Φ NICLENO Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2011 İki kırmızı,iki siyah şapka var. A içerdekileri göremiyor. D, B ve C yi görüyor; C ise sadece B'yi görebiliyor ama hiçbiri kendi şapkalarını göremiyorlar ve aralarında konuşmaları da yasak. Sadece 'Ben dışarıya geliyorum' diyebilirler.10 dakika içinde A ile aynı renkte şapkası olanın dışarı çıkması lazım. B , C ve D'den hangisi tamamen kendi giydiği şapkanın A ile aynı renkte olduğuna emin olarak dışarı A nın yanına gidebilir? Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2011 Cevap veriyorum C Cunku D hem Cyi vede Byi gorupte seslenmedigi, ayni zamanda B nin sapkasinin kirmizi oldugunu goren C olsa olsa siyah sapkali nin kendi oldugunu dusunup bunlar kirmizi baslikli kizlar ben siyah sapkaliyim deyip disari cikiyor Alıntı
Φ NICLENO Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2011 Kutlarım Mon Dieu...Aynen yazdığınız gibi. Alıntı
Φ kuzeydizi Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2011 cevap veriyorum b Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.