Φ .::uslu_cocuk::. Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 Ortaokulda iken duyduğum bir soruydu, paylaşmak istedim: Bizim zalim kral cezalandırdığı zavallı bir adama nasıl bir ölüm cezası ile cezalandırılacağını kendisinin seçmesi için bir şans tanır, bunun için adama bir tavuk verir ve ''sen bu tavuğu nasıl öldürürsen ben de seni öyle öldüreceğim!'' der Adam tavuğu nasıl öldürmeli ki kral onu öldüremesin? (adam tavuğu öldürüyor) Alıntı
Φ Muzaffer Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 Ortaokulda iken duyduğum bir soruydu, paylaşmak istedim: Bizim zalim kral cezalandırdığı zavallı bir adama nasıl bir ölüm cezası ile cezalandırılacağını kendisinin seçmesi için bir şans tanır, bunun için adama bir tavuk verir ve ''sen bu tavuğu nasıl öldürürsen ben de seni öyle öldüreceğim!'' der Adam tavuğu nasıl öldürmeli ki kral onu öldüremesin? (adam tavuğu öldürüyor) 7488[/snapback] BENCE ADAM TAVUGUN KAFASINI ISIRARAK ÖLDÜRÜYOR ADAMIN KAFASININ BÜYÜKLÜGÜ KIMSENIN AGZINA SIGMAYACAGI ICIN ADAM KURTULUYOR;MU ACABA! SEVGILER Alıntı
Φ multeci Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 bence eceliyle ölmesini beklemelerini söylüyor tavuk gene ölüyor ve adamda eceli gelinceye kadar ölmemiş oluyor Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Soru daha önce bir kaç kez soruldu arkadaşlar.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.