Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Biliyorum oradasin...... unutulmus yurdumun bir kösesinde..

Nasil özlendigini bilsen..daha önce özlenmemis sanirsin hiç bir sey ve de hiç kimse......

Bir hasta sabaha çikmayi bekleyen yada bir ceylan can çekisiyor aslanin dislerinde ...

Yildizlar yere düsmüsler üzüntülerinden sensizlige dayanamamis hiç biri.... Kör karanliklar gibi gecelerim... Kirpiklerimin her biri kara sapli bir biçak ve kara trenlere verdim acilarimi yükledim sitemlerimi ..

Affettim kendimi... özgürüm ne istersen onu yap .kendimi sever kollarim sararim....

Sakin ol" ela gözlüm "derim .

Ne yaparsan yap ister saklan ister sus istersen kaybol...istersen de inkar et...

Ne yaparsan yap aklindan hiç çikmayacagim...beni çig bigi büyüteceksin sanma ki ..susturacaksin içini ama o çiglar bir feryadina bakar yikmak için içindeki kentleri..

Sanmaki..dokundugun her tende ölmeyeceksin sanmaki bende ölmek istemeyeceksin ....her yüzde aramayacaksin sanmaki unutacagim diyerek kalkip unutacagim diyerek yatmayacaksin...

Sanmaki tadini tuzunu alacaksin..sanmaki yüregin sevilecek bir avuç içinde sanmaki yassiz aglamayacaksin....

Gönderi tarihi:

Biliyorum oradasin...... unutulmus yurdumun bir kösesinde..

Nasil özlendigini bilsen..daha önce özlenmemis sanirsin hiç bir sey ve de hiç kimse......

Bir hasta sabaha çikmayi bekleyen yada bir ceylan can çekisiyor aslanin dislerinde ...

Yildizlar yere düsmüsler üzüntülerinden sensizlige dayanamamis hiç biri.... Kör karanliklar gibi gecelerim... Kirpiklerimin her biri kara sapli bir biçak ve kara trenlere verdim acilarimi yükledim sitemlerimi ..

Affettim kendimi... özgürüm ne istersen onu yap .kendimi sever kollarim sararim....

Ne yaparsan yap ister saklan ister sus istersen kaybol...istersen de inkar et...

Ne yaparsan yap aklindan hiç çikmayacagim...beni çig bigi büyüteceksin sanma ki ..susturacaksin içini ama o çiglar bir feryadina bakar yikmak için içindeki kentleri..

Sanmaki..dokundugun her tende ölmeyeceksin sanmaki bende ölmek istemeyeceksin ....her yüzde aramayacaksin sanmaki unutacagim diyerek kalkip unutacagim diyerek yatmayacaksin...

Sanmaki tadini tuzunu alacaksin..sanmaki yüregin sevilecek bir avuç içinde sanmaki yassiz aglamayacaksin....

cok güzel, yüregine saglik. :clover:

Gönderi tarihi:

Ne yaparsan yap aklından çıkmayacağım....

ne güzel ...teşekkür ederim

Gönderi tarihi:

ağlattı bu beni ama,içimdeki birçok duyguyu acımasızca katladen bir gönül eşkıyasını hatırlattı :(

Gönderi tarihi:

ağlattı bu beni ama,içimdeki birçok duyguyu acımasızca katladen bir gönül eşkıyasını hatırlattı :(

o gönül eşkiyasını :chris: iyimi hatırladın ? kötümü hatırladın...düşündünmü ?

susturamassın içini...öldükten sonra bile.

Gönderi tarihi:

o gönül eşkiyasını :chris: iyimi hatırladın ? kötümü hatırladın...düşündünmü ?

susturamassın içini...öldükten sonra bile.

tabiki de kötü hatırladım zaten ıyı hatırlasam eşkıya demem :( beni çok yıpratmıştı,daha doğrusu sevgiye olan inancımı kaybettım

Gönderi tarihi:

tabiki de kötü hatırladım zaten ıyı hatırlasam eşkıya demem :( beni çok yıpratmıştı,daha doğrusu sevgiye olan inancımı kaybettım

üzüldüm şimdi :( sevgiye olan inancını kaybetme sarıl sevgine sıkı sıkı...bırakma ...sevgi olmassa yaşayamayız.... -_-

Gönderi tarihi:

Offf Ablacım offf beni benden alıp götürdü :pinch:

Yüreğine sağlık :clover:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Ruhumuzda yankı yaptığı sürece hüzün tepemizde her zaman bir çığ tehlikesi olarak kalmaya devam edecektir..

Gönderi tarihi:

Arman yazdıkların bana Ahmet Tellinin çok sevdiğim bir şiirini hatırlattı ve eklemek istedim..

Sessizliğin Çanları

Bir çığlığın sessizliğidir

derin suların dinginliği

ki çınlar yüreğin

kararan kayalarında

Derin suların dinginliği

çatlatır yüreğinde korkunun tohumunu

çünkü sessizlik en büyük ustadır

düşü gerçeğe dönüştürüverir apansız

Isırır bir hançerin yılan dili

gibi çatallaşan çeliği

Sonra yalnızca öyküler kalır

ve sen onu yaşarsın çaresiz

Dirhem dirhem tartılmaz ki dostluk

yaşanmaz ki vermesini bilmeden

damla damla biriken bir şeyler

boş bir tapınakta birden

çalar gibi olur çanlar

Ve yaşamın hesabını

veremezsin bir türlü kendine

Sonra boğuntular

sessiz haykırışlar

karanlık sokaklara çeker seni

Çanlar beyninde asılı duran

madeni bir gökkubbedir artık

kulaklarına balmumu da akıtsan

delecek beynini bu çığlığımsı sessizlik

ve bu katran gibi yalnızlık

Ahmet Telli

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.