Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 Temel hastaneye gitmektedir. Girişte birinin ağladığını görür. Yaklaşır ve sorar: - "Hayrola hemşerim! Neden ağlıyorsun?" Adam: - "Kan tahlili yaptırmaya geldim. Parmağımı kestiler!" der. Temel daha şiddetli bir şekilde ağlamaya başlar. Bu sefer susan adam, Temel'e sorar: - "Hemşerim, sen niye ağlamaya başladın?" Temel: - "Ben" der, "idrar tahlili yaptırmaya geldim." Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 Temel hastaneye gitmektedir. Girişte birinin ağladığını görür. Yaklaşır ve sorar: - "Hayrola hemşerim! Neden ağlıyorsun?" Adam: - "Kan tahlili yaptırmaya geldim. Parmağımı kestiler!" der. Temel daha şiddetli bir şekilde ağlamaya başlar. Bu sefer susan adam, Temel'e sorar: - "Hemşerim, sen niye ağlamaya başladın?" Temel: - "Ben" der, "idrar tahlili yaptırmaya geldim." 8225[/snapback] ILAHI ESRA, HARIKASIN! NEREDEN BULURSUN BÖYLE MÜZIP FIKRAYI Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 bulurum ben benim adim esra hosuna gittiyse ne mutlu bana Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.