalama. Habersiz eve gelmeye falan da kalkma, ikimiz de dayak yeriz valla... ) Aynısını gecen arkadasıma demisti kızın biri
Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 19 yıl sedelina evet erkekler öyle malesef,kıtabın cıldıne baktıkları sürece bişe öğrenemıycekler saflar!! Öylelermii İlk Defa Senden duydum Allah Erkekleri Yarattı,Erkeklerde Kadınlarıı
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar sedelina evet erkekler öyle malesef,kıtabın cıldıne baktıkları sürece bişe öğrenemıycekler saflar!! Öylelermii İlk Defa Senden duydum Allah Erkekleri Yarattı,Erkeklerde Kadınlarıı malesef her cıns içinde geçerli,bu zamanda görüntü ön planda olmuş
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.