Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

CANUGUR'a da BANA da SORMADILAR...!

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Milyarlarlarca insana olduğu gibi ;

Ne Canuğur a nede Bana sormadılar.................

Neyi mi.....Sormadılar..???

"Bu dünyaya kendi yaşam şartlarımız içinde GELİP GELMEYECEĞİMİZİ ve de

GİDİP GİTMEYECEĞİMİZİ"......Ne CANUGUR DOĞUMUNA MÜDAHALE EDEBİLDİ

NEDE BEN ÖLÜMÜME MÜDAHALE EDEBİLECEĞİM...

SİSTEM de KİMSEYE SORMUYORLAR.......

Gönderi tarihi:

BÜYÜKLERINIZDEN ALDIGINIZ KORKULARINIZI BÖYLECE COCUKLARINIZA DA GECIRIYORSUNUZ.

TÜRKIYE´DE DOGAN HERKESE MÜSLÜMAN DIYORLAR.

PEKI ONLARA SORULDU MU HANGI DINI SECECEKLERI???

BANA DA SORULMADI, SIZE DE....

RESIT INSANLAR DOGRU SECIM YAPARLAR???

KIMSE KIMSEYE SORMADAN IS YAPIYOR BU ÜLKEDE.

COCUKLARINIZA SEVGINIZI VERINIZ; INANCLARINIZI DEGIL.

ONALR INANCLARINI KENDILERI, SIZDEN IYI TESBIT EDERLER.

sevgiler

• 2 yıl sonra...
Gönderi tarihi:
BÜYÜKLERINIZDEN ALDIGINIZ KORKULARINIZI BÖYLECE COCUKLARINIZA DA GECIRIYORSUNUZ.

sevgiler

nüfus müdürlüğüne gidip dinini değiştirebilirsin kimse sana bişey demez yine ve bişey sormaz da

merak etme . ve biz çocuklarımıza herşeyimizi veririz sen bunu yapmıyorsan biz ne yapalım

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

sevgiler

bizim inacımızda zaten bildiğini anlatmakla mükellefsin bu yüzdende bizim büyüklerimiz bildiklerini bizlere anlattılar anlatırkende öğrettiler bizde neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırabilecek yaşlardayız o halde neden gidipte bi başka dini seçmiyoruz sence hiç düşündün mü sakın demeki çevrenden dolayı falan filan... şahsım adına konuşayım ben eğer şuan buraya bu yazıları yazıyorsam bu saatte uyumuyorsam yada başka bir şeylerlerle ilgilenmiyorsam güzel dinim islamı daha iyi anlayıp kavrayabilmek için neden sadece islam üzerinde yoğunlaştın diyorsan ben bu dinde sizin söylediğiniz gibi verilen bir takım örneklerde olduğu gibi hiç bir çelişki görmedim hatta mükemmellikten başka bir şey görmedim yarın kıyamet kopacağını bilseniz bile ağaç dikin diyen bir dinin içerinde hiç bir şekilde yanlışlık bulunamayacağının farkındayım bunlar benim görüşüm benim kabulumdür sizler için bi anlam ifade etmeyebilir ama durum bundan ibaretttir şu vardırki zaten benim inancıma göre kimseye hangi dini seçeceği sorulmaz hangi dini seçtiği sorulacaktır her çocuk dünyanın neresinde olursa olsun müslüma doğar ve habersiz bırakılmış Allahın varlığının haberi verilmemiş hiç kimse yoktur her kes her türlü bahanenin arkasına sığınarak kurtulmaya çalışabilir ancak adı üstünde bahanedir ve kabuledilemez istisnasız her insan mutlaka haberdar edilmiştir... HZ Ademden bugune kadar bu düzen devam etmektedir ancak herkes tarafından aynı kabulu görmemektedir aynı kabulun her kes tarafından bilineceği gün şüpesizki Allah'ın emriyle gelecektir...

Gönderi tarihi:
bizim inacımızda zaten bildiğini anlatmakla mükellefsin bu yüzdende bizim büyüklerimiz bildiklerini bizlere anlattılar anlatırkende öğrettiler bizde neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırabilecek yaşlardayız o halde neden gidipte bi başka dini seçmiyoruz sence hiç düşündün mü sakın demeki çevrenden dolayı falan filan... şahsım adına konuşayım ben eğer şuan buraya bu yazıları yazıyorsam bu saatte uyumuyorsam yada başka bir şeylerlerle ilgilenmiyorsam güzel dinim islamı daha iyi anlayıp kavrayabilmek için neden sadece islam üzerinde yoğunlaştın diyorsan ben bu dinde sizin söylediğiniz gibi verilen bir takım örneklerde olduğu gibi hiç bir çelişki görmedim hatta mükemmellikten başka bir şey görmedim yarın kıyamet kopacağını bilseniz bile ağaç dikin diyen bir dinin içerinde hiç bir şekilde yanlışlık bulunamayacağının farkındayım bunlar benim görüşüm benim kabulumdür sizler için bi anlam ifade etmeyebilir ama durum bundan ibaretttir şu vardırki zaten benim inancıma göre kimseye hangi dini seçeceği sorulmaz hangi dini seçtiği sorulacaktır her çocuk dünyanın neresinde olursa olsun müslüma doğar ve habersiz bırakılmış Allahın varlığının haberi verilmemiş hiç kimse yoktur her kes her türlü bahanenin arkasına sığınarak kurtulmaya çalışabilir ancak adı üstünde bahanedir ve kabuledilemez istisnasız her insan mutlaka haberdar edilmiştir... HZ Ademden bugune kadar bu düzen devam etmektedir ancak herkes tarafından aynı kabulu görmemektedir aynı kabulun her kes tarafından bilineceği gün şüpesizki Allah'ın emriyle gelecektir...

Öncelikle aramıza hoşgeldin arkadaşım..:clover:

Bir konuda uyarmak istedim,yada bilgilendirmek diyelim buna..Biraz önce başlığı dikkatimi çekti ve bu topice girdim..İnan çok garip oldum,kavrayamadım başta ne olduğunu..Sonra ileti tarihlerine baktım ve nasıl olduğunu anladım..:closedeyes:

Şaşırdım çünkü senin cevap verdiğin arkadaş şu anda aramızda değil.. Vefat etti..:( Yani sana cevap yazması mümkün değil..

Saygılar..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.