Φ hayal_et Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Sevgili eski sevgilim dun seni biraktigim icin gercekten coookkkkkkkk mutluyum hayatta yaptigim tek duk dogru seylerden biriydi sen bos insanin tekisin bunlari buraya yaziyorum cunku acayipp rahatliyorum..... bana mesajda pisman olcan dedin ama hic de olmadim hatta bugun hava baska guzel geldi sen kendini beyenmis hep ben diyen birisin senin hayatinda bir amac bile yok hatta kitap oklkuyan insanlari bos insanlar olarak gordugunu bana soleyince senden adam olmaz anlamistim bana hep birlikte oldugun kizlari anlatip anlatip duruyon ssanki marifetmis gibii ama ben anlatinca hemen kiskanclik can,larin caliyo internette kullandigim butun sifrelerimi istedin bende vermedim sende kirdin telefonumu her buluismada yuzume bakmadan kurcaladin mesajlari izin almadan okudun arayanlara cevap verdin beni katil edicektin ama hic farkettin mi bir kez bile senin yaptiklarini ben senden istemedim cunku seni KISKANMIYORUM kendini cookk yakisikli saniyon ama soleyimm is tiple bitmezz insan bos olunca tibi bes para etmezz SEN DEGMEZIN DEMISMESSIN SENI SAHIBIN SEVSINN..... YADA SENI SEVMEKLE BUYUK HATA YAPTIM ELVEDA TATLIM.... bide bana ayrilma nedenimi sormustun sana uydurma bir bahane soledim sana burda dogruyu soyliycem ama sen gormuycen bunlari ne derler bilirsin gidenin yerine herzaman doldurcak biri gelir senle bir gelicek yok ve seninle evlenmem cunku senden koca olursa bendende matematik profosoru olur sana arabanla mutluluklar ara sira haberleri izlee dunyada kotu seyler oluyo insan ben insanlmari kucuk goren biriyle cikamam sebeplerden biri demagoji yapmaktan ve bos konusmaktan baska bir isin yok hayatin sadece bilgisayarindaki muzikler senin sosyal hayatin sadece sex veee teknolojinin merkezindesin arasira seminerlere katill bir yerin eksilmezz sana mutluluklarrr bugunn guzel bir gun olucakk... arkladaslar guzel oluyo sizde deneyin........... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 tebrikler hayalet nasıl da rahatlmışsındır sen şimdi biri gider öteki gelir Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Sevgili eski sevgilim madem eski ...neden sevgili kelimesi kullaniliyor? dun seni biraktigim icin gercekten coookkkkkkkk mutluyum cookkk...mutluyum.......bence yazarken o an icin evet...fakat sonra? hayatta yaptigim tek duk dogru seylerden biriydi sen bos insanin tekisin bunlari buraya yaziyorum cunku acayipp rahatliyorum..... "bos insanin tekisin" herkesin kendi düsünce özgürlügü ok. "acayipp rahatliyorum" o an yazarken evet dogru olabilir, peki simdi? bana mesajda pisman olcan dedin ama hic de olmadim hatta bugun hava baska guzel geldi sen kendini beyenmis hep ben diyen birisin senin hayatinda bir amac bile yok . . SEN DEGMEZIN......bir zamanlar degiyormuski sevmissin su an degmezin diyorsun.... DEMISMESSIN SENI SAHIBIN SEVSINN..... YADA SENI SEVMEKLE BUYUK HATA. YAPTIM.....? ELVEDA TATLIM.... elveda tatlim...? tatlim...? Onca isyan doluyken yazmissin,sinirli iken,belkide sadece aslinda üzgün iken...fakat tatlim kelimelsine yinede yer vermissin. bide bana ayrilma nedenimi sormustun sana uydurma bir bahane soledim sana burda dogruyu soyliycem ama sen gormuycen bunlari ne derler bilirsin gidenin yerine herzaman doldurcak biri gelir senle bir gelicek yok ve seninle evlenmem cunku senden koca olursa bendende matematik profosoru olur sana arabanla mutluluklar ara sira haberleri izlee dunyada kotu seyler oluyo yine ayni sekilde isyanla, sinirli...bir sekilde yazarken...."haberleri izle dünyada kötü seyler oluyo" yazmissin...sonuc: su an yani yazdigin an bile onun kötülügünü bence istemiyorsun. . . sana mutluluklarrr .....bunu yazarken aslinda gercekten dilemiyorsun bence, bir burukluk var...bugunn guzel bir gun olucakk...oldumu..? yoksa yazdiginin o dakikalarimi guzeldi...? sonrasi...? arkladaslar guzel oluyo sizde deneyin........... güzel olan nedir nicomedias? sakin su an senin yazdiklarina ters cevap veriyorum vs.. gibi düsünceye kapilma lütfen ...genel olarak tanisalim bölümündede bir zaman önce yazmisdim bunu, kimse ilgilenmedi.. belkide üstünde durmak istenilmedi... fakat gördügüm birsey varki, su an yazdiklarindada belirli gözükür bir halde ... tek sende olan degil oncasindada var olan... iyi iken...beraberken, arkadas iken dost iken...vs..bir baskasinin bile bir tek lafi ters geliyorda bir laf bile söyletmezken... ayrildiktan sonra konu her ne ise ...."tekrar diyorum genel olarak yaziyorum su an" en yakin birzamanlar olan bile olsa....arkadan oncasini söyleyebiliyor. saygilar Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Sevgili eski sevgilim madem eski ...neden sevgili kelimesi kullaniliyor? dun seni biraktigim icin gercekten coookkkkkkkk mutluyum cookkk...mutluyum.......bence yazarken o an icin evet...fakat sonra? hayatta yaptigim tek duk dogru seylerden biriydi sen bos insanin tekisin bunlari buraya yaziyorum cunku acayipp rahatliyorum..... "bos insanin tekisin" herkesin kendi düsünce özgürlügü ok. "acayipp rahatliyorum" o an yazarken evet dogru olabilir, peki simdi? bana mesajda pisman olcan dedin ama hic de olmadim hatta bugun hava baska guzel geldi sen kendini beyenmis hep ben diyen birisin senin hayatinda bir amac bile yok . . SEN DEGMEZIN......bir zamanlar degiyormuski sevmissin su an degmezin diyorsun.... DEMISMESSIN SENI SAHIBIN SEVSINN..... YADA SENI SEVMEKLE BUYUK HATA. YAPTIM.....? ELVEDA TATLIM.... elveda tatlim...? tatlim...? Onca isyan doluyken yazmissin,sinirli iken,belkide sadece aslinda üzgün iken...fakat tatlim kelimelsine yinede yer vermissin. bide bana ayrilma nedenimi sormustun sana uydurma bir bahane soledim sana burda dogruyu soyliycem ama sen gormuycen bunlari ne derler bilirsin gidenin yerine herzaman doldurcak biri gelir senle bir gelicek yok ve seninle evlenmem cunku senden koca olursa bendende matematik profosoru olur sana arabanla mutluluklar ara sira haberleri izlee dunyada kotu seyler oluyo yine ayni sekilde isyanla, sinirli...bir sekilde yazarken...."haberleri izle dünyada kötü seyler oluyo" yazmissin...sonuc: su an yani yazdigin an bile onun kötülügünü bence istemiyorsun. . . sana mutluluklarrr .....bunu yazarken aslinda gercekten dilemiyorsun bence, bir burukluk var...bugunn guzel bir gun olucakk...oldumu..? yoksa yazdiginin o dakikalarimi guzeldi...? sonrasi...? arkladaslar guzel oluyo sizde deneyin........... güzel olan nedir nicomedias? sakin su an senin yazdiklarina ters cevap veriyorum vs.. gibi düsünceye kapilma lütfen ...genel olarak tanisalim bölümündede bir zaman önce yazmisdim bunu, kimse ilgilenmedi.. belkide üstünde durmak istenilmedi... fakat gördügüm birsey varki, su an yazdiklarindada belirli gözükür bir halde ... tek sende olan degil oncasindada var olan... iyi iken...beraberken, arkadas iken dost iken...vs..bir baskasinin bile bir tek lafi ters geliyorda bir laf bile söyletmezken... ayrildiktan sonra konu her ne ise ...."tekrar diyorum genel olarak yaziyorum su an" en yakin birzamanlar olan bile olsa....arkadan oncasini söyleyebiliyor. saygilar yanlis anlamakmi aslaaaa...............;;sen cok haklisin dediklerinde ama sole diyim bir zzamanlar guzel vakit gecirirken iyiydi demissin bizim gecirdigimiz vakitlerin guzelligi tartisilir erkek arkadasinin yaninda sureklii arabasindan ve bilgisayarindan bahsetse ne yaparsin ve sen konusunca seni hicc dinlemese ve sen konustugun seye cevap beklerken o kaldigi yerden devam etseee yada surekli yattigi kizlari anlatsaaa ben cok ugrastimmmm yolunda gitsin diyeee amaaa olmadii elveda tatlimm derkende sarki sozuu ozgun seytan bu aralar hosuma gidiyooo o burda dogup buyumus bir simarikkkti arkasindan konusmuyomm canim merak etme cunku ben arkadasca ayrilmayaa calistimm o banaa asla oyle kalamiycagimizi solediii ve bana umarim mutsuz olursun cok igrenc biriyle tanisirsin gibi salakca seyler dedi ben daha iyiyimmm yine de senin hipotezini curutmek istemezdimm amaa hicbiri olmadiii... sanada saygilar dun cookkk mutlu bitti pismanlik yokk rahatlik varrr Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 bunlar bana herşeye kendi tarafından bakan,kendıne olunca acıyı çeken ama acı çektırmektende asla pişman olmayan bencil birini hatırlattı şimdi.. Alıntı
Φ _KARANLIK_ Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 "hayal_et" sizin adınıza çok sevindim.aynı şeyleri bende bir zamanlar yaşamıştım..... "birce" kitaptan alınma klişe yorumlarla arkadaşa psikolojik tahlil yapmaya çalışmışsınız.ama böyle mevzularda dogru tespitte bulunabilmek için ya psikolog, ya iletişim uzmanı, ya da fazla hayat tercübesi olan biri olmak gerekir diye düşünüyorum ki sonuç zaten ortada.................. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 evet yaa nasil da haklisiniz bencil insanlaerr bize gore degillerrr arkadaslarrr Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 umarım hep böyle rahat olursun hayat sana güzel yüzünü göstersin şekerim mutluluklar... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 umarım hep böyle rahat olursun hayat sana güzel yüzünü göstersin şekerim mutluluklar... +++++++1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.