Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Muhammed Rasulullah!sav

Allah!cc

Benim Mu-Min bacilarim ve kardeslerim!

ONCELIKLE SIZLERE SAHIBINIZ ALLAH'IN CC PEYGAMBERINIZ MUHAMMEDIN (SAV) SELAMINI ILETIYORUM! SELAMUNALEYKUM! SELAMUNALEYKUM! SELAMUNALEYKUM!

Rasulullah!sav

Biliniz ki Muslumanlar birbirlerinin kardesidirler!

Kuran 49:10 "Muminler ancak kardestirler. Oyleyse kardeslerinizin arasini duzeltin ve Allah'tan korkun ki esirgenesiniz."

Muslumanlar!

Biliniz ki sizler Rabbim Allah in (cc) huzurunda karde$siniz,ve bir cati altinda ya$amalisiniz!!

Benim Sahibim olan Allah (cc) sizlere ayri olmayin ve firkalara ayrilmayin diye emrediyor!!!

Kuran 6:159 "Dinlerini parca parca edip gruplar haline ayrilanlar var ya,senin onlarla hic bir iliskin yoktur. Onlarin isi ancak Allah'a kalmistir. Sonra Allah onlara yaptiklarini bildirecektir."

Allah!cc Rasulullah!sav Cebrail!as

Biliniz ki benim Islam im paramparca olamaz,ve benim bacilarim ve kardeslerim kan aglayamaz!! Haysiyetimiz serefimiz be$ paralik olmu$ ve sizler daha ***** uykunuzdan uyanamadiniz!! UYANIN ARTIK 1 BUCUK MILYAR MUSLUMAN UYANIN!!!

Rasulullah!sav

Kardeslerim!

Bu $imdiki ya$adigimiz dunyada Mezhepler zayif dú$úyor ve biz Muslumanlari parcaliyor! Bilmi$ olun ki Sizin ve benim Sahibim olan Rabbil Alemin Allah in (cc) izniyle Mezhepler kalkacaktir!! 1 bucuk milyar Musluman bir Mezhep altinda toplanacaktir!! Bu Mezhepin ismi de Sunneti Muhammediye (sav) olacaktir!!

Bunu benim Sahibim olan Rabbil Alemin Allah (cc) yapacaktir!! Sizlerden sabir etmenizi istiyorum,cunku zaman birle$me zamanidir! Zaman Mezhepleri kaldirma zamanidir!!

ZAMAN MUHAMMEDIN (SAV) SANCAGINI ACMA ZAMANIDIR!!!

Rasulullah!sav Cebrail!as Mikail!as Azrail!as Israfil!as

Benim can yoldaslarim ve gúllerim!

Sizler daha iyilere laiksiniz,ve bimi$ olun ki sizlere benim Sahibimin vaat ettigi ALTIN CAG yakindir!! Sabredin!!

Enbiya 105 "Andolsun,Zikir den sonra Zeburda da:Yeryuzune salih kullarim varis olacaktir diye yazmistik."

Allah!cc

Benim Mu-Min bacilarim ve kardeslerim!!

Benim Sahibimin Yuce Kitabi Kurani-Kerim tuvaletten cekilir hale gelmis!!

Benim Sahibimin Yuce ve tek gercek dini Islam paramparca olmus ve kan agliyor!!

Benim Sahibimin sevgilisi Peygamber Muhammedin (sav) Sunneti kayiplara kari$mi$, ve halen birileri kendi menfaatleri icin siz Mu-Minleri avutuyor ve uyutuyor!!

BUNLARA BENIM SAHIBIM ALLAH CC DUR!! DEMEYE BENI YOLLADI VE BEN DE SIZLERE INTERNET ARACILIYLA TUM ISLAM FORUMLARINDAN BUNLARI BILDIRMEK ZORUNDAYIM!!!

Sizlere ben $imdilik bu kadar yaziyorum ve sizlerden sabir etmenizi istiyorum!!!

Hanimlariniza vurmayin,biliniz ki Cennet Annelerimizin ayaklari altindadir! Cocuklariniza Islami ve Kurani ogretin ki iyi birer vatanda$ olsunlar!! Anne ve Babalariniza hurmet edin ki Rabbim Allah (cc) sizleri bagi$lasin! Allah i (cc) ve O'nun son Nebisini sevin! Kendinize iyi bakin benim karde$lerim!

Ahmet Ercan!

Muhammed Rasulullah!sav

Gönderi tarihi:

evet zamani geldi haklisin...ama yapacak gercek muslumanlar yok ortada...biri cikmis emalistlikle ugrasio biri turbanla biri PKK ile biri siyasetle biri ekonomi ile...sorsan en buyuk muslumanlar onlar olurlar ama SOZDE ..is icraata geldimi ortada kimse yok...

isim vermeyecegim zatin biri cikti ve aynen sunu dedi gercekten bilsemki 800 tane gercek musluman yanimda olcak tum dunyaya cihat ilan ederim diye...koskoca dunyada 800 tane yani..bulabilirmiyiz? belkide bulabiliriz ama gelirlermi? belkide gelirler...ne yapmaliyiz? soruyorum ne yapmaliyiz?

Gönderi tarihi:
evet zamani geldi haklisin...ama yapacak gercek muslumanlar yok ortada...biri cikmis emalistlikle ugrasio biri turbanla biri PKK ile biri siyasetle biri ekonomi ile...sorsan en buyuk muslumanlar onlar olurlar ama SOZDE ..is icraata geldimi ortada kimse yok...

isim vermeyecegim zatin biri cikti ve aynen sunu dedi gercekten bilsemki 800 tane gercek musluman yanimda olcak tum dunyaya cihat ilan ederim diye...koskoca dunyada 800 tane yani..bulabilirmiyiz? belkide bulabiliriz ama gelirlermi? belkide gelirler...ne yapmaliyiz? soruyorum ne yapmaliyiz?

7769[/snapback]

Selamunaleykum kardesim,

Evet birlesme olacak,bundan kimsenin suphesi olmasin.Ben burda herseyi yazacak degilim,ama zamani gelmistir ve bizlerin birlesmesi Rabbim Allah'in cc izniyle ve yardimiyla olacak.Oyle birileri gibi izinsiz,yardimsiz ve zamansiz olmayacak!

Allah'a cc emanet ol benim kardesim.

Ahmet Ercan!

Gönderi tarihi:

Selam arkadaslar

Bakiyorumda birileriniz kendini ermis falan zannediyor,yok ilahi emir almista,ALLAH CC onu görevlendirmiste,bunlari bizlere internet üzerinden bildirmek zorundeymista.Ha birde altin cag cok yaklasmis ,aman ne iyi ,

BIZLER GAFLET UYKUSUNDA FALAN UYUMUYORUZ;BIZ UYANALI COK OLDU;

AMA ANLADIGIM KADARIYLA SIZ GAFLET UYKUSUNDA RÜYA GÖRÜYORSUNUZ:

SUNU IYI BILMENIZDE YARAR GÖRÜYORUM;HER KIM BENIM ALLAHLA ARAMA GIRMEYE KALKARSA; HER KIM BENIM ATALARIMIN KANIYLA SULANMIS BU TABRAKLARDA BASKA EMELLER PESINDE KOSARSA; SUNU IYI BILSIN;BU GENC CUMHURiYETIN YETiSTiRDIGI ÖYLE YiGiT; ÖYLE CESUR ;ÖYLE iLERiCi VE AYDIN VATANTASLARI VARKI ;NASIL ATALARIMIZ SON DAMLASINA KADAR SAVAS VERIB BU VATAN ICIN MÜCADELE ETTIYSE ;BIZLERDE AYNISINI YABMAKTAN ZERRE KADAR GERI DURMAYIZ;

ISTERSENIZ 800 DEYIL 800000 BIN OLUN FARK ETMEZ;

BIZLER ANALARIMIZA KARDESLERIMIZE BABAMIZA ATAMIZA O KADAR SAYGILIYIZKI; ONLARI EVLERE KAPATMIYORUZ ONLARLA BERABER NASIL DAHA MUTLU NASIL DAHA HUZURLU YASANIR ONUN CARELERINI ARASTIRIYORUZ; ANAM CARIYLA (Anadoluda kadinlarin basini örttügü yazmadir) NAMAZINI KILAR ;BABAM BASINDA KASKETIYLE CAMISINE GIDER BIZ LERDE BU VATANA MILLETE DÜNYA INSANLIGINA NASIL DAHA IYI BIR EVLAT YETISTIRILIR CABASINI VERIYORUZ;ALLAHLA ARAMIZADA KIMSEYI SOKMUYORUZ:

SUNUDA ILAVE EDEYIM BENIM TÜRK SOYUNDAN BASKA SOYUM YOKTUR;ARABLARLA FALAN DA ISIM OLMAZ ;KARDESLIKMIS NE KARDESLIGI TARIHE BIR GÖZ ATIN ;KARDESLERIN NE HALT YEDIKLERINI GÖRÜRSÜNÜZ:

BENIM ICIN VATANINA MILLETINE INSANLIGA DOGAYA BASKALARININ INANCINA SAYGILI OLAN; KALBINDE GÜZELLIK TASIYAN INSAN INSANDIR KARDESTIR:

BURDA KIMSEYE CEVAB VERMEYECEGIM ;HERKES KENDI GÖRÜSLERINI SÖYLEMEKTE ÖZGÜR DÜR:

SEVGILER SELAMLAR

Gönderi tarihi:
Selam arkadaslar

BIZLER GAFLET UYKUSUNDA FALAN UYUMUYORUZ;BIZ UYANALI COK OLDU;

AMA ANLADIGIM KADARIYLA SIZ GAFLET UYKUSUNDA RÜYA GÖRÜYORSUNU

HER KIM BENIM ATALARIMIN KANIYLA SULANMIS BU TABRAKLARDA BASKA EMELLER PESINDE KOSARSA; SUNU IYI BILSIN;BU GENC CUMHURiYETIN YETiSTiRDIGI ÖYLE YiGiT; ÖYLE CESUR ;ÖYLE iLERiCi VE AYDIN VATANTASLARI VARKI ;NASIL ATALARIMIZ SON DAMLASINA KADAR SAVAS VERIB BU VATAN ICIN MÜCADELE ETTIYSE ;BIZLERDE AYNISINI YABMAKTAN ZERRE KADAR GERI DURMAYIZ;

ISTERSENIZ 800 DEYIL  800000 BIN OLUN FARK ETMEZ;

BIZLER ANALARIMIZA KARDESLERIMIZE BABAMIZA ATAMIZA O KADAR SAYGILIYIZKI; ONLARI EVLERE KAPATMIYORUZ ONLARLA BERABER NASIL DAHA MUTLU NASIL DAHA HUZURLU YASANIR ONUN CARELERINI ARASTIRIYORUZ; ANAM CARIYLA (Anadoluda kadinlarin basini örttügü yazmadir) NAMAZINI KILAR ;BABAM BASINDA KASKETIYLE CAMISINE GIDER BIZ LERDE BU VATANA MILLETE DÜNYA INSANLIGINA NASIL DAHA IYI BIR EVLAT YETISTIRILIR CABASINI VERIYORUZ;ALLAHLA ARAMIZADA KIMSEYI SOKMUYORUZ:

SUNUDA ILAVE EDEYIM BENIM TÜRK SOYUNDAN BASKA SOYUM YOKTUR;ARABLARLA FALAN DA ISIM OLMAZ ;KARDESLIKMIS NE KARDESLIGI TARIHE BIR GÖZ ATIN ;KARDESLERIN NE HALT YEDIKLERINI GÖRÜRSÜNÜZ:

BENIM  ICIN VATANINA MILLETINE INSANLIGA DOGAYA BASKALARININ INANCINA SAYGILI OLAN; KALBINDE GÜZELLIK TASIYAN INSAN INSANDIR KARDESTIR:

BURDA KIMSEYE CEVAB VERMEYECEGIM ;HERKES KENDI GÖRÜSLERINI SÖYLEMEKTE ÖZGÜR DÜR:

SEVGILER SELAMLAR

7860[/snapback]

Aleykumselam kardesim,

Uyumuyorsun da Dunyadaki Muslumanlar neden kan agliyor? Uyumuyorsun da Turkiyeyi neden zina ve fuhu$ talami$? Uyumuyorsun da neden birileri gecim ve ekmek icin etini satiyorlar? Uyumuyorsun da neden Sahibimin Kurani tuvaletten cekiliyor?? Tabi bana dokunmayan yilan bin ya$asin diyeceksin!

$unu bilmi$ ol ki benim iki dedem de Istiklal sava$cilaridir ve ikisi de Gazi dirler. Vucutlarinin cok yerlerinden kur$un yarasi almi$lar ve halen ellerindeki $anli Turk bayragini birakmami$lar! Yani her Muslumani sen Vatan haini mi görúyorsun??

Sonra bizim ne kadar oldugumuz hic de ónemli degil,bizler Vatanimiza kar$i sava$ acacak insan degiliz! Yunan veya Yahudi kani ta$imiyoruz!! Ben halis Turk oglu Túrkúm,ve Oguz soyundanim! Bunu da bóyle bilmi$ ol! Arablara da dilin uzanmasin,gecmi$i bir kenara birak ve sen gelecege bak ve birle$!! Sonra Islam dúnyasini yuzde onsekizini temsil ediyor Arablar. Birbirini yakan ve yok etmeye kalki$an Avrupa bile adam oldular sen daha din karde$lerine kúsúyorsun ve dil uzatiyorsun. Sonra senin dedigin degil benim Sahibimin dedigi olacak! Yani Rabbil Alemin Allah'in cc dedigi olacak!!! Cúnkú Allah cc bunun zamani oldugu icin beni yolladi ve Turkiye ónderliginde Islam birle$ecek!! Bunu da bóyle bilmi$ ol!

Allah'a cc emanet ol.

Ahmet Ercan!

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

7769[/snapback]

O EMALIST DIYE .....TEN ATILAN SÖZCÜGÜN GERCEK ANLAMDAKI SAHIPLERI IRTCA BELASININ, YOBAZLIGIN; NAMUSSUZLUGUN; BEYINSIZLIGIN; ÜLKE DÜSMANLIGININ VE VATAN HAINLIGININ BAS CELLADI OLDULAR.

HABERINIZ OLSUN.

ARKADASININ VERDIGI ILAHI HABER DOGRUDUR.

O HABERI TECELLI EDECEGIMIZ TA BU ISIN BASINDAN BERI ZATEN BILDIRILMISTI. IYI OKURSANIZ SAHIHLERI, ANLARSINIZ TECELLIYI????

ÜSTELIK UTANMADAN TÜRKCE KONUSUP ORTA ASYA KÜLTÜRÜ PESINDE AYAK YAPANLARIN, MUSTAFA KEMAL SÖZÜNÜ AGZINA ALMAYA NEDEN UTANDIKLARINI BILIYORUZ. KORKMAYIN CARPILMAZSINIZ.

AMA ÜLKE DÜSMANLARINI BIZ CARPACAGIZ. CINLER BILE KACACAK DELIK BULAMAYACAKLAR :D

CÜNKÜ ARTIK BU ÜLKEDE FES TAKTIRMAYACAGIZ BEYINSIZ BASLARA:

bu böyle biline!

IRITICACI DILLERE MUSTSAFA KEMAL SÖZLERI YAKISMIYOR,

YAKISMIYOR CÜNKÜ....?

Gönderi tarihi:

SAVAŞ TAMTAMLARI ÇALMAYA BAŞLADI

evet zamani geldi haklisin...ama yapacak gercek muslumanlar yok ortada...

VAY BE NELER DİYORLAR

SİZ MÜSLÜMANLAR ARASINDA GERÇEK MÜSLÜMANLAR YOK AMA YEŞİL SERMAYENİZDE BAYA ÇOK NE İŞ DİNİNİZ İMANINIZ PARA MI?

Gönderi tarihi:

evet dini imanı para çünkü ahmet ercanın ş'leri hep dolar işareti adam normal ş'yi kabul etmiyor ille $ bu olacak diyor.

herif bir kamyon dolusu yazı yazıyor sonra ki sayfaya

Bu bir Ilahi emirdir!

La Ilahe IllAllah!

yazı yazıyor bu herifço çok ilginç bir adam

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.