Φ multeci Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 çok zengin bir adam sabah kalkmış ve seyahate gideceği uçağa doğru ilerlerken.kendi emrinde çalışan gece bekçisi dün akşam rüya gördüğünü ve bineceği uçağın patlayacağını ve hiç kimsenin sağ kurtulamıyacağını söyler söyler ve adamı bilmemesine razı eder.olay gerçekleşir ve uçak havada patlar kimse sağ kurtulamaz..bunun üzerine adam hayatını kurtardığı için adama teşekkür eder bir milyon dolar verir ve işten kovar..işten neden kovar.. Alıntı
Φ feriss Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 uyudugu icin mi? ruya gordugune gore adam isin basinda uyumustur pazar gunu tatili varsa bu adamin o zaman cevap bu olmaz o zaman patron psikolojisidir Alıntı
Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 vermiş ztn 1 milyon dolar..ben bekçi olsam ztn adam kovmadan basardım istifayı paşalar gibi geçinirdim Alıntı
Φ feriss Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 vermiş ztn 1 milyon dolar..ben bekçi olsam ztn adam kovmadan basardım istifayı paşalar gibi geçinirdim haklisin valla omur boyu bekcilik yapip napsin bende gelmis niye kovmus diye ugrasmisim yani ne ugrasiyom uzulenmi varki cikan razi atan razii Alıntı
Φ bugsbunny Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 onu ölmekten kurtardığı için 1 milyon dolar verir ama nöbette uyuduğu için işten kovar olabilir mi? Alıntı
Φ multeci Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 doğru bugsbunny Alıntı
Φ fatmahilal Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 iyide ben şunu anlamadım konuyu açan arkadaş bilenler söölemesin demiş. yaf o zaman bu sorular nie soruluyo Alıntı
Φ multeci Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 uğraşılması için ben yeni olmama rağmen daha önce duyduğum sorulara cevap yazmıyorum Alıntı
Φ lucifersinn Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 bence o bekçi uyur haldeyken ,ayık halinden daha çok işe yarar baksanıza müneccim midir nedir. o adama bi yatak verecen,buyur sen burda zıbar gördüğün rüyaları söyle yeter. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.