Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

dokunn rahatlayinn.........(noktali okuyun)

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sevgili eski sevgilim dun seni biraktigim icin gercekten coookkkkkkkk mutluyum hayatta yaptigim tek duk dogru seylerden biriydi sen bos insanin tekisin bunlari buraya yaziyorum cunku acayipp rahatliyorum.....

bana mesajda pisman olcan dedin ama hic de olmadim hatta bugun hava baska guzel geldi sen kendini beyenmis hep ben diyen birisin senin hayatinda bir amac bile yok

hatta kitap oklkuyan insanlari bos insanlar olarak gordugunu bana soleyince senden adam olmaz anlamistim bana hep birlikte oldugun kizlari anlatip anlatip duruyon ssanki marifetmis gibii ama ben anlatinca hemen kiskanclik can,larin caliyo

internette kullandigim butun sifrelerimi istedin bende vermedim sende kirdin telefonumu her buluismada yuzume bakmadan kurcaladin mesajlari izin almadan okudun arayanlara cevap verdin beni katil edicektin ama hic farkettin mi bir kez bile senin yaptiklarini ben senden istemedim cunku seni KISKANMIYORUM kendini cookk yakisikli saniyon ama soleyimm is tiple bitmezz insan bos olunca tibi bes para etmezz

SEN DEGMEZIN DEMISMESSIN SENI SAHIBIN SEVSINN.....

YADA

SENI SEVMEKLE BUYUK HATA YAPTIM ELVEDA TATLIM....

bide bana ayrilma nedenimi sormustun sana uydurma bir bahane soledim sana burda dogruyu soyliycem ama sen gormuycen bunlari

ne derler bilirsin gidenin yerine herzaman doldurcak biri gelir senle bir gelicek yok ve seninle evlenmem cunku senden koca olursa bendende matematik profosoru olur sana arabanla mutluluklar ara sira haberleri izlee dunyada kotu seyler oluyo insan ben insanlmari kucuk goren biriyle cikamam sebeplerden biri demagoji yapmaktan ve bos konusmaktan baska bir isin yok hayatin sadece bilgisayarindaki muzikler

senin sosyal hayatin sadece sex veee teknolojinin merkezindesin arasira seminerlere katill bir yerin eksilmezz

sana mutluluklarrr bugunn guzel bir gun olucakk...

arkladaslar guzel oluyo sizde deneyin...........

Gönderi tarihi:

Sevgili eski sevgilim

madem eski ...neden sevgili kelimesi kullaniliyor?

dun seni biraktigim icin gercekten coookkkkkkkk mutluyum

cookkk...mutluyum.......bence yazarken o an icin evet...fakat sonra?

hayatta yaptigim tek duk dogru seylerden biriydi sen bos insanin tekisin bunlari buraya yaziyorum cunku acayipp rahatliyorum.....

"bos insanin tekisin" herkesin kendi düsünce özgürlügü ok.

"acayipp rahatliyorum" o an yazarken evet dogru olabilir, peki simdi?

bana mesajda pisman olcan dedin ama hic de olmadim hatta bugun hava baska guzel geldi sen kendini beyenmis hep ben diyen birisin senin hayatinda bir amac bile yok

.

.

SEN DEGMEZIN......bir zamanlar degiyormuski sevmissin su an degmezin diyorsun.... DEMISMESSIN SENI SAHIBIN SEVSINN.....

YADA

SENI SEVMEKLE BUYUK HATA. YAPTIM.....? ELVEDA TATLIM.... elveda tatlim...? tatlim...?

Onca isyan doluyken yazmissin,sinirli iken,belkide sadece aslinda üzgün iken...fakat tatlim kelimelsine yinede yer vermissin.

bide bana ayrilma nedenimi sormustun sana uydurma bir bahane soledim sana burda dogruyu soyliycem ama sen gormuycen bunlari

ne derler bilirsin gidenin yerine herzaman doldurcak biri gelir senle bir gelicek yok ve seninle evlenmem cunku senden koca olursa bendende matematik profosoru olur sana arabanla mutluluklar ara sira haberleri izlee dunyada kotu seyler oluyo

yine ayni sekilde isyanla, sinirli...bir sekilde yazarken...."haberleri izle dünyada kötü seyler oluyo" yazmissin...sonuc: su an yani yazdigin an bile onun kötülügünü bence istemiyorsun.

.

.

sana mutluluklarrr .....bunu yazarken aslinda gercekten dilemiyorsun bence, bir burukluk var...bugunn guzel bir gun olucakk...oldumu..? yoksa yazdiginin o dakikalarimi guzeldi...? sonrasi...?

güzel olan nedir nicomedias?

sakin su an senin yazdiklarina ters cevap veriyorum vs.. gibi düsünceye kapilma lütfen ...genel olarak tanisalim bölümündede bir zaman önce yazmisdim bunu, kimse ilgilenmedi.. belkide üstünde durmak istenilmedi...

fakat gördügüm birsey varki, su an yazdiklarindada belirli gözükür bir halde ... tek sende olan degil oncasindada var olan...

iyi iken...beraberken, arkadas iken dost iken...vs..bir baskasinin bile bir tek lafi ters geliyorda

bir laf bile söyletmezken...

ayrildiktan sonra konu her ne ise ...."tekrar diyorum genel olarak yaziyorum su an"

en yakin birzamanlar olan bile olsa....arkadan oncasini söyleyebiliyor.

saygilar

Gönderi tarihi:

Sevgili eski sevgilim

madem eski ...neden sevgili kelimesi kullaniliyor?

dun seni biraktigim icin gercekten coookkkkkkkk mutluyum

cookkk...mutluyum.......bence yazarken o an icin evet...fakat sonra?

hayatta yaptigim tek duk dogru seylerden biriydi sen bos insanin tekisin bunlari buraya yaziyorum cunku acayipp rahatliyorum.....

"bos insanin tekisin" herkesin kendi düsünce özgürlügü ok.

"acayipp rahatliyorum" o an yazarken evet dogru olabilir, peki simdi?

.

.

SEN DEGMEZIN......bir zamanlar degiyormuski sevmissin su an degmezin diyorsun.... DEMISMESSIN SENI SAHIBIN SEVSINN.....

YADA

SENI SEVMEKLE BUYUK HATA. YAPTIM.....? ELVEDA TATLIM.... elveda tatlim...? tatlim...?

Onca isyan doluyken yazmissin,sinirli iken,belkide sadece aslinda üzgün iken...fakat tatlim kelimelsine yinede yer vermissin.

ne derler bilirsin gidenin yerine herzaman doldurcak biri gelir senle bir gelicek yok ve seninle evlenmem cunku senden koca olursa bendende matematik profosoru olur sana arabanla mutluluklar ara sira haberleri izlee dunyada kotu seyler oluyo

yine ayni sekilde isyanla, sinirli...bir sekilde yazarken...."haberleri izle dünyada kötü seyler oluyo" yazmissin...sonuc: su an yani yazdigin an bile onun kötülügünü bence istemiyorsun.

.

.

sana mutluluklarrr .....bunu yazarken aslinda gercekten dilemiyorsun bence, bir burukluk var...bugunn guzel bir gun olucakk...oldumu..? yoksa yazdiginin o dakikalarimi guzeldi...? sonrasi...?

güzel olan nedir nicomedias?

sakin su an senin yazdiklarina ters cevap veriyorum vs.. gibi düsünceye kapilma lütfen ...genel olarak tanisalim bölümündede bir zaman önce yazmisdim bunu, kimse ilgilenmedi.. belkide üstünde durmak istenilmedi...

fakat gördügüm birsey varki, su an yazdiklarindada belirli gözükür bir halde ... tek sende olan degil oncasindada var olan...

iyi iken...beraberken, arkadas iken dost iken...vs..bir baskasinin bile bir tek lafi ters geliyorda

bir laf bile söyletmezken...

ayrildiktan sonra konu her ne ise ...."tekrar diyorum genel olarak yaziyorum su an"

en yakin birzamanlar olan bile olsa....arkadan oncasini söyleyebiliyor.

saygilar

yanlis anlamakmi aslaaaa...............;;sen cok haklisin dediklerinde ama sole diyim bir zzamanlar guzel vakit gecirirken iyiydi demissin bizim gecirdigimiz vakitlerin guzelligi tartisilir erkek arkadasinin yaninda sureklii arabasindan ve bilgisayarindan bahsetse ne yaparsin ve sen konusunca seni hicc dinlemese ve sen konustugun seye cevap beklerken o kaldigi yerden devam etseee yada surekli yattigi kizlari anlatsaaa ben cok ugrastimmmm yolunda gitsin diyeee amaaa olmadii elveda tatlimm derkende sarki sozuu ozgun seytan bu aralar hosuma gidiyooo

o burda dogup buyumus bir simarikkkti arkasindan konusmuyomm canim merak etme cunku ben arkadasca ayrilmayaa calistimm o banaa asla oyle kalamiycagimizi solediii ve bana umarim mutsuz olursun cok igrenc biriyle tanisirsin gibi salakca seyler dedi ben daha iyiyimmm

yine de senin hipotezini curutmek istemezdimm amaa hicbiri olmadiii...

sanada saygilar

dun cookkk mutlu bitti pismanlik yokk rahatlik varrr

Gönderi tarihi:

bunlar bana herşeye kendi tarafından bakan,kendıne olunca acıyı çeken ama acı çektırmektende asla pişman olmayan bencil birini hatırlattı şimdi.. :(

Gönderi tarihi:

"hayal_et" sizin adınıza çok sevindim.aynı şeyleri bende bir zamanlar yaşamıştım.....

"birce" kitaptan alınma klişe yorumlarla arkadaşa psikolojik tahlil yapmaya çalışmışsınız.ama böyle mevzularda dogru tespitte bulunabilmek için ya psikolog, ya iletişim uzmanı, ya da fazla hayat tercübesi olan biri olmak gerekir diye düşünüyorum ki sonuç zaten ortada..................

• 2 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.