Φ chromakey Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2005 SEVGİ EVRENİNİN KENDİSİ Mİ NEFRET OLMASAYDI SEVGİ OLMAZDI NEFRETE BAĞIMLI OLARAK VAR OLAN BİR HAYAL TANRI OLAMAZ. EVRENİN KENDİSİ SEVGİYSE NEFRETİ KİM YARATTI..... SANA İYİ BİR ARKADAŞ TAFSİYE EDİYORUM GİT ONLA SOHBET ET MUSTAFA TOPAL OĞLU. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2005 sen beni güldürdünya, Allah ta seni güldürsün emi chromakey Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2005 SEVGİ EVRENİNİN KENDİSİ Mİ NEFRET OLMASAYDI SEVGİ OLMAZDI NEFRETE BAĞIMLI OLARAK VAR OLAN BİR HAYAL TANRI OLAMAZ. EVRENİN KENDİSİ SEVGİYSE NEFRETİ KİM YARATTI..... SANA İYİ BİR ARKADAŞ TAFSİYE EDİYORUM GİT ONLA SOHBET ET MUSTAFA TOPAL OĞLU. 8896[/snapback] NEFRETI KIM MI YARATTI? SORUNUN KOMIKLIGINE BAKIN. NEFRETI, TANRIYA NEFRET ELBISESI GIYDIRIP, INSANLARI CEHENNEM KORKULARIYLA HAYATI ZEHIR EDEN DINCILER YARATTI; BILMIYOR MUYDUNUZ? NEFRET, ALLAH ADINA AHKAM KESENLERIN BULUSUDUR. NEFRET, ALLAH ADINA HIC TANIMADIGI INSANLARIN KANLARINI AKITAN YOBAZLARIN ICADIDIR Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2005 SEVGİ EVRENİNİN KENDİSİ Mİ NEFRET OLMASAYDI SEVGİ OLMAZDI NEFRETE BAĞIMLI OLARAK VAR OLAN BİR HAYAL TANRI OLAMAZ. EVRENİN KENDİSİ SEVGİYSE NEFRETİ KİM YARATTI..... SANA İYİ BİR ARKADAŞ TAFSİYE EDİYORUM GİT ONLA SOHBET ET MUSTAFA TOPAL OĞLU. 8896[/snapback] NEFRETI KIM MI YARATTI? SORUNUN KOMIKLIGINE BAKIN. NEFRETI, TANRIYA NEFRET ELBISESI GIYDIRIP, INSANLARI CEHENNEM KORKULARIYLA HAYATI ZEHIR EDEN DINCILER YARATTI; BILMIYOR MUYDUNUZ? NEFRET, ALLAH ADINA AHKAM KESENLERIN BULUSUDUR. NEFRET, ALLAH ADINA HIC TANIMADIGI INSANLARIN KANLARINI AKITAN YOBAZLARIN ICADIDIR 8926[/snapback] Ne söylersen söyle..... Cehennem korkusu olmasa dünyada iyi insan buldunmu öyle bi sarılırdın ki o da ölürdü... Allah için kan akıtılmış diyorsun bak... Terör saldırılarını bir kenara bırakırsak;Allah için savaşılmış;Allah ın dinini yayabilmek için... Karşıdaki zavallı masumlara bakıyoruz... Zalim, adi, sahtekar Bizans ın emir kulları... İberlere yerleşmiş barbar kavimler... Millet in anasını ağlatmış bunlar... Ama yazık yine de değil mi??? Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2005 GÖRMEK ISTEDIGIMIZI GÖRÜRÜZ. AVRUPA HALKLARININ ORTA ASYA KÖKENLI OLDUGUNU HEPIMIZ BILIYORUZ ÜSTELIK. HITLER, POTSDAMM KONUSMASINDA ASKERLERINE: " HAYDI ARSLANLARIM, BENI; ATALARIMIZ AK HUNLARA MAHCUP ETMEYINIZ! " DER. ani bu gün kimin nereden geldigi bilinmektedir. YA DA BINLERCE YIL ÖNCE ADAMLAR ASYADAN IBER´E DEK GELIP YERLESTILERSE ONLARA BARBAR MI DEMELIYIZ? O DURUMDA BIZ DE AYNI KEFEDYIZ SÜREKLI SALDIRIDIGIMIZ DARWIN´I IYI TANISAYDIK, BU OLALYRI DAHA IYI YORUMLAYABILIRDIK: "CANLILAR ICIN YASAM , BIR VAR OLMA YA DA YOK OLMA SAVASIMIDIR. CÜNKÜ, HEMEN HER CEVREDE NÜFUS ARTISI; BESLENME OLANAKLARINI KAT KAT ASMAKTADIR. BU SAVASIMDA GÜCLÜLER KARSISINDA ZAYIF KALANLAR YOK OLUP GIDER.CEVRESIYLE UYUMSUZLUGA DÜSENLER ELENIRKEN UYUM KURANLAR COGALIR. " C. Darwin BU DOGA YASASI; TARIHIN YASASIDIR, KIM HANGI DINDEN VE MILLETTEN OLURSA OLSUN; KIMSE ÜZERINE ALINIP BILMEM KIMLERI KORUMASIN, YASANAN DOGAL SECIMI DARWIN DIREK OLARAK ORTAYA KOYMUS VE BU GÜN DAHI GECERLILIGINI KORUMAKTADIR. ISTE, NE ADINA OLURSA OLSUN; DÖKÜLEN KANLARIN OBJEKTIF NEDENI, AYAKTA KALMA SAVASIDIR. DINLER MINLER, IRKCILIKLARIN HEPSI KILIFTIR HITLER ALMAN PULLUGU RUS TOPRAKLARINA TAKILACAK VE ALMAN EKMEGI RUSYA DAN CIKACAK DERKEN DARWIN´IN BU TEORISI DOGRULTUSUNDA HARETKET ETMISTIR. NAZI DÖNEMINDE HITLER´IN VEBALI DIYE TANIMLADIGI YAHUDILERIN YERINI BU GÜN TÜRKLER ALMAKTADIR YAVAS YAVAS???? DIGER ULUSLARIN DA HITLER´INKINDEN FARKLI NEDENLERI ASLA YOKTUR. OBJEKTIF OLMAYA CALISIRSAK; GERCEK TÜM CIPLAKLIGIYLA ORTADADIR. Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2005 Adamlar Keltleri katletmişler... Türkler in İnsanlık anlayışını zaten biliyoruz... Ama bu İslam ile yoğurulup olgun hale gelmiştir... Bizans ın hükmettiği halk Osmanlı Müslüman Türk askerlerini adeta davet etmişlerdir... Yeterince objektif yaklaştığıma inanıyorum... Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2005 Adamlar Keltleri katletmişler... Türkler in İnsanlık anlayışını zaten biliyoruz... Ama bu İslam ile yoğurulup olgun hale gelmiştir... Bizans ın hükmettiği halk Osmanlı Müslüman Türk askerlerini adeta davet etmişlerdir... Yeterince objektif yaklaştığıma inanıyorum... 8991[/snapback] ATATÜRK´ÜN BU KONUDAKI TARIH ARASTIRMALARINI HICE ATAMAYIZ. BIZANSIN HÜKMETTIGI DEDIGINIZ HALK, BIR COGU ZATEN BINLERCE YIL ÖNCE ASYA DAN GELMIS ESKI TÜRKLERDIR. HITILERIN 12 ATES TANRILARI BILE ANADOLU ALEVILIGI ICIN BIR SIMGEDIR. AYNI SIMGE, SAMANIZMDE, 12 BASAMAKLI HAYAT AGACINDA VARDIR. ANADOLU TÜRKÜ, ISLAMLASMA SIRASINDA 12 IMAM KÜLTÜYLE BIRLESTIRIP, DOGAL SELEKSIONA KURBAN GITMEMEK ADINA BIR TÜRLÜ TAKIYYE YAPARAK ASYA KÜLTÜRÜNÜ KORUMASINI BILMISTIR. BIZANS 1071 DEN ÖNCE YIKILMISTI. ANADOLU HALKLARI COKTAN KENDI OYMAKLARIYLA KENDILERINI YÖNETIYORLARDI. IC AYAKLANMALARI BASTIRAMIYORDU.BIZANSIN BUNLARA SÖZ GECIRMESI MÜMKÜN DEGILDI, SONUCTA MALAZGIRT ILE RESMEN YENILGI IMZALANDI. TÜRKLERIN INSANLIK ANLAYISINA GELINCE, ESKI DINLERI YANI SAMANIZM ASLA SAVASMAYI YASAKLIYORDU. KIMSE KIMSEYI ÖLDÜREMEZ, SUCLU, ANCAK OBDAN KOVULURDU. IHTIYACIN DISINDA HAYVAN AVI YASAKTI. SÜRÜ AZALMISSA AVLANMAK YASAKTI. SÜRÜ NEREYE GÖC EDERSE, TÜRKLER CADIRLARINI SÖKÜP ORALARA GÖCERLERDI. AHLAK ANLAYISI, ASLA KADININ BACAKLARI ARASINDA DEGILDI TÜRKLERDE!!!!!! YILLARDIR BOZKIR BARBARLARI DENILEN TÜRKLERIN ÖYLE OLMADIKLARINI NE YAZIK KI ALMAN PROFESÖRLERIN, INGILIZ ARKEOLOLARIN ASYA YAZITLARI VE BELGELERINI INCELEMEMELERINDEN ÖGRENIYORUZ. BIZLERIN, SAPIKLIK, PUTPERESTLIK DEDIGIMIZ (APTALLIGIMIZDAN TABI KI) ESKI DINIMIZI KITAP HALINE GETIRMEK ICIN BIR ALMAN PROFESÖR HEM TÜRKCE, HEM DE ASYA TÜRKCESINI ÖGRENIP CILTLERLE KITAP YAZSIN, BEN DE KALKIP BIZIM SOFTALARIN SAMANIZME ATIP TUTUGU KÜFÜRLERI DINLEYIM. COK AYIPTIR. BU UTANC VERICI DURUMDAN DERHAL KURTULMALIYIZ! NEDEN KIZIYORUM ANLADINIZ MI SIMDI.? BIZ OSMANLIYLA CEBELLESIRKEN, ADAMLAR BIZIM KÜLTÜRÜMÜZÜ ARASTIRIP BIZE SUNUYORLAR, BIZ HAALA ALAPLARLA TANISTIKTAN SONRAKI BELIRSIZ KARANLIK CAGLARLA OYALANIYORUZ!!!! SAYGILAR Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2005 Adamlar Keltleri katletmişler... Türkler in İnsanlık anlayışını zaten biliyoruz... Ama bu İslam ile yoğurulup olgun hale gelmiştir... Bizans ın hükmettiği halk Osmanlı Müslüman Türk askerlerini adeta davet etmişlerdir... Yeterince objektif yaklaştığıma inanıyorum... 8991[/snapback] ATATÜRK´ÜN BU KONUDAKI TARIH ARASTIRMALARINI HICE ATAMAYIZ. BIZANSIN HÜKMETTIGI DEDIGINIZ HALK, BIR COGU ZATEN BINLERCE YIL ÖNCE ASYA DAN GELMIS ESKI TÜRKLERDIR. HITILERIN 12 ATES TANRILARI BILE ANADOLU ALEVILIGI ICIN BIR SIMGEDIR. AYNI SIMGE, SAMANIZMDE, 12 BASAMAKLI HAYAT AGACINDA VARDIR. ANADOLU TÜRKÜ, ISLAMLASMA SIRASINDA 12 IMAM KÜLTÜYLE BIRLESTIRIP, DOGAL SELEKSIONA KURBAN GITMEMEK ADINA BIR TÜRLÜ TAKIYYE YAPARAK ASYA KÜLTÜRÜNÜ KORUMASINI BILMISTIR. BIZANS 1071 DEN ÖNCE YIKILMISTI. ANADOLU HALKLARI COKTAN KENDI OYMAKLARIYLA KENDILERINI YÖNETIYORLARDI. IC AYAKLANMALARI BASTIRAMIYORDU.BIZANSIN BUNLARA SÖZ GECIRMESI MÜMKÜN DEGILDI, SONUCTA MALAZGIRT ILE RESMEN YENILGI IMZALANDI. TÜRKLERIN INSANLIK ANLAYISINA GELINCE, ESKI DINLERI YANI SAMANIZM ASLA SAVASMAYI YASAKLIYORDU. KIMSE KIMSEYI ÖLDÜREMEZ, SUCLU, ANCAK OBDAN KOVULURDU. IHTIYACIN DISINDA HAYVAN AVI YASAKTI. SÜRÜ AZALMISSA AVLANMAK YASAKTI. SÜRÜ NEREYE GÖC EDERSE, TÜRKLER CADIRLARINI SÖKÜP ORALARA GÖCERLERDI. AHLAK ANLAYISI, ASLA KADININ BACAKLARI ARASINDA DEGILDI TÜRKLERDE!!!!!! YILLARDIR BOZKIR BARBARLARI DENILEN TÜRKLERIN ÖYLE OLMADIKLARINI NE YAZIK KI ALMAN PROFESÖRLERIN, INGILIZ ARKEOLOLARIN ASYA YAZITLARI VE BELGELERINI INCELEMEMELERINDEN ÖGRENIYORUZ. BIZLERIN, SAPIKLIK, PUTPERESTLIK DEDIGIMIZ (APTALLIGIMIZDAN TABI KI) ESKI DINIMIZI KITAP HALINE GETIRMEK ICIN BIR ALMAN PROFESÖR HEM TÜRKCE, HEM DE ASYA TÜRKCESINI ÖGRENIP CILTLERLE KITAP YAZSIN, BEN DE KALKIP BIZIM SOFTALARIN SAMANIZME ATIP TUTUGU KÜFÜRLERI DINLEYIM. COK AYIPTIR. BU UTANC VERICI DURUMDAN DERHAL KURTULMALIYIZ! NEDEN KIZIYORUM ANLADINIZ MI SIMDI.? BIZ OSMANLIYLA CEBELLESIRKEN, ADAMLAR BIZIM KÜLTÜRÜMÜZÜ ARASTIRIP BIZE SUNUYORLAR, BIZ HAALA ALAPLARLA TANISTIKTAN SONRAKI BELIRSIZ KARANLIK CAGLARLA OYALANIYORUZ!!!! SAYGILAR 9032[/snapback] Onlar ne zaman bizim iyiliğimizi düşündüler... Sen de mi oyuna geliyorsun yoksa??? Bırakın bunları... Türkler İslam ı seçmiştir... İslam ile bütünleşmiş bir milletiz biz... Kabul etmek gerekir... Ayrıca hak din İslam dır... Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2005 bakisiniz önyargili. onlar derken kimler.??? kapitalizm bir sömürü kavramidir. insanlari, tarihcileri, bilim insanlarini, sosyolog ve arkeologlari her seyi bir kaba koyarsak, isimiz var: yalniziz demektir. Incelememekten kaynaklaniyor. örnegin, parkinson ve Gordon schild; yunanlilara firca bile atiyorlar kitaplarinda: " ...hic kusura bakmayin; bilimde doguyu göz erdi edemezsiniz tarihci arkadalarim ve avrupa ülkeleri:demiri ve tuc madeninin anadoluda oldugunu duyunca Truva´yi isgal ettiniz!Tekerlekli arabayi misirdan caldiniz.... bu tek yanli tarih yorumunuz; bu gün ömrünü tüketmistir... Demokrasi, eski yunandan önce asya da da vardi ve adi degisik diye literatüre almadiniz; bu haksizliktir: kavramlar ayni oldugu halde adlari degisik diye dogu tarihini yok saymak, tarihcilik adina utanc vericidir...." gibi cümleler. Bu cümlelerde yan aranmaz. takim taraftari aramiyoruz, dogru tarih arastirmasi pesindeyiz. tümden; bunlar zaten hep böyledir deyip gecmek... düsündürücüdür... Gercek bilim insanlarinin milliyetleri olmaz. Ancak devletlerin resmi tarihleri toptan yanlis ve saptirilmistir. Bizimki de... Alıntı
Φ pacodelucia Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 İslam'ın Türklere zorla kabul ettirilmeleri ile ilgili 670 lerden başlayarak 740 lara kadar uzanan tarihin bize okullarda anlatılmamasının nedenlerini, bu kısa tarihi öğrenince biraz daha anlamak mümkün olabilecektir. Şimdi, bu atlanan 70 senelik tarihe gözatsanız buhara katlimları zenginşehir anlamında semerkant katliamı talkanda sadece 40.000 türk katledildi baykent katliamı bana Bakara suresi 193’ü .... “Yalnız Allah dini kalana kadar onlarla savaşın...” yada “8.Enfal /.39’u “din tamamen Allah'ın oluncaya kadar onlarla savaşın!” . ayetlerini hatırlatıyor Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 İslam'ın Türklere zorla kabul ettirilmeleri ile ilgili 670 lerden başlayarak 740 lara kadar uzanan tarihin bize okullarda anlatılmamasının nedenlerini, bu kısa tarihi öğrenince biraz daha anlamak mümkün olabilecektir. Şimdi, bu atlanan 70 senelik tarihe gözatsanız buhara katlimları zenginşehir anlamında semerkant katliamı talkanda sadece 40.000 türk katledildi baykent katliamı bana Bakara suresi 193’ü .... “Yalnız Allah dini kalana kadar onlarla savaşın...” yada “8.Enfal /.39’u “din tamamen Allah'ın oluncaya kadar onlarla savaşın!” . ayetlerini hatırlatıyor 10069[/snapback] tesekürler, bunlari defalarca yazdim adamlar islamla tanistiktan sonra diyor, baska bir sey demiyor. Ben de detaylariyla sözünü ettiginiz 350 yillik zor yoluyla islamlastirilma sürecini ne kadar belgelere dayali anlattimsa, hep soruya sorularla gelindi. Kara taasupla tartismak gercekten zor. Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 Atalarımız İslam ı kabul etmiştir... Çoğu da bugünkülerden daha iyi bir biçimde yaşamıştır... Alıntı
Φ pacodelucia Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 alio 1 yani aloooooooooooooooooo kaynak getir kaynak mesela islamiyet yayılırken eshabımız işgal etmemiştir ellerinde güllerle etrafa gülücükler dağıtarak islamı yaymıştır diye kaynak getir nara atma Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 alio 1 yani aloooooooooooooooooo kaynak getir kaynak mesela islamiyet yayılırken eshabımız işgal etmemiştir ellerinde güllerle etrafa gülücükler dağıtarak islamı yaymıştır diye kaynak getir nara atma 10237[/snapback] Laf salatası yapma... Benim dediklerim her yerde yazıyor... Sen kaynak getir de görelim... Saçmalamayın... Alıntı
Φ pacodelucia Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 KAYNAK GETİR KAYNAAAAAK Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 ERDOGAN AYDIN " NASIL MÜSLÜMAN OLDUK" EGER BU DA KAYNAK DEGILSE, SIZ DE EMINIM SON OSMANLI HALIFESISINIZ Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 Yahu resmi tarih bizden yana... Hadi o yalan... Gayriresmi tarih de bizden yana... İddalarınızı bir iki kitaba mı sığdırmışlar??? Belgeleri ne kadar güvenilir??? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.