Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Tokat Erbaa Karaağaç Köyü İlköğretim okulu müdür yardımcılığı yapıyorum Bazı sınıflarımızda beyaz taht eskikliği var. Yardımlarınızı bekliyorum.

Hakan Sezgin

Gönderi tarihi:

Öğretmenim size üç beyaz tahta göndermek için aradım telinizden..:) cevap alamadım sizden..:) ararsanız cevapsızlardan i bakarsın gelir bembeyaz tahtalar..:)

Lütfen bana ÖM gönderin size ulaşayım...

Gönderi tarihi:

Hakan öğretmenim..size ulaşamıyorum..:)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

15.04.2011 CUMA GÜNÜ ERBAA BELEDİYESİNİN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU " EN GÜZEL İSTİKLÂL MARŞI OKUMA " YARIŞMASINA 6. SINIFTAN BİR ÖĞRENCİMİZ KATILACAK OLUP İDDİALIYIZ. KESİNLİKLE DERECE BEKLİYORUZ. UMARIM JÜRİNİN GÖNLÜNÜ KAZANIR ÖĞRENCİMİZ.

ÖĞRENCİLERİMİZE YAPILACAK OLAN HİÇBİR YARDIM BOŞA GİTMEYECEKTİR. YARIŞMAYA GİREN ÖĞRENCİMİZ AYNI ZAMANDA DPY SINAVINI DA 5. SINIFTA İKEN KAZANMIŞTIR.

Gönderi tarihi:

15.04.2011 CUMA GÜNÜ ERBAA BELEDİYESİNİN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU " EN GÜZEL İSTİKLÂL MARŞI OKUMA " YARIŞMASINA 6. SINIFTAN BİR ÖĞRENCİMİZ KATILACAK OLUP İDDİALIYIZ. KESİNLİKLE DERECE BEKLİYORUZ. UMARIM JÜRİNİN GÖNLÜNÜ KAZANIR ÖĞRENCİMİZ.

ÖĞRENCİLERİMİZE YAPILACAK OLAN HİÇBİR YARDIM BOŞA GİTMEYECEKTİR. YARIŞMAYA GİREN ÖĞRENCİMİZ AYNI ZAMANDA DPY SINAVINI DA 5. SINIFTA İKEN KAZANMIŞTIR.

Görüştünüzmü Mustafa Şimşek ile..:)

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar

Tokat Erbaa Karaağaç İlköğretim Okulu Müdür yardımcısıyım. Okulumuza hoparlör yardımında bulunursanız sevinirim. SIFIR YA DA İKİNCİ EL OLMASI ÖNEMLİ DEĞİL.

İLGİNİZE ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. HAKAN SEZGİN - MÜDÜR YARDIMCISI

• 8 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Selam ün aleykümselam. Ağrı'nın Patnos ilçesinde görev yapmaktayım. Okulumuz bir köy okulu beyaz tahta ihtiyacımız var. bu yazılar çok eskiye dayanıyor farkındayım ama inşallah hakkımızda hayırlısı olur. bir çok yerden bekledim ama gelmedi son umudum sizlersiziniz. saygılarımla. Tahir AKTAŞ 

Tarih: Düzenleyen: Admin
Üye olmadığınız için size ulaşamazlar

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.