Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

kafayı sıyırdım

msne giremiyroum

sürekli hata veriyor hata kodu olarak da 81000314 diyor devamlı

bilgisayarda bir prob yok

iki msn adresişm var en çok kullandığım da hat a kodunu veriyor ama diğer adresimde prob yok ne oldu anlamadım

bilen varsa yardım etsin lütfen

Gönderi tarihi:

ben bilmiyorum ki -_- üzgünüm... -_-

Gönderi tarihi:

ben bilmiyorum ki -_- üzgünüm... -_-

yaww rakıcım abemmm bilmiyosan ne yazıyosun ki.gülmekten öldürdün benii :lol: ..gerçi bende bilmiyorum bende yazıyorum.. :P:D:lol:

yaw angelim girme msn e nolcak biz giriyozda noluyooo..heheheh şaka şaka muhakka bu işlerden anlayan uzman bi amcamız sana yardım eder...geçmiş olsun :):clover:

ama bi tahmin:msn in hacklenmiş (haklanmış hakkından gelmişler :) )

Gönderi tarihi:
  • Yazar

yok canımm artık problem kalmadı yardımlarınız için teşekkür ederim

:D

Gönderi tarihi:

ohh geçmiş olsun .yardım iste yeterki bütün pozitif enerjimizle senin yanındayız

nico gülün diye yazdım ben zaten...............ama senin imzanı büyütebildim :D

Gönderi tarihi:

ya walla saol.gerçi küçük olsada anlayan anlar be abii..ama sen istedin ben yaptım ....anlamayanın gözüne gözüne girsin bu cümle .heheh.ay topicin içine ettim..

Gönderi tarihi:

ya walla saol.gerçi küçük olsada anlayan anlar be abii..ama sen istedin ben yaptım ....anlamayanın gözüne gözüne girsin bu cümle .heheh.ay topicin içine ettim..

evet çok güzel oldu... :D teşekkür ederim sana. :wub: ..anlamıyorlar be nico....

Gönderi tarihi:
  • Yazar

her ikinize de bu pozitifenerjinizden dolayı teşekkür ederim çok tatlısınız saolun saolun saoluunn :)

Gönderi tarihi:

evet çok güzel oldu... :D teşekkür ederim sana. :wub: ..anlamıyorlar be nico....

doğru be abi anlamıyolar :clover:

Gönderi tarihi:

her ikinize de bu pozitifenerjinizden dolayı teşekkür ederim çok tatlısınız saolun saolun saoluunn :)

gerçekten mi.. :wub: .BURSA dan oralara kadar geliyormu ANGEL............ :D:sorcerer:

Gönderi tarihi:

bişi diil bişi diil bişi diil :clover:

Gönderi tarihi:

doğru be abi anlamıyolar :clover:

NİCO..ben saçlarımı ağartım -_- anlatamadım arkadaşım. :angry:

:sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

ah be abicim haklısın ya benim bu yaşımda çıktı beyazlar. neyse topici saptırdık sapıttırttık :D

Gönderi tarihi:

ANGEL kızmaz yaaa...yoksa kızarmısın ANGEL . :wub: .melek o yaaaaaaaaaa -_-

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.