Φ sirvana Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 gün iki ingiliz arkadas yaz tatillerini Afrikada gecirmeye karar vermisler, Yaklasik 1 Aylik bir süreligine gidip geri döneceklermis,,, Yola koyulmuslar... 1 Ay sonra ingiliz arkadaslardan sadece bir tanesi geri dönmüs... Polis dönen ingilize beraber gittigi diger arkadasini sormus... Adam polislere bilgi vermekten kacinmis,, ve bilmedigini söylemis,,,,adam biraz gerginmiş ve döndügünden beri kimse ile fazla konuşmuyormuş ve Odasina kapanmis,, Daha sonra polislere bir bilgi ulasmis ... Dönmeyen diger arkadas çölde ölü olarak bulunmuş... veriler şunlar: 1-Adam düz bir çöl üzerinde yatar vaziyette ölü duruyormus,,, 2-Adamin elinde yarım bir kibrit çöpü varmış... 3-Adam hicbir alet ile ölmdürülmemis...(ölümünde susuzlugun falan etkisi yokmus) 4-O anda çölde baska hicbirsey ve hicbirkimse yokmus.. Sizce adam nasil öldü.??.. Senaryonuzu yazin bakalim.....Mantikli olsun ama...!!! Alıntı
Φ feriss Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 aha valahada bilalahada ben bunu biliyoruum ama soylemem, cik soylemem israr etmeyin yaw i iih Alıntı
Φ alaku Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 hımmm..şim di bi dakka..adamda yarım kibrit çöpü vardı diyosun..yani kısa çöpü çekmiş..bir kura çekilmiş..ne için olabilir bu?yatar vaziyette olması ayrıca ilginç!benim bildiğim ölüler dikey oluyo genelde!!aletle ölmemiş..susuzluk filanda değil diyosun..adam kalp krizimi geçirmiş acaba..hımm..ilginç bişey yapacaklardı.. kim yapsın diye çöp çektiler.. adam kaybetti.. sonra güneşin altına yattı. tek başına olunca sıcaktan hayal görmeye başladı ve korkudan öldü.. yaw adamı uçaktan atmadılar yaa... Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 hımmm..şim di bi dakka..adamda yarım kibrit çöpü vardı diyosun..yani kısa çöpü çekmiş..bir kura çekilmiş..ne için olabilir bu?yatar vaziyette olması ayrıca ilginç!benim bildiğim ölüler dikey oluyo genelde!!aletle ölmemiş..susuzluk filanda değil diyosun..adam kalp krizimi geçirmiş acaba..hımm..ilginç bişey yapacaklardı.. kim yapsın diye çöp çektiler.. adam kaybetti.. sonra güneşin altına yattı. tek başına olunca sıcaktan hayal görmeye başladı ve korkudan öldü..yaw adamı uçaktan atmadılar yaa... slm.ama cevabı göremedim Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 gün iki ingiliz arkadas yaz tatillerini Afrikada gecirmeye karar vermisler, Yaklasik 1 Aylik bir süreligine gidip geri döneceklermis,,, Yola koyulmuslar... 1 Ay sonra ingiliz arkadaslardan sadece bir tanesi geri dönmüs... Polis dönen ingilize beraber gittigi diger arkadasini sormus... Adam polislere bilgi vermekten kacinmis,, ve bilmedigini söylemis,,,,adam biraz gerginmiş ve döndügünden beri kimse ile fazla konuşmuyormuş ve Odasina kapanmis,, Daha sonra polislere bir bilgi ulasmis ... Dönmeyen diger arkadas çölde ölü olarak bulunmuş... veriler şunlar: 1-Adam düz bir çöl üzerinde yatar vaziyette ölü duruyormus,,, 2-Adamin elinde yarım bir kibrit çöpü varmış... 3-Adam hicbir alet ile ölmdürülmemis...(ölümünde susuzlugun falan etkisi yokmus) 4-O anda çölde baska hicbirsey ve hicbirkimse yokmus.. Sizce adam nasil öldü.??.. Senaryonuzu yazin bakalim.....Mantikli olsun ama...!!! Şimdi adamın elindeki yarım kibrit çöpü bir kura çektiklerini gösteriyor bence ama ne için çekilmiş bulamadım lütfen ip ucu..... Alıntı
Φ feriss Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 bu soruyu hatirladigim kadari ile ipucu eksikligi var sirvana eminmisin sorunun dogru olduguna ya da tam olduguna Alıntı
Φ necessary Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Bunun cevabını vermiştim diye hatırlıyorum. Balon kiralıyorlar,balon arıza yapıyor ve ağırlıkları atmaları gerekiyor sonunda birsinin daha atlaması gerekiyor ve çöp çekiyorlar.Malum afrikada da çöl çoktur. Birde bu sorunun orjinalinde adamın çıplak olması gerektiği vardır.Önce herşeyi ve elbiselerinide atmalerı gerekiyor. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Neccasary haklı,adamla beraber dağınık halde giysiler ve eşyalarda olacaktı,sevgiler.. Alıntı
Φ alaku Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 cevabı göremedim diyosunuzda cevabım zaten bu.. yani elde ki kanıtlarla başka bi şey yapamam ki..ama o kurtulan adamı bi güzel dövüp söyletmek kabul oluyosa yöntem olarak onu yapayım.. yav uçaktan düştü adam diycem ama mantıksız..uçak düşüyo ağırlıkları atın.. fazla ağırlık var kaptan kısa çöpü çekeni aşağı atalım e attılar hadii ama uçak yine düşer kimse kurtulamaz.. ama....... yaw tabii... bi başka uçan cisimde ağırlık atmak yükselmek için kullanılır.. balonda.. ee ama adam atacak kadar durum vahim ise yine yapacak bi şey yok..yine düşer o balon.. ağırlık olarak çöle adam atacaklarına ağır ağır inmeyi denemeleri sanki daha bi mantıklı.. yaw bence cevap şu.. adamlar iddaya girdi.. kum fırtınasında kim dışarda kalacak diye..çadırları küçüktü çünkü..sonra kibrit çektiler..hatta kum fırtınasından haberleri yoktu..evet..bu gece kim dışarıda yatacak diye kura çekildi ve bizimkii kaybetti..elinde çöple dururken bir anda kum fırtınası başladı ve her yer kumla kaplandı. bizimki kurtlamadı..arkadaşları hep vicdan azabı çekdiğinden dolayı söylemediler olayın böyle olduğunu. ve umutları vardı yaşadığına dair.. sonra çöl rüzgarları cesedin üstünü tekrar açtı.. ve işte bulunan ceset bu yüzden adam yatar vaziyetteydi..kumdan sakınmıştı..belirmemişsin ama sanırım arkadaş yüz üstü yatmıştı.. evet olay işte budur...mantık lı mı? evet..yukarda birisi etrafta başka eşya yok demiş..o da ağırlık atmakla ilgili bi şey kastetmiş..öyle bi kanıt yok elde..öyleyse dediğim sanırım en yakın sonuç.. sakın baolndan ağırlık atıldı da adam kurayı kaybettide yok dedesi katırcıydı da vay efendim kendide tücccar olacakmışta...deme.. iyi eğlenceler........ Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Şimdi adamın elindeki yarım kibrit çöpü bir kura çektiklerini gösteriyor bence ama ne için çekilmiş bulamadım lütfen ip ucu..... [/quote asıl sorun burda neden kura çekilmiş Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 ya ben aslında bu bölüme bir daha girmicem diye söz vermiştim ama dayanamadım şuna bi bakiim dedim cvp vermicem, bilmiyorumda...sadece ben diyorum ki bişey soruyosunuz (genel olarak söylüyorum ) sonra uzun bir müddet cvp gelmiyo en azından bir cvp yazın 3-5 gün sonrada olsa .bence burda asıl denenen şey zeka dan çok sinir ve sabrınız . ... hadi iyi eğlenceler Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 kalan sağlam bizimdir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.