Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 siz hangisi oluyor sunuz bakayım 1.serbest bırak gitsin dönerse senındır dönmezse zaten hiç senın olmamıştır. 2.karamsar) eğer bırını seviyorsan onu serbest bırak dönerse senındır zaten dönmeyeceği de kesindir 3.iyimser) eğer birini seviyorsan onu serbest bırak üzülme kesin dönecektir 4.aldırmaz) eğer birini seviyorsan onu serbest bırak bı muddet bekle dönmezse unut gitsin 5.şüpheci) eğer birini sevıyorsan onu serbest bırak eğer dönerse bır bit yeniği var demektir 6.greenpeace) eğer birini seviyorsan onu serbest bırak zaten bütün canlılar hür olmalıdır 7.bıolog) eğer birini sevıyorsan onu serbest bırak kı evrimini tamamlaması mümkün olsun 8.istatistikçi) eğer birini sevıyorsan onu serbest bırak sevıyorsa dönme ihtimali yüksektir sevmıyorsa zaten korelasyon yoktur 9.aşırı sahıplanıcı tip) eğer birini sevıyorsan onu asla serbest bırakma 10.psikolog) eğer bırını sevıyorsan onu serbest bırak dönerse kendıne çok güvenıyor demektır dönmezse süper egosu baskın demektir gitmiyorsa manyak demektir 11.mali eksper eğer birini seviyorsan serbest bırak dönerse ondan borç almaya devam et dönmezse borçlarına yattığını söyle 12.bencil) eğer birini seviyorsan kendini serbest bırak nıye dıye sorarsa senı alakadar etmez de 13.muzip) eğer birini seviyorsan onu serbest bırak dönerse gene bırak gene bırak gene bırak Alıntı
Φ mavi_sardunya Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 çok güzel eline sağlık Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 .şüpheci) eğer birini sevıyorsan onu serbest bırak eğer dönerse bır bit yeniği var demektir .muzip) eğer birini seviyorsan onu serbest bırak dönerse gene bırak gene bırak gene bırak :w00t: Gerçi ben bunu komik yazılar bölümünde eklemiştim ama bu ikisine bayılıyorum Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 4.aldırmaz) eğer birini seviyorsan onu serbest bırak bı muddet bekle dönmezse unut gitsin 9.aşırı sahıplanıcı tip) eğer birini sevıyorsan onu asla serbest bırakma banada bunlar çok komik geldi ilk defa okudum çok eğlenceliydi teşekkürler lazkızı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 4.aldırmaz)eğer birini seviyorsan onu serbest bırak bı muddet bekle dönmezse unut gitsin 9.aşırı sahıplanıcı tip) eğer birini sevıyorsan onu asla serbest bırakma banada bunlar çok komik geldi ilk defa okudum çok eğlenceliydi teşekkürler lazkızı yanı tam senlık numaraları seçmişsin birini sevıyorsun eğer gıderse çek silahı vur bu senlık işte Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 12.bencil) eğer birini seviyorsan kendini serbest bırak nıye dıye sorarsa senı alakadar etmez de heheyyy tam bu benlikkk Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 yanı tam senlık numaraları seçmişsin birini sevıyorsun eğer gıderse çek silahı vur bu senlık işte evet serbest bırak dönmezse git vur güzeldi ama ben bu lafa inandım deneyeyim dedim en son beraber olduğum kıza yaptım bunu geri dönmedi ama ben unuttum gitti vurmadım Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 evet serbest bırak dönmezse git vur güzeldi ama ben bu lafa inandım deneyeyim dedim en son beraber olduğum kıza yaptım bunu geri dönmedi ama ben unuttum gitti vurmadım ay o da süpermişşş gidip vurmak da ıyı ay ya da kendı kendısını vursun ugrasmaya ne gerek var Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 ay o da süpermişşş gidip vurmak da ıyı ay ya da kendı kendısını vursun ugrasmaya ne gerek var bence de Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 eğer bır erkeği sevıyorsan serbest bırakma hemen ustune bırını bulacaktır yada serbest bırak erkeği evrımını tamamlasın hehe Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 onu seviyorsan serbest bırak geri gelmezse yolu kaybetmiştir git getir Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 onu seviyorsan serbest bırak geri gelmezse yolu kaybetmiştir git getir Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Seviyorsan sakın kaçırma bırakmak da neymiş! tut kafese al baskı altında boğ onu ez ez kaçamıcak duruma gelesiye kadar sıkıştır oyyy elmayra gibiyim ya bennn kedileri de böle seviyorum sokakta yakaladım mı koynuma alıommm canııııııııııııımmmmmmmmm bi sıkıom pemce felan atıyolar da.. nafile! Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Seviyorsan sakın kaçırma bırakmak da neymiş! tut kafese al baskı altında boğ onu ez ez kaçamıcak duruma gelesiye kadar sıkıştır oyyy elmayra gibiyim ya bennn kedileri de böle seviyorum sokakta yakaladım mı koynuma alıommm canııııııııııııımmmmmmmmm bi sıkıom pemce felan atıyolar da.. nafile! seni alan yaşadı o zaman Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 yaşadımı öldümü kurtulan yaşıyo.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 kurtulan yaşıyo.. delisin ya Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 takılma manasında dedim yazdığın hoşuma gıttı de Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 sedelina buyuksun vallaa yadaaa solee seviyon mu caktirmaaaaa kovalarsa kosarsinn pek yaratici olmadi ama idare edinn yawww ne olucak Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 eğer bır erkeği sevıyorsan serbest bırakma hemen ustune bırını bulacaktır yada serbest bırak erkeği evrımını tamamlasın hehe onu seviyorsan serbest bırak geri gelmezse yolu kaybetmiştir git getir bu kadar üretici olmanız ne güzel Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 bu kadar üretici olmanız ne güzel sağol,pekte zekıyız dimi Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 sağol,pekte zekıyız dimi evet bir o kadar da mütevazi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 evet bir o kadar da mütevazi estağfirullah Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 ya bikeresinde ben bu sozu sevgilime soledim beni rahat birak dedim oda olmaz dedii bende ozaman byeee dedimmm ozgurlugumu seninle kiyaslayamam dedimm sonuc ne demekki ozgur birakmalisiniz yoksa giderrrr........ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.