Φ feriss Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 1-calmak fiilinin gelecek zamani nedir? 2-buzdolabina giren sinege ne olur? 3-adamin karisi on kapida avaz avaz bagiriyormus,kopegide arka kapida avaz avaz bagiriyormus,sen olsan once hangisini iceri alirsin,neden? 4-10 tilki,8 kedi,20 tavuk ne yapar? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 1-calmak fiilinin gelecek zamani nedir?2-buzdolabina giren sinege ne olur? 3-adamin karisi on kapida avaz avaz bagiriyormus,kopegide arka kapida avaz avaz bagiriyormus,sen olsan once hangisini iceri alirsin,neden? 4-10 tilki,8 kedi,20 tavuk ne yapar? 1-hapse girmek 4-canları oan ne ıstıyorsa.eğer toplam olarak soruyorsan 10 tılkı yapar sadece bırbırlerını yıyeceklerı için Alıntı
Φ myfacem Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Adamın karısını alırdım neden diye de sormuşsun bilmem nedensiz! Alıntı
Φ feriss Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 1-hapse girmek 4-canları oan ne ıstıyorsa.eğer toplam olarak soruyorsan 10 tılkı yapar sadece bırbırlerını yıyeceklerı için "hapse girmek" yaniti size 5 bonus kazandirdii trink trink trink!!! lutfen diger soru uzerinde dusununuz Alıntı
Φ feriss Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Adamın karısını alırdım neden diye de sormuşsun bilmem nedensiz! nedensiz olmaz herseyin bir nedeni varken bu cevabi saymam zaten yanlistaa Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 sana bır sınek fıkrası anlatayım mı Alıntı
Φ feriss Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 sana bır sınek fıkrası anlatayım mı anlat bekliyorum:) Alıntı
Φ feriss Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 2- üşür degil isteee Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 anlat bekliyorum:) anlat bekliyorum:) demekle olmaz sana bir sinek fıkrası anlatayım mı Alıntı
Φ feriss Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 anlat bekliyorum:) demekle olmaz sana bir sinek fıkrası anlatayım mı sana bir sinek fikrasi anlatayimmi demekle olmaz sana bir sinek fikrasi anlatayimmi!! Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 sana bir sinek fikrasi anlatayimmi demekle olmaz sana bir sinek fikrasi anlatayimmi!! sana bir sinek fikrasi anlatayimmi demekle olmaz sana bir sinek fikrasi anlatayimmi!! demekle olmaz sana bır sınek fıkrası anlatayım mı Alıntı
Φ Angelluna Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 3- Adam köpeğini içeri alır, çünkü köpek içeri girince susar; kadın içeri girince bağırmaya devam eder. Alıntı
Φ feriss Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 3- Adam köpeğini içeri alır, çünkü köpek içeri girince susar; kadın içeri girince bağırmaya devam eder. tebrik ederim dogru ya diger ikisinin cevabi yokmu Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 tebrik ederim dogru ya diger ikisinin cevabi yokmu demekle olmaz,sana bır sınek fıkrası anlatayım mı feris? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 buzdolaba giren sıneğe ne olur?sinekli dondurma olur ne lezzetli di mi keh keh Alıntı
Φ alaku Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 1-calmak fiilinin gelecek zamani nedir? 2-buzdolabina giren sinege ne olur? 3-adamin karisi on kapida avaz avaz bagiriyormus,kopegide arka kapida avaz avaz bagiriyormus,sen olsan once hangisini iceri alirsin,neden? 4-10 tilki,8 kedi,20 tavuk ne yapar? 1- hapse gimek (evet kopya çektim ne yani..) 2-üşümez ise serinler yada şişmanlar..olmadı kendini kutuplarda sanır..olmadıysa karanlıkta kalır..yaw sonuç olarak yazık olur hayvana 3-köpeği alırdım..kadın içeri girmye kalkarsa ısırsın diye ama (kopya değil orjinal cevap) 4-valla aşağı yukarı 112 tane ayak yapar..yada epey bi gürültü... Alıntı
Φ feriss Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 1- hapse gimek (evet kopya çektim ne yani..) 2-üşümez ise serinler yada şişmanlar..olmadı kendini kutuplarda sanır..olmadıysa karanlıkta kalır..yaw sonuç olarak yazık olur hayvana 3-köpeği alırdım..kadın içeri girmye kalkarsa ısırsın diye ama (kopya değil orjinal cevap) 4-valla aşağı yukarı 112 tane ayak yapar..yada epey bi gürültü... ok eferim dogruydu tebrik ediyorum anlasilan yeni sorulara hazirsinizz Alıntı
Φ sivri Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 sinek kaydı olabilirmi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.