Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 tesekkur ederım hos buldum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 bilim alçaktakileri yükseltir, bilgisizlik yüksektekileri alçaltır... kitabın en iyisi her okunuşta bir başka türlü anlaşılandır... bir haberin gönül incitebileceğini biliyorsan, sen sus başkaları söylesin... haksızlıklara baş kaldırmayanlar, onlardan gelecek her kötülüğe katlanmalıdırlar... nasılsınız dostlar Alıntı
Φ İsyankar_Kız Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Merhaba ben Alev istanbul silivriden katılıyorum.19 yaşındayım.Çalışıyorum.Voleybol oynamayı şiir yazmayı ve köpekleri çok seviyorum.Hayatımda tek isteğim polis olmaktı olamadım olsun kader değilmiş.Arkadaşlar burayya rastgele girdim çok beğendim emeğinize sağlık mükemmel. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Merhaba ben Alev istanbul silivriden katılıyorum.19 yaşındayım.Çalışıyorum.Voleybol oynamayı şiir yazmayı ve köpekleri çok seviyorum.Hayatımda tek isteğim polis olmaktı olamadım olsun kader değilmiş.Arkadaşlar burayya rastgele girdim çok beğendim emeğinize sağlık mükemmel. hoşgeldın,bu arada imzan çok ilgimi çekti Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Merhaba ben Alev istanbul silivriden katılıyorum.19 yaşındayım.Çalışıyorum.Voleybol oynamayı şiir yazmayı ve köpekleri çok seviyorum.Hayatımda tek isteğim polis olmaktı olamadım olsun kader değilmiş.Arkadaşlar burayya rastgele girdim çok beğendim emeğinize sağlık mükemmel. hoşgeldin isyankar kız... geç kaldıklarımız hep istediklerimiz olmuştur Alıntı
Φ İsyankar_Kız Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Hoşbulduk arkadaşlar Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 isyankar sende hoşgeldin.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 sayman22 sende hoşgeldin, Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 ANNE ler günümüz/gününüz kutlu olsun... Anneme ve tüm annelere Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.