Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl kafayı sıyırdım msne giremiyroum sürekli hata veriyor hata kodu olarak da 81000314 diyor devamlı bilgisayarda bir prob yok iki msn adresişm var en çok kullandığım da hat a kodunu veriyor ama diğer adresimde prob yok ne oldu anlamadım bilen varsa yardım etsin lütfen
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl ben bilmiyorum ki üzgünüm... yaww rakıcım abemmm bilmiyosan ne yazıyosun ki.gülmekten öldürdün benii ..gerçi bende bilmiyorum bende yazıyorum.. yaw angelim girme msn e nolcak biz giriyozda noluyooo..heheheh şaka şaka muhakka bu işlerden anlayan uzman bi amcamız sana yardım eder...geçmiş olsun ama bi tahmin:msn in hacklenmiş (haklanmış hakkından gelmişler )
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Yazar yok canımm artık problem kalmadı yardımlarınız için teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl ohh geçmiş olsun .yardım iste yeterki bütün pozitif enerjimizle senin yanındayız
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl ohh geçmiş olsun .yardım iste yeterki bütün pozitif enerjimizle senin yanındayız nico gülün diye yazdım ben zaten...............ama senin imzanı büyütebildim
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl ya walla saol.gerçi küçük olsada anlayan anlar be abii..ama sen istedin ben yaptım ....anlamayanın gözüne gözüne girsin bu cümle .heheh.ay topicin içine ettim..
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl ya walla saol.gerçi küçük olsada anlayan anlar be abii..ama sen istedin ben yaptım ....anlamayanın gözüne gözüne girsin bu cümle .heheh.ay topicin içine ettim.. evet çok güzel oldu... teşekkür ederim sana. ..anlamıyorlar be nico....
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Yazar her ikinize de bu pozitifenerjinizden dolayı teşekkür ederim çok tatlısınız saolun saolun saoluunn
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl evet çok güzel oldu... teşekkür ederim sana. ..anlamıyorlar be nico.... doğru be abi anlamıyolar
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl her ikinize de bu pozitifenerjinizden dolayı teşekkür ederim çok tatlısınız saolun saolun saoluunn gerçekten mi.. .BURSA dan oralara kadar geliyormu ANGEL............
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl her ikinize de bu pozitifenerjinizden dolayı teşekkür ederim çok tatlısınız saolun saolun saoluunn bişi diil bişi diil bişi diil
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl doğru be abi anlamıyolar NİCO..ben saçlarımı ağartım anlatamadım arkadaşım.
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl ah be abicim haklısın ya benim bu yaşımda çıktı beyazlar. neyse topici saptırdık sapıttırttık
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl ANGEL kızmaz yaaa...yoksa kızarmısın ANGEL . .melek o yaaaaaaaaaa
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.