Φ özkan1980 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Özkan 1980 eko yapmış ya çok güldüm o ekodan değil sistemsel bir arızadan kaynaklanıyor Alıntı
Φ feriss Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 ee hani daha cevap gelmemis gicik bir soru kabul ediyorum zaten bende bulamamistim,tek dikkat edilmesi gereken yaziyi tane tane okumak hele hele bir cumleyi Alıntı
Φ erzaim Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 kadın sabah saymış ama akşam saydığı sayıyı hatırlamıyormuş. Alıntı
Φ feriss Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 kadın sabah saymış ama akşam saydığı sayıyı hatırlamıyormuş. degiillll Alıntı
Φ mavroli Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 kadını alır (bir tanesini) alır gider, dolayısıyla kadının altınlarıda tamdır. Alıntı
Φ alaku Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 merab ben de yeniyim forumda..güzel bi soru hakikaten..cevapı altın dişi olabilir mi yada şu.. kolyeler uzun halakalardan oluşur. kadın halkaları değil kolye adedini sayar. hırsız halkalardan birini alırsa eğer kimse farketmez...bir tanesini almış dediğine göre kesinlikle altınlarda azalma var demektir..soru için teşekkürler Alıntı
Φ feriss Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 merab ben de yeniyim forumda..güzel bi soru hakikaten..cevapı altın dişi olabilir mi yada şu.. kolyeler uzun halakalardan oluşur. kadın halkaları değil kolye adedini sayar. hırsız halkalardan birini alırsa eğer kimse farketmez...bir tanesini almış dediğine göre kesinlikle altınlarda azalma var demektir..soru için teşekkürler yanlis cevap,bu sorunun cevabi icinde zaten hani boyle tane tane hece hece okuyunca bazi cagrisimlar yapar sanki bu anlamdada olabilir gibi oluryaaa(amma acikladim yaa:)) Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 emin deilim ama cevap içindeyse eğer, kadın tek çift diye sayıyor.. tek tek çıkıyor yani tek tek sayıyor biri gidince tek tek = tek oluyo kadın farketmiyo gibi geldi bana. (en son cümlede tek tek bitişik tek kelime "tektek".. Alıntı
Φ feriss Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 yumote biraz daha ugrassan bulacaksin ama baska bir cumlede ara,dogru cumlede ararsan kesin kacirmazsin cevabi Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 bu sitede yeniyim buyuzden sorulup sorulmadigini bilmiyorum ama deneyelim: cok zengin bir kadin varmis,bu kadin cok luks bir evde yasiyormus ve tek basina kaliyormus.bu kadinin kollari parmaklari boynu altin takilarla doluymus.her gece yatmadan once butun takilarini sayarak, tek tek cikarip ,yataginin bas ucunda bulunan masaya koyarmis. sabahta kalktigi zaman yine tek tek sayarak takilarini takarmis.yine bir gece yatmadan once butun takilarini sayarak cikarmis ve bas ucundaki masaya koymus ve yine ayni gece eve hirsiz girmis, bir tanesini alarak kacmis.sabah olunca kadin her zaman yaptigi gibi takilarini tektek sayarak takmis ama nedense hic bir eksikyok.butun altinlar tam bu nasil olur? Bu hırsız başka eve mi girmiş yoksa.Sanırım cevabı buldum,sevgiler.. Alıntı
Φ feriss Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Bu hırsız başka eve mi girmiş yoksa.Sanırım cevabı buldum,sevgiler.. heheheee bulamadiiiin Alıntı
Φ alaku Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 hmm..soruda diyosun ki..kadın çok zengin ve lüks bir ev var..o zaman kadının her eşyası değerli olmalı.. ama soruda altınların dışında geçen tek nesne ve sabah uyandığında masanın üstünden altınlarını alıp tekrar taktı demediğine göre masa gitmiş olmalı diyorum.. doğrumu diyorum? Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 hırsız, kadın altınları tek tek çıkarmadan önce almış olabilir ya da aldığı altının yerine imitasyon koymuştur . olabilir mi? Alıntı
Φ feriss Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 degiiiill heheheee ne gicik soruymus bee bulamazsinkiii bulamazsinkiiii Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 hırsız bir adet sini alıp kaçmış cevap bu işte (sini büyük tepsi) dir Alıntı
Φ feriss Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 hırsız bir adet sini alıp kaçmış cevap bu işte (sini büyük tepsi) dir dogru "hirsiz birtanesini alip kacmis " yazmistim "sini" Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 dogru "hirsiz birtanesini alip kacmis " yazmistim "sini" okadar altın varken sini mi almış yuh be Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 ehem ehem tezaurata gerek yok Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.