Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

PILOT--alo kule duyuyormusun beni?aloo

KULE--duyuyorum,ne duymicam?kulenin isi nedirki sizi duymaktan baska?!oh al altina ucagi,oturt yanina citir hostesi.sonra aloo kule.. :angry:

PILOT--kule durum ciddi geyik yapma,kule?

KULE--iki satir konustuk geyik oldu.kuleysek köle diiliz ya lan.Hangisi yaninda,esmer,küt sacli hostesmi?onun bide ikizi varmis TEMA vakfinda calisiyormus diyorlar.ha ha ha.,Aklima ne geldi lan bak."muzaffer TEMA vakfi,türkiye jön olmasin"ha ha ha.esenboga bir kizilderili ismidir biliyomuydun?hahaha

PILOT--kule gencligine doyma emi?Pisa kulesinden beter olasin,boynun altinda kalsin.Lan durum ciddi!! :lol:

KULE--ne o küt sac yanastiriyormu?okudunmu lan clinton da bi hostese yazilmis.tam 40 dakka .Can Dündar o süreye belgesel sigdiriyo be! :lol:

PILOT--kule suan ucak kacirilmis durumda.esenboganin üzerinde 7.turumuzu atiyoruz.sen farkinda diilsin ama gökyüzünde su an Elm hava koridoru kâbusu yasaniyo. :devil:

KULE--yapma ya kim kacirdigi ucagi be!yine oyuncak panda olayimi?

PILOT--yok oyuncak falan diil..

KULE--hadi ya harbi pandami soktu ucaga manyak?dikkat edin nesli tükeniyo o türün zarar görmesin hayvacass.parasüte takip Atatürk Oraman Ciftligine atin.. :lol:

PILOT--Lan bi sus.zaten zor bela konusuyorum.korsanin elinde atar atmaz patlar türde elbombasi cakmak var.sanirim saatli..

KULE--O zaman tirsma hoca.Yaz saati uygulamasina gectik,1 saat daa vaktiniz var.durumu yetkililere bildiririz. :lol:

PILOT--cabuk bildir.ne zaman bildircen?

KULE--vuslata 5 kala.nihahaha :lol:

PILOT-sen ne i..ne bi kuleymissin arkadas??

KULE--hobaaa.dogru konus.tehlikedesin diye agzini bozma.tedbirini alsaydin.insan kokpite iki tane kurban derisi zulalar.THK o kadar deri topluyo.at üstüne kurban derisini,yolcular aninda harekete gecip kemerleri cözerler.toplu halde korsanin üstüne otururlar.sonra yine toplu halde Reha Muhtara giderler.. -_-

PILOT--korsandan mesaj var.ucagi mans denizine indirmezseniz,yolculari teker teker cakmakla ciss yaparim diyo.

KULE--Ne,cis mi?korkunc bisey..Sen korsani"uslu durursan atta gitcez" diye oyala.ben bicare bulurum.ucakta ünlü varmi?

PILOT--nasil?

KULE--ucakta diyorum,Televolelere cikmis bi tip varmi?

PILOT--var!"benim olmazsan taciz ederim"sarkisini söyleyen nihat dogan var.

KULE--tecavüzcü demedik.ünlü dedik.Hem o ne ariyoki KTHY ucaginda?ayrica KTHY ne?kütahya demeye utaniyorsunuzda aranizda kodlasiyomusunuz?

PILOT--Kibris Türk Hava Yollari demek o.

KULE--vay benim sazanima bak be.Ankaradaki son fikrayi biliyomusun?bi kuzu,bi aslan,bide Türk.3-5-8 oynuyorlarmis.Efendim,derken,,,

PILOT--Lan kule 8.turda bitti.Yeter ama haaa!!!

KULE--Peki kücük ibo yu biliyormusun?

PILOT--neyini?

KULE--Maket ucak kacirdigi icin kirmizi bültenle araniyormus..intertoy tarafindan

PILOt--Sen daha geyik yap.korsan top sakalli bi yolcunun ensesini yakti.Bütün personel yolcuyu üflüyo.kuleee..birseyler yap kuleee..

KULE--Kule dedimde,kapikule de bizim kayinco calisiyo.gecen bi inka yerlisi gelmis,ne pasaport var elinde ne bisi.illa gitmek istiyo ülkeye."arkadasa bakip cikicam"demis.kayinco yememis tabii.acaip adamdir kayinco.Gülay Atig in cuvallarini kaldirip resim cektirmis.gül gül öldük.

PILOT--Tamam kule sus!olay bitti.Bi herif ucaga kement atip,disiyle cekerek indirdi -_- ucagi,korsan "Cakmagimi almayin,anisi var" diye agliyo..

KULE--Vay be!disiyle indirdi ha.Simdi o lavuk tüm kanalllara cikip ünlü olur.biz hâlâ pinekleyelim burda yarasa gibi.Karakutun dogustan güzel olacak abi.Sans yokki bizde.Karakutum,catalkaram,cingenem aabi yaa!! :lol:

• 2 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.