Φ M.H.K. Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2005 Merhabalar; Ben M.H.K. : FORUM DA DENEYİMLİ ARKADAŞLAR EDİNEREK KISA SÜREDE ADAPTE OLMAYI VE SONRASINDA ENGİN BİLGİLERİMDEN VE DÖKÜMANLARIMDAN SİZLERİNDE FAYDALANMASINI İSTERİM. MESAJLARINIZI BEKLİYORUM. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2005 Merhabalar;Ben M.H.K. : FORUM DA DENEYİMLİ ARKADAŞLAR EDİNEREK KISA SÜREDE ADAPTE OLMAYI VE SONRASINDA ENGİN BİLGİLERİMDEN VE DÖKÜMANLARIMDAN SİZLERİNDE FAYDALANMASINI İSTERİM. MESAJLARINIZI BEKLİYORUM. 7368[/snapback] Ey yüceliklerin çiğnenen merdiveni, fedakâr öğretmenim, hoşgeldin Alıntı
Φ M.H.K. Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2005 Hoşbulduk taylan Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2005 Merhabalar;Ben M.H.K. : FORUM DA DENEYİMLİ ARKADAŞLAR EDİNEREK KISA SÜREDE ADAPTE OLMAYI VE SONRASINDA ENGİN BİLGİLERİMDEN VE DÖKÜMANLARIMDAN SİZLERİNDE FAYDALANMASINI İSTERİM. MESAJLARINIZI BEKLİYORUM. 7368[/snapback] Ey yüceliklerin çiğnenen merdiveni, fedakâr öğretmenim, hoşgeldin 7377[/snapback] TAYLAN ABI, YANI SEN DE SÖZCÜKLERIN BILINCINI KULLANIYORSUN HANI? Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2005 Merhabalar;Ben M.H.K. : FORUM DA DENEYİMLİ ARKADAŞLAR EDİNEREK KISA SÜREDE ADAPTE OLMAYI VE SONRASINDA ENGİN BİLGİLERİMDEN VE DÖKÜMANLARIMDAN SİZLERİNDE FAYDALANMASINI İSTERİM. MESAJLARINIZI BEKLİYORUM. 7368[/snapback] hos geldin dost. Mesaj beklemek, hemen bir konuya adapte olmayi gerektirir bekliyoruz... kolay gelsin. Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2005 merhaba bende bu sayfada daha bilgili birilerini ariyorum nasil bulsak .. Alıntı
Φ M.H.K. Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2005 canugur ve esra sizlere de merhaba diyorum ve paylaşalım bilgilerimizi diyorum. Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 merhaba bende bu sayfada daha bilgili birilerini ariyorum nasil bulsak .. 7426[/snapback] SELAMLAR; BILIGILI INSAN ARANMAZ, BILGI; SIZIN ORTAYA ATTIGINIZ KONULAR ÜZERINDE ACTIGINIZ TARTIRMALAR SONUCU ORTAYA CIKAR sevgiler Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 Bir yığın tartışma yaratacak pozisyonlar yaratıyorum. Bilgi nerede? Alıntı
Φ ugurozaltin Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 SİZ TARTIŞMA ARADINIZDA BULAMADINIZ MI ? MERAK ETTİĞİNİZ HİÇ DE Mİ Bİ ŞEY YOK ? YOKSA SİZ << AYAKTA UYUYUP OTEL PARASI VERENLERDEN MİSİNİZ ? >> KILICINI YANİ KALEMİNİ KAPAN ÇIKSIN ORTAYA. BENİ FITIK ETMEYİN Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 sizin tartışma dediğiniz Esra hanıma yaptığınız geyik mi? Hanımlar kılıç kullanmaz hatırlatırım. Hanımlara nasıl davranmanız gerektiğini öğrenin. Teşekkür ederim! Alıntı
Φ ugurozaltin Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 SAZAN TAKILDI OLTAYA BİLGİ NEREDE DİYEN SİZ DEĞİL MİSİNİZ ? GEYİK DERDİNDE OLSAM TÜFEK ALIRDIM, BİLGİSAYARLA İŞİM NE ? BECERİKSİZLİĞİNİZE BENİ ALET ETMEYİN LÜTFEN Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 SAYIN UĞURÖZALTİN BEY, SİZ BALIKÇI MISINIZ, YOKSAM Kİ GEYİK Mİ AVLIYORSUNUZ? PARDON! BALIKÇISINIZ Kİ OLTAYA GELDİM. BİLİN BAKALIM: BEN HANGİ BALIĞIM? SAZANIM. ( İŞTE BU GEYİĞİN BİR ÖRNEĞİ ESRA HANIM İLE YAŞANDI.) HATIRLATMA. DİNİ BİLGİLER BÖLÜMÜNDE KARŞILAŞMIŞTIK. Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 KONUN NE OLDUGUNU ANLAMIYORUM AMA ISMIM COK GECMIS O DIKKATIMI CEKTI GALIBA GUZEL YONDE DE DEYIL GEGIKLI FALAN KONUSU LÜTFEN BIRBIRIMIZI KIRMAYACAK BIR SEKILDE KONUSALIM VE RENCIDE ETMEDEN SEVGILERLE ESRA................... Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 merhaba, kırılacak birşey yok, çünki konu seninle ilgili değil. Yine de özür dilerim. Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 ÖZUR DILENILECEK BIR AGIR KELIME YOK YANLIZ ISMIMIN GECEMESI TUHAFIMA GITTI SANKI KONU BENMISIM GIBI BENDEN ÖZÜR DILEME CUNKU OYLE BI SORUN YOK ORTADA YINEDE TESEKKÜRLER................... SEVGILERLE BYEEEEEEEEE Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 sen çok şeker birisin. Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 BENCEDE DUNYADA KALBI OLAN HERKES SEKERDIR...... TESEKKÜRLER Alıntı
Φ ugurozaltin Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 <<sizin tartışma dediğiniz Esra hanıma yaptığınız geyik mi? Hanımlar kılıç kullanmaz hatırlatırım. Hanımlara nasıl davranmanız gerektiğini öğrenin. Teşekkür ederim! >> MUHABBETİ GEYİK SEVİYESİNE DÜŞÜRERERK BURADAKİ HERKESE HAKARET ETTİNİZ ÖZRÜNÜZ KABUL EDİLDİ Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 sevgili arkadaşlar, birbirimizi tanıyalım-kaynaşalım coşalım-eğlenelim gülelim bölümünde bile tartışacak birşeyler bulabiliyorsunuz ya, hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyor, saygılarımı sevgilerimi ve takdirlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız yahu Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 <<sizin tartışma dediğiniz Esra hanıma yaptığınız geyik mi? Hanımlar kılıç kullanmaz hatırlatırım. Hanımlara nasıl davranmanız gerektiğini öğrenin. Teşekkür ederim! >> MUHABBETİ GEYİK SEVİYESİNE DÜŞÜRERERK BURADAKİ HERKESE HAKARET ETTİNİZ ÖZRÜNÜZ KABUL EDİLDİ 7766[/snapback] genel konusuyorsun ugurozaltin lütfen.... bu sözlerin kime? Alıntı
Φ ugurozaltin Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 <<sizin tartışma dediğiniz Esra hanıma yaptığınız geyik mi? Hanımlar kılıç kullanmaz hatırlatırım. Hanımlara nasıl davranmanız gerektiğini öğrenin. Teşekkür ederim! >> AZICIK GERİYE DOĞRU OKUYUN VE YUKARIDAKİ YAZANI GÖRÜRSÜNÜZ O KADAR DA ZOR DEĞİL Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 bana geri zekaliyimisim gibi konusma lütfen geri gidip okumayi biliyorum herhalde beni birileri ile karistirdin sanirim ama ben baskalari gibi deyilim..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.