Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

çok zengin bir adam sabah kalkmış ve seyahate gideceği uçağa doğru ilerlerken.kendi emrinde çalışan gece bekçisi dün akşam rüya gördüğünü ve bineceği uçağın patlayacağını ve hiç kimsenin sağ kurtulamıyacağını söyler söyler ve adamı bilmemesine razı eder.olay gerçekleşir ve uçak havada patlar kimse sağ kurtulamaz..bunun üzerine adam hayatını kurtardığı için adama teşekkür eder bir milyon dolar verir ve işten kovar..işten neden kovar..

Gönderi tarihi:

uyudugu icin mi? ruya gordugune gore adam isin basinda uyumustur pazar gunu tatili varsa bu adamin o zaman cevap bu olmaz o zaman patron psikolojisidir :P

Gönderi tarihi:

vermiş ztn 1 milyon dolar..ben bekçi olsam ztn adam kovmadan basardım istifayı :) paşalar gibi geçinirdim

haklisin valla omur boyu bekcilik yapip napsin bende gelmis niye kovmus diye ugrasmisim yani ne ugrasiyom uzulenmi varki cikan razi atan razii :D

Gönderi tarihi:

onu ölmekten kurtardığı için 1 milyon dolar verir ama nöbette uyuduğu için işten kovar

olabilir mi?

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

iyide ben şunu anlamadım konuyu açan arkadaş bilenler söölemesin demiş. yaf o zaman bu sorular nie soruluyo :D

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar

uğraşılması için ben yeni olmama rağmen daha önce duyduğum sorulara cevap yazmıyorum

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:
:cat: bence o bekçi uyur haldeyken ,ayık halinden daha çok işe yarar baksanıza müneccim midir nedir. o adama bi yatak verecen,buyur sen burda zıbar gördüğün rüyaları söyle yeter.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.