Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Biliyorum oradasin...... unutulmus yurdumun bir kösesinde.. Nasil özlendigini bilsen..daha önce özlenmemis sanirsin hiç bir sey ve de hiç kimse...... Bir hasta sabaha çikmayi bekleyen yada bir ceylan can çekisiyor aslanin dislerinde ... Yildizlar yere düsmüsler üzüntülerinden sensizlige dayanamamis hiç biri.... Kör karanliklar gibi gecelerim... Kirpiklerimin her biri kara sapli bir biçak ve kara trenlere verdim acilarimi yükledim sitemlerimi .. Affettim kendimi... özgürüm ne istersen onu yap .kendimi sever kollarim sararim.... Sakin ol" ela gözlüm "derim . Ne yaparsan yap ister saklan ister sus istersen kaybol...istersen de inkar et... Ne yaparsan yap aklindan hiç çikmayacagim...beni çig bigi büyüteceksin sanma ki ..susturacaksin içini ama o çiglar bir feryadina bakar yikmak için içindeki kentleri.. Sanmaki..dokundugun her tende ölmeyeceksin sanmaki bende ölmek istemeyeceksin ....her yüzde aramayacaksin sanmaki unutacagim diyerek kalkip unutacagim diyerek yatmayacaksin... Sanmaki tadini tuzunu alacaksin..sanmaki yüregin sevilecek bir avuç içinde sanmaki yassiz aglamayacaksin.... Alıntı
Φ akarsu Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Biliyorum oradasin...... unutulmus yurdumun bir kösesinde.. Nasil özlendigini bilsen..daha önce özlenmemis sanirsin hiç bir sey ve de hiç kimse...... Bir hasta sabaha çikmayi bekleyen yada bir ceylan can çekisiyor aslanin dislerinde ... Yildizlar yere düsmüsler üzüntülerinden sensizlige dayanamamis hiç biri.... Kör karanliklar gibi gecelerim... Kirpiklerimin her biri kara sapli bir biçak ve kara trenlere verdim acilarimi yükledim sitemlerimi .. Affettim kendimi... özgürüm ne istersen onu yap .kendimi sever kollarim sararim.... Sakin ol" ela gözlüm "derim . Ne yaparsan yap ister saklan ister sus istersen kaybol...istersen de inkar et... Ne yaparsan yap aklindan hiç çikmayacagim...beni çig bigi büyüteceksin sanma ki ..susturacaksin içini ama o çiglar bir feryadina bakar yikmak için içindeki kentleri.. Sanmaki..dokundugun her tende ölmeyeceksin sanmaki bende ölmek istemeyeceksin ....her yüzde aramayacaksin sanmaki unutacagim diyerek kalkip unutacagim diyerek yatmayacaksin... Sanmaki tadini tuzunu alacaksin..sanmaki yüregin sevilecek bir avuç içinde sanmaki yassiz aglamayacaksin.... cok güzel, yüregine saglik. Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Teşekkür ederim.. Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Nasil özlendigini bilsen..daha önce özlenmemis sanirsin hiç bir sey ve de hiç kimse...... Ne yaparsan yap aklından çıkmayacağım.... ne güzel ...teşekkür ederim Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Beğendiğinize sevindim..Ben teşekkür ederim.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Ne yaparsan yap ister saklan ister sus istersen kaybol...istersen de inkar et... Ne yaparsan yap aklindan hiç çikmayacagim...beni çig bigi büyüteceksin sanma ki ..susturacaksin içini ama o çiglar bir feryadina bakar yikmak için içindeki kentleri.. ağlattı bu beni ama,içimdeki birçok duyguyu acımasızca katladen bir gönül eşkıyasını hatırlattı Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Ne yaparsan yap ister saklan ister sus istersen kaybol...istersen de inkar et... Ne yaparsan yap aklindan hiç çikmayacagim...beni çig bigi büyüteceksin sanma ki ..susturacaksin içini ama o çiglar bir feryadina bakar yikmak için içindeki kentleri.. ağlattı bu beni ama,içimdeki birçok duyguyu acımasızca katladen bir gönül eşkıyasını hatırlattı o gönül eşkiyasını iyimi hatırladın ? kötümü hatırladın...düşündünmü ? susturamassın içini...öldükten sonra bile. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 o gönül eşkiyasını iyimi hatırladın ? kötümü hatırladın...düşündünmü ? susturamassın içini...öldükten sonra bile. tabiki de kötü hatırladım zaten ıyı hatırlasam eşkıya demem beni çok yıpratmıştı,daha doğrusu sevgiye olan inancımı kaybettım Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 tabiki de kötü hatırladım zaten ıyı hatırlasam eşkıya demem beni çok yıpratmıştı,daha doğrusu sevgiye olan inancımı kaybettım üzüldüm şimdi sevgiye olan inancını kaybetme sarıl sevgine sıkı sıkı...bırakma ...sevgi olmassa yaşayamayız.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Yildizlar yere düsmüsler üzüntülerinden sensizlige dayanamamis hiç biri.... Kör karanliklar gibi gecelerim... Kirpiklerimin her biri kara sapli bir biçak ve kara trenlere verdim acilarimi yükledim sitemlerimi .. Affettim kendimi... özgürüm ne istersen onu yap .kendimi sever kollarim sararim.... Sakin ol" ela gözlüm "derim . Offf Ablacım offf beni benden alıp götürdü Yüreğine sağlık Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Canım benim... Sende sağol.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Ruhumuzda yankı yaptığı sürece hüzün tepemizde her zaman bir çığ tehlikesi olarak kalmaya devam edecektir.. Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 yüreğine sağlık,çok güzeldi Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Arman yazdıkların bana Ahmet Tellinin çok sevdiğim bir şiirini hatırlattı ve eklemek istedim.. Sessizliğin Çanları Bir çığlığın sessizliğidir derin suların dinginliği ki çınlar yüreğin kararan kayalarında Derin suların dinginliği çatlatır yüreğinde korkunun tohumunu çünkü sessizlik en büyük ustadır düşü gerçeğe dönüştürüverir apansız Isırır bir hançerin yılan dili gibi çatallaşan çeliği Sonra yalnızca öyküler kalır ve sen onu yaşarsın çaresiz Dirhem dirhem tartılmaz ki dostluk yaşanmaz ki vermesini bilmeden damla damla biriken bir şeyler boş bir tapınakta birden çalar gibi olur çanlar Ve yaşamın hesabını veremezsin bir türlü kendine Sonra boğuntular sessiz haykırışlar karanlık sokaklara çeker seni Çanlar beyninde asılı duran madeni bir gökkubbedir artık kulaklarına balmumu da akıtsan delecek beynini bu çığlığımsı sessizlik ve bu katran gibi yalnızlık Ahmet Telli Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.