Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl siz hangisi oluyor sunuz bakayım 1.serbest bırak gitsin dönerse senındır dönmezse zaten hiç senın olmamıştır. 2.karamsar) eğer bırını seviyorsan onu serbest bırak dönerse senındır zaten dönmeyeceği de kesindir 3.iyimser) eğer birini seviyorsan onu serbest bırak üzülme kesin dönecektir 4.aldırmaz) eğer birini seviyorsan onu serbest bırak bı muddet bekle dönmezse unut gitsin 5.şüpheci) eğer birini sevıyorsan onu serbest bırak eğer dönerse bır bit yeniği var demektir 6.greenpeace) eğer birini seviyorsan onu serbest bırak zaten bütün canlılar hür olmalıdır 7.bıolog) eğer birini sevıyorsan onu serbest bırak kı evrimini tamamlaması mümkün olsun 8.istatistikçi) eğer birini sevıyorsan onu serbest bırak sevıyorsa dönme ihtimali yüksektir sevmıyorsa zaten korelasyon yoktur 9.aşırı sahıplanıcı tip) eğer birini sevıyorsan onu asla serbest bırakma 10.psikolog) eğer bırını sevıyorsan onu serbest bırak dönerse kendıne çok güvenıyor demektır dönmezse süper egosu baskın demektir gitmiyorsa manyak demektir 11.mali eksper eğer birini seviyorsan serbest bırak dönerse ondan borç almaya devam et dönmezse borçlarına yattığını söyle 12.bencil) eğer birini seviyorsan kendini serbest bırak nıye dıye sorarsa senı alakadar etmez de 13.muzip) eğer birini seviyorsan onu serbest bırak dönerse gene bırak gene bırak gene bırak
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl .şüpheci) eğer birini sevıyorsan onu serbest bırak eğer dönerse bır bit yeniği var demektir .muzip) eğer birini seviyorsan onu serbest bırak dönerse gene bırak gene bırak gene bırak :w00t: Gerçi ben bunu komik yazılar bölümünde eklemiştim ama bu ikisine bayılıyorum
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl 4.aldırmaz) eğer birini seviyorsan onu serbest bırak bı muddet bekle dönmezse unut gitsin 9.aşırı sahıplanıcı tip) eğer birini sevıyorsan onu asla serbest bırakma banada bunlar çok komik geldi ilk defa okudum çok eğlenceliydi teşekkürler lazkızı
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Yazar 4.aldırmaz)eğer birini seviyorsan onu serbest bırak bı muddet bekle dönmezse unut gitsin 9.aşırı sahıplanıcı tip) eğer birini sevıyorsan onu asla serbest bırakma banada bunlar çok komik geldi ilk defa okudum çok eğlenceliydi teşekkürler lazkızı yanı tam senlık numaraları seçmişsin birini sevıyorsun eğer gıderse çek silahı vur bu senlık işte
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl 12.bencil) eğer birini seviyorsan kendini serbest bırak nıye dıye sorarsa senı alakadar etmez de heheyyy tam bu benlikkk
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl yanı tam senlık numaraları seçmişsin birini sevıyorsun eğer gıderse çek silahı vur bu senlık işte evet serbest bırak dönmezse git vur güzeldi ama ben bu lafa inandım deneyeyim dedim en son beraber olduğum kıza yaptım bunu geri dönmedi ama ben unuttum gitti vurmadım
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl evet serbest bırak dönmezse git vur güzeldi ama ben bu lafa inandım deneyeyim dedim en son beraber olduğum kıza yaptım bunu geri dönmedi ama ben unuttum gitti vurmadım ay o da süpermişşş gidip vurmak da ıyı ay ya da kendı kendısını vursun ugrasmaya ne gerek var
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Yazar ay o da süpermişşş gidip vurmak da ıyı ay ya da kendı kendısını vursun ugrasmaya ne gerek var bence de
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Yazar eğer bır erkeği sevıyorsan serbest bırakma hemen ustune bırını bulacaktır yada serbest bırak erkeği evrımını tamamlasın hehe
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl onu seviyorsan serbest bırak geri gelmezse yolu kaybetmiştir git getir
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Yazar onu seviyorsan serbest bırak geri gelmezse yolu kaybetmiştir git getir
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Seviyorsan sakın kaçırma bırakmak da neymiş! tut kafese al baskı altında boğ onu ez ez kaçamıcak duruma gelesiye kadar sıkıştır oyyy elmayra gibiyim ya bennn kedileri de böle seviyorum sokakta yakaladım mı koynuma alıommm canııııııııııııımmmmmmmmm bi sıkıom pemce felan atıyolar da.. nafile!
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Seviyorsan sakın kaçırma bırakmak da neymiş! tut kafese al baskı altında boğ onu ez ez kaçamıcak duruma gelesiye kadar sıkıştır oyyy elmayra gibiyim ya bennn kedileri de böle seviyorum sokakta yakaladım mı koynuma alıommm canııııııııııııımmmmmmmmm bi sıkıom pemce felan atıyolar da.. nafile! seni alan yaşadı o zaman
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 19 yıl sedelina buyuksun vallaa yadaaa solee seviyon mu caktirmaaaaa kovalarsa kosarsinn pek yaratici olmadi ama idare edinn yawww ne olucak
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 19 yıl eğer bır erkeği sevıyorsan serbest bırakma hemen ustune bırını bulacaktır yada serbest bırak erkeği evrımını tamamlasın hehe onu seviyorsan serbest bırak geri gelmezse yolu kaybetmiştir git getir bu kadar üretici olmanız ne güzel
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl Yazar bu kadar üretici olmanız ne güzel sağol,pekte zekıyız dimi
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl ya bikeresinde ben bu sozu sevgilime soledim beni rahat birak dedim oda olmaz dedii bende ozaman byeee dedimmm ozgurlugumu seninle kiyaslayamam dedimm sonuc ne demekki ozgur birakmalisiniz yoksa giderrrr........
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.