Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2011 14 yıl Şu sıralar çok beğeniyle izlediğim geniş aileden bazı komik replikleri paylaşayım dedim. - Bak Ulvi seni en zayıf torbaya koyar, fikstürünü çekerim.Seri sonu Ulvi. - Sıfatını tamlattırma lan bana. Keçe kardeşler Kunter'in gözünü morartmıştır. Zekai: Bakış açını kim değiştirdi kunter? Cevahir: Çabuk beni hastahaneye götür. Koyu Bilal: Yoğun baktım ya lan daha ne ? Mürsel: Nazan ev buldum bir oda hiç salon. Cevahir hastanededir. Cevahir: Hocam benim bu flashdiskime bağlı semptomlarımda bağkursal kıpırdamalar var ama hadi hayırlısı. Doktor: anlamadım. Cevahir: Ya ben şimdi bunu halk dilinde nasıl anlatayım ki. Ulvi: Abi ne oldu. Cevahir: Ulan iki bilimsel terimin belini kıralım dedik kaçtı gitti çıban.Sahte doktor mudur nedir. Baba:Ulan faydasız çık git evimden gözüm görmesin anca bayramlarda ananın elini öpmeye gelirsin. Cevahir:milli bayramlarda dahilmi baba ?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.