Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Hisarbuselik Yapımcı: Erol Uyanık Oyuncular: Ziya Kürküt, Rojda Demirer, Serhat Nalbantoğlu, İdil Yener, Mithat Erdemli ,Onur Saylak, Tayfun Eraslan, Şebnem Gürsoy, Ergun Uçucu, Mehtap Öztepe,Evren Kardeş ve Aslı Arslan TRT’den yine ilgiyle izleyeceğiniz ve kısa sürede bağımlısı olacağınız bir dizi. Yapımcılığını Erol Uyanık’ın, Yönetmenliğini Samet Polat’ın üstlendiği 13 bölümlük “Hisarbuselik”in çekimleri Ankara’nın Beypazarı ilçesinde gerçekleştiriliyor. Bir mahallede yaşayan orta halli insanların yaşadıkları kırgınlıkların, umutların, aile bağlarının ve birbirleriyle olan ilişkilerin anlatıldığı dizide Ziya Kürküt, Rojda Demirer, Serhat Nalbantoğlu, İdil Yener, Mithat Erdemli ,Onur Saylak, Tayfun Eraslan, Şebnem Gürsoy, Ergun Uçucu, Mehtap Öztepe,Evren Kardeş ve Aslı Arslan rol alıyor. www.trt.net.tr Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi...Raiting kaygısından uzak,TRT'nin tüm yapımları gibi kaliteli,sade bir dizi Hisar Buselik..Ben çok severek izliyorum..
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Yazar pazar günleri 18:20 de tekrarı oluyo...çok güzel bi dizi Çok sevindim pazar günleri tekrarının olmasına ,kara düşünüyordum yakında cnbc e de The O.C. başlar,onu da severek izliyorum ,aynı saatlerde yayımlanıyor..
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 19 yıl ben geceninrengi samet işler ben rojda demirer hayranıyım hemde delicesine bana rojda demirei hakkında bilig resim her türlü bildiginiz ne konu olursa olsun söyleminizi isterim cünkü rojda demirer le ilgili bir projem var sizlerin yardımıyla bu işi basarmak istiyom saygılarımla
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.