Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2005 19 yıl MALZEMELER 4 kişilik 1 kg ayşe fasulye ½ kahve kaşığı karbonat az tuz 1 çorba kaşığı tereyağı HAZIRLANIŞI Fasulyelerin uçlarını kopartıp, kılçıklarını keserek ayıklayın ve mümkün olduğunca ince dilimleyin. Yıkadıktan sonra içinde ½ kahve kaşığı karbonat bulunan bol kaynar suda 4-5 dakika kontrol ederek haşlayın ve hemen üzerine soğuk su akıtarak soğutun. Servis edeceğiniz zaman kaynar suda 2 dakika ısıtıp süzdürün. Bir çorba kaşığı tereyağında bir dakika sote yapıp servis edin.
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2005 19 yıl BENDEN BU KADAR ANNEM BU TARIFLERI VER DEDI ...................
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.