Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl çok zengin bir adam sabah kalkmış ve seyahate gideceği uçağa doğru ilerlerken.kendi emrinde çalışan gece bekçisi dün akşam rüya gördüğünü ve bineceği uçağın patlayacağını ve hiç kimsenin sağ kurtulamıyacağını söyler söyler ve adamı bilmemesine razı eder.olay gerçekleşir ve uçak havada patlar kimse sağ kurtulamaz..bunun üzerine adam hayatını kurtardığı için adama teşekkür eder bir milyon dolar verir ve işten kovar..işten neden kovar..
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl uyudugu icin mi? ruya gordugune gore adam isin basinda uyumustur pazar gunu tatili varsa bu adamin o zaman cevap bu olmaz o zaman patron psikolojisidir
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl vermiş ztn 1 milyon dolar..ben bekçi olsam ztn adam kovmadan basardım istifayı paşalar gibi geçinirdim
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl vermiş ztn 1 milyon dolar..ben bekçi olsam ztn adam kovmadan basardım istifayı paşalar gibi geçinirdim haklisin valla omur boyu bekcilik yapip napsin bende gelmis niye kovmus diye ugrasmisim yani ne ugrasiyom uzulenmi varki cikan razi atan razii
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl onu ölmekten kurtardığı için 1 milyon dolar verir ama nöbette uyuduğu için işten kovar olabilir mi?
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl iyide ben şunu anlamadım konuyu açan arkadaş bilenler söölemesin demiş. yaf o zaman bu sorular nie soruluyo
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl Yazar uğraşılması için ben yeni olmama rağmen daha önce duyduğum sorulara cevap yazmıyorum
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 19 yıl bence o bekçi uyur haldeyken ,ayık halinden daha çok işe yarar baksanıza müneccim midir nedir. o adama bi yatak verecen,buyur sen burda zıbar gördüğün rüyaları söyle yeter.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.