Φ feriss Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Tüm Dünya'da ilgiyle izlenen filmlerin Osmanlıca İsimleri...peki turkcelerini yazabilir misiniz? * Sukunet-i Cemaat_ül kuzu = * Yakın-ül Münasebet-i Nevii_ül se = * Medrese-ül zaptiye = * Veled-ül Maraz = * Zahmet-ül Vefat 1 = * Zahmet-ül Vefat 2 = * Zat-ı Müdaafa ül İblis = * Def-ül İblis = Alıntı
Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 * Sukunet-i Cemaat_ül kuzu = SILENCE OF THE LAMBS * Yakın-ül Münasebet-i Nevii_ül se = CLOSE ENCOUNTERS WITH THE THIRD KIND * Medrese-ül zaptiye = POLICE ACADEMY * Veled-ül Maraz = RPOBLEM CHILD * Zahmet-ül Vefat 1 = DIE HARD 1 * Zahmet-ül Vefat 2 = " " 2 * Zat-ı Müdaafa ül İblis = DEVIL'S ADVOCATE * Def-ül İblis = THE EXCORCIST ---2. sinden emin diilim... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Tüm Dünya'da ilgiyle izlenen filmlerin Osmanlıca İsimleri...peki turkcelerini yazabilir misiniz? * Sukunet-i Cemaat_ül kuzu = * Yakın-ül Münasebet-i Nevii_ül se = * Medrese-ül zaptiye = * Veled-ül Maraz = * Zahmet-ül Vefat 1 = * Zahmet-ül Vefat 2 = * Zat-ı Müdaafa ül İblis = * Def-ül İblis = *kuzuların sessizliği *bundan emin değilim sanki tek kişilik ilişki gibi *polis okulu *afacan çocuk *zor ölüm1 *zor ölüm2 *şeytanın avukatı *şeytan çıkarma ... Alıntı
Φ feriss Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 * Sukunet-i Cemaat_ül kuzu = SILENCE OF THE LAMBS * Yakın-ül Münasebet-i Nevii_ül se = ---- * Medrese-ül zaptiye = POLICE ACADEMY * Veled-ül Maraz = RPOBLEM CHILD * Zahmet-ül Vefat 1 = DIE HARD 1 * Zahmet-ül Vefat 2 = " " 2 * Zat-ı Müdaafa ül İblis = DEVIL'S ADVOCATE * Def-ül İblis = EXCORCIST ---1 tanesini bulamadım yaw!! kizmada guldurdun beni ben diyorum soruda turkcelerini yazin diye sende orijinal isimlerinin yazmisin Alıntı
Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 kizmada guldurdun beni ben diyorum soruda turkcelerini yazin diye sende orijinal isimlerinin yazmisin hehe..peqi.. kuzuların sessizliği üçüncü türle yakın ilişkiler problem çocuk polis akademisi zor ölüm 1,2 şeytanın avukatı şeytan çıkarma --görmemişim okumadım tam pardon Alıntı
Φ feriss Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 hehe..peqi.. kuzuların sessizliği üçüncü türle yakın ilişkiler problem çocuk polis akademisi zor ölüm 1,2 şeytanın avukatı şeytan çıkarma --görmemişim okumadım tam pardon iyi iyi ok bisey demedik dogru iyiki osmanlica konusmuyoruz bee valla benim dilim donmezdi turkceme kurban olayim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.