Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl bir arkadaşım sordu mantıkla hiç alakası olmayan bir soru biz bulamadık ve cevabı söylediğinde yerlere yattık gülmekten şimdi bir tren var saatte 100 km hızla gidiyor ve arkasından bir ateş topu 120 km hızla yaklaşıyor eninde sonunda bu treni yakacak bu treni bu ateş toplundan kurtarmanın yolu nedir.
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl bir arkadaşım sordu mantıkla hiç alakası olmayan bir soru biz bulamadık ve cevabı söylediğinde yerlere yattık gülmekten şimdi bir tren var saatte 100 km hızla gidiyor ve arkasından bir ateş topu 120 km hızla yaklaşıyor eninde sonunda bu treni yakacak bu treni bu ateş toplundan kurtarmanın yolu nedir. gora filmindeki gibi 4 elementı bırleştırmek mı
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Yazar gora filmindeki gibi 4 elementı bırleştırmek mı yok daha kötü bir cevabı var böyle bir soruyla sizleri boşuna yoruyorum ama neyse ))
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl bir arkadaşım sordu mantıkla hiç alakası olmayan bir soru biz bulamadık ve cevabı söylediğinde yerlere yattık gülmekten şimdi bir tren var saatte 100 km hızla gidiyor ve arkasından bir ateş topu 120 km hızla yaklaşıyor eninde sonunda bu treni yakacak bu treni bu ateş toplundan kurtarmanın yolu nedir. Treni hidayete erdiririz..
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl ya çabuk olsanıza aaa sız cevap verene kadar alev topu treni yakacak hehe
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Yazar ya çabuk olsanıza aaa sız cevap verene kadar alev topu treni yakacak hehe maalesef suda söndüremiyor hiç biri değil
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Yazar trenin hızını saatte 130 km ye çıkarsak çıkartamıyoruz mak. hızı 100
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl bir arkadaşım sordu mantıkla hiç alakası olmayan bir soru biz bulamadık ve cevabı söylediğinde yerlere yattık gülmekten şimdi bir tren var saatte 100 km hızla gidiyor ve arkasından bir ateş topu 120 km hızla yaklaşıyor eninde sonunda bu treni yakacak bu treni bu ateş toplundan kurtarmanın yolu nedir. eninde sonunda yakacaksa ne ugrasiyoruz birakalim yaksinda kurtulalim
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl topunuzu keserim, topunuzu arka bahçeye dikerim, tanrılar kurban istiyor diye bakire kız kurban ederim, yağmur duasına çıkarım...söner o top zaten
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl bir arkadaşım sordu mantıkla hiç alakası olmayan bir soru biz bulamadık ve cevabı söylediğinde yerlere yattık gülmekten şimdi bir tren var saatte 100 km hızla gidiyor ve arkasından bir ateş topu 120 km hızla yaklaşıyor eninde sonunda bu treni yakacak bu treni bu ateş toplundan kurtarmanın yolu nedir. yok yolu yoook!! yanacak caanim tren vah!! vah! icindekiler atlasalar bari
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Yazar yok yolu yoook!! yanacak caanim tren vah!! vah! icindekiler atlasalar bari yok yok hiç birisi değil daha önceden bunu duymamış olan kimsenin cevabı vereceğini sanmıyorum gülmeye hazır olun cevabı yarın
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl yok yok hiç birisi değil daha önceden bunu duymamış olan kimsenin cevabı vereceğini sanmıyorum gülmeye hazır olun cevabı yarın Sen yine de emin olma.
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Yazar treni kendimiz yakarız,ateş topuda avucunu yalar.. buda değil
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Yazar haydı gülmek için beklıyorum şaçma bir soru olduğundan sizi çok fazla meşgul etmiyeceğim bu soru ile cevabı akşama biraz daha bekleyin
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Yazar şaçma bir soru olduğundan sizi çok fazla meşgul etmiyeceğim bu soru ile cevabı akşama biraz daha bekleyin ben en iyisi bu sorunun cevabı olan yada olmayan şeyi hiç söylemiyim dediğim gibi çok saçma bu soruyu niye sordum bilmiyorum zaten kendimde değildim herhalde o sıra şimdi kendime geldim ve sorumu geri alıyorum hiç sormadım farzedin.
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl yaaaaa ne diosun sennnn saçma bile olsaa öğrenmek istiyorumm ben artık
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.