Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 Merhaba anne, Yine ben geldim. Merak etme okuldan çiktim da geldim. Anneler de babalar gibi merak eder mi bilmiyorum ama Ali, "Okula gitmezsem annem çok kizar, merak eder." demisti de onun için söylüyorum. Geçen hafta ögretmen, sag elimde sarimsak, sol elimde sogan dedirte dedirte ögretti sagimi solumu. Ben biliyorum artik anne, sagim neresi, solum neresi Agriyan yanimin neresi oldugunu. Simdi iyi biliyorum anne. Hani geçen geldigimde: Suram aciyor iste, suram demistim de Bir türlü söyleyememistim ya aciyan yanimi anne Bak simdi söylüyorum. Suram iste, Sol yanim çok aciyor anne. Hem de her gün aciyor anne her gün. Dün sabah annesi Ayse'nin saçlarini örmüstü. Elinden tutup okula getirdi. Yakasi da danteldi. Zil çalinca öptü, hadi yavrum sinifa dedi. Ben de agladim, Agladim hiç de utanmadim. Ögretmen ne oldu dedi? Düstüm, dizim çok aciyor dedim. Yalan söyledim anne. Dizim acimiyordu ama sol yanim çok aciyordu anne. Bugün ben de saçim örülsün istedim. Babam ördü ama onunki gibi olmadi. Dantel yaka istedim. Babam; "Ben bilmem ki kizim." dedi. Bari okula sen götür dedim. "Kizim, is..." dedi. Ben de bana ne dedim, agladim. "Kizim, ekmek" dedi babam. Sustum ama okula giderken yine agladim anne. Ha, bi de sol yanim yine çok acidi anne. Herkesin çoraplari bembeyaz, benimkiler gri gibi. Zeynep, "Annem, beyazlara renkli çamasir katmadan yikiyormus" dedi. Babam hepsini birlikte yikiyor. Babam çamasir yikamasini bilmiyor mu anne? Uffff, babam, her gün domates peynir koyuyor beslenmeme. Üzülmesin diye söylemiyorum ama Arkadaslarim her gün kurabiye, börek, pasta getiriyor. Biliyorum babam pasta yapmasini bilmez anne. Hava karariyor, ben gideyim anne. Babam bilmiyor kaçip kaçip sana geldigimi. Duyarsa kizmaz ama çok üzülür biliyorum. Kim bozuyor topragini, Çiçeklerini kim kopariyor? Izin verme anne, Ne olur topragina el sürdürme! Eve gidince aklima geliyor bi de bunun için agliyorum anne. Bak, kavanoz yanimda, topragindan bir avuç daha alayim. Biliyor musun anne? Her gelisimde aldigim topraklarini Su kavanozda biriktirdim. Üzerine de resmini yapistirip basucuma koydum. Her sabah onu öpüyor kokluyorum. Kimseye söyleme ama anne Bazen de konusuyorum onunla. Ne yapayim seni çok özlüyorum anne. Ha unutmadan, Ögretmen yarin anneyi anlatan bir yazi yazacaksiniz dedi. Ben babama yazdiracagim. Ögretmen anlarsa çok kizar ama bana ne kizarsa kizsin. Ben seni hiç görmedim ki neyi, nasil anlatacagim anne. Senin adin geçince sol yanim aciyor anne. Hiç bir sey yutamiyorum. Bazen de dayanamayip agliyorum. Kagida da böyle yazamam ya anne. Ben gidiyorum anne, Topragini öpeyim, sen de rüyama gel beni öp. Mutlaka gel anne, Sen rüyama gelmeyince Sol yanimin acisiyla uyaniyorum anne. Sol yanim aciyor anne. Iste tam surasi, Sol yanim çok aciyor anne. Seni çok özledim anne, çooook... Bedirhan Gökce - Sol yanim Alıntı
Φ chromakey Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 ağlıyor olmak insan olduğunun göstergesi. bulutlu bir gününün ardından elbette bir güneş doğacaktır Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 hayir hic bir zaman ne bulutlar gidecek neden gunes acacak hersey kotu oldugu gibi kötü bitecek kimse bunun tartismasini yapmasin benimle hayat cok acimasiz artik kaldiramiyorum yukunu Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 Selam Esra, yazdigin siir`ri bu adresde istersen http://www.yazgulu.com/seslisiir/solyanim.php dinleyebilirsin, gercekten cok güzel... Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 SELAM BIRCECIM SEVGILI FORM ARKADASIM BU SIIRE HASTAYIM DINLERKEN KENDIMDEN GECIYORUM TESEKKÜR EDERIM YARDIMIN ICIN BU SIIRE AIT HERSEYI BILIYORUM BU ARADA BANA OLAN YAKINLIGIN ICIN TESEKKÜR EDERIM ::::::::::::: Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 HERKES LÜTFEN BIRCENIN YAZDIGI ADRESE TIKLASIN INANIN COK GUZEL Alıntı
Φ Muzaffer Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2005 HERKES LÜTFEN BIRCENIN YAZDIGI ADRESE TIKLASIN INANIN COK GUZEL 8381[/snapback] ESRA VE BIRCE BENIDE BU YASTA AGLATTINIZ YA HELAL OLSUN ZIZLERE; AGLAYINCA SOL YANIMIN AGRISI BIRAZ HAFIFLEDI ; ESRACIGIM HIC BIR ZAMAN ÜMITZIZLIGE KAPILMAMAN GEREKIR; BAZI SEYLERI ZAMAN COK IYI CÖZÜYOR SADECE SABRET BUDA GECER :SEN DAHA HAYATIN BASINDASIN DAHA COK SEYLER YASAYACAK VE MUTLU OLACAKSIN ;ILERDE BU HALINE GÜLECEKSIN ; HEM HIC YAKISMIYOR BIZIM FORUM GÜZELIMIZE BÖYLE SITEM BÖYLE ÜZÜLMEK: SANA TAVSIYEM AGLAMAKTAN HIC CEKINME BAK GÖRECEKSIN SOL YANINDA KI ACILAR HAFIFLEYECEK: SEVGILER Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2005 form arkadasim musaffer benim yuregim cürümüs adeta yok ettiler parcaladilar simdide zalim hayat annemi almak istiyor ellimden ama izin vermiyorum ne dayanacak gucum kaldi nede kendime guvenim. sizin form guzeliniz esra gelde icimin kara batagini gör sevgiler saygilar......... konuya yazi birakanlar tesekkürum sonsuzur Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2005 Allah hic kimseye Anne özlemi cektirmesin!!!!! Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2005 yok pardon düzeltiorum... Allah hic kimseye sevdigi birisinin özlemini cektirmesin! Alıntı
Φ chromakey Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2005 hayir hic bir zaman ne bulutlar gidecek neden gunes acacak hersey kotu oldugu gibi kötü bitecek kimse bunun tartismasini yapmasin benimle hayat cok acimasiz artik kaldiramiyorum yukunu 8377[/snapback] HAYAT KİMSEYE KALDIRAMAYACAĞI YÜK VERMEZ BENİM İÇİN DEMESİ KOLAY DEYEBİLİRSİN AMA İÇİMDEN BİR SES BULUTLARIN YAVAŞ YAVAŞ PARÇALANDIĞINI GÜNEŞİN BULUTLARIN ARASINDAN SIZDIĞINI SÖYLÜYOR. Alıntı
Φ MJsFlower Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2005 Peki babalar? Babam (Burak Kut) Kalbim seninle ucar gider Gögsüne tutamla cicek yagar Gözyasi dökmez, yüce daglar Sana ne oldu Babam Gözlerin senin, sinem derya Kalbimde kaynar tüm sözlerin Gökteki günes, sana bakar Onurun benle yasar Zamansiz eser rüzgar, rüzgar Allahim beni götür ona Basimda dursun sicak eli Sen sesimi duy Sen topraktan kalk Hazir degilim inan [sarkisini ve Burak Kut'un yorumunu tavsiye ederim!] Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2005 tabi babalarimizda atlarimizdir unlarda erisilmezdir saygim sevgim sonsuzdur babama sorsalar annenmi babanmi diye babamin sevgisi daha agir basar ama annemin bende uzaklastiran kader utansin sevgilerle yazilariniz icin tesekkür form arkadaslarim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.