Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sen bu satırları okurken ya da okumazken dünyada değişen fazla bir şey olmayacak. Çiftler çiftleşmeye, tekeler türemeye, oğlaklar oğuldamaya, falan devam edecektir. Bunlar mühim değil.

Bak kişi en mühimi şudur aşılarını yaptırmayı ihmal etmeyeceksin. Yoksa hasta olurlar bak bana! Ben yaptırmadım da ne oldu. Ama mühim değil.

Bak kişi bir yazıyı önce yazan okur zaten bu yüzden yazanlar aynı zamanda okur okuyanlar ise aynı zaman da yazar olamaz. Durum fena değil. Devam edebiliriz.

Bak kişi en güzel yaptığımız en kötü resmi gönderiyorum. ( hani boş sandalyalı olan. Hatırladın mı? İçinde ne senin ne de benim olduğum yalnızca denizin , kumulun ve hüsnünde toplanan bir mesanın olduğu bu tabloyu gönderiyorum. Tülek Terlan Duvarına yapıştırsın. Mühim değil.

Bak kişi ben hala hiçbir şeye inanmıyorum.

Bak kişi ben bir kadını asla aynı kadınla iki defa aldatmam. Aslında kişi bunu bana sen öğrettin. Kadınlarla ya da kadınsılarla eğlenmeyi. Bak kişi sırrımızı ifşa eden ben değildim.

Bak kişi ben Nariye’de doğduğumdan bu yana takıyordum o nazar boncuklarını ama sen yine de aşılarını zamanında yaptır. Ben olsam dünyayı Tülekten uzak tutardım sen en azından dünyanı ondan uzak tut.

Bak kişi yoldayım ve geliyorum. Fakat yol o kadar hızlı ilerliyor ki benim hızım ilerlemeye yetmiyor. Olduğum yerde çakılıyorum hatta zaman zaman geriye bile gidiyorum. Bir manada gericiyim aslında her manada zira geride Sen varsın. Hatta burada da sen varsın, durunca yani. Bak kişi incir yemeyi unutma. Gelecekte de sen varsın. Bak kişi Çağlalar düşmek üzere sokaklara hiçbirini kaçırma. Bak kişi gelecekte olan şu kara/kuru bir gölge ve ardında sen.

Şimdi haberlerde söyledi. Deprem olacakmış belki de olmayacakmış Bak kişi bunlar mühim değil.

Bak kişi bu bir fasıla idi, son değil. Hepimiz halet-i ruhiyemizi buna göre ayarlayalım istersen.

Bak kişi bana foto/shop yapma.

Hala dünya dönüyor ve hala mühim değil.

bozan

• 4 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.