Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 19 yıl Aşağıdaki anlamsız sözcükten dokuz harf'i öyle çıkarın ki, geriye kalan sözcük anlamlı olsun. ANDOLKAUZHAMLIRF... --------------------------------------------------------------------------------
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 19 yıl (AN)DO(L)K(A)UZ(H)A(MLI)R(F) parantez içinde olanlar silindi... DOKUZAR kaldı.. sıfat yapım eki aldı dokuz üleştirme sıfatı oldu..bir kelime bir işlemnden esinlendim heyyy bee ne yarışmaydı
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 19 yıl senin istediini de bulmaya uuraşırım da DOKUZAR oldu ama yani..9 tane harf at, anlamlı bir sözcük bul demişsin..tam 9 harfin kafası kesildi ve DOKUZAR gibi anlamlı bir sözcük kaldı..bilmiorum yani...
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 19 yıl Yazar kısmen doğru diyebilirim ) oda sana göre bana göre hala yanlış
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 19 yıl manga hani kovmak gibi olmasın ama sende bi çıkamadın haaa belkıde bır kadın çiziyordur
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 19 yıl Yazar şimdi çktım malatya fb maçını bekledim fb geçmiş olsun ) iyi geceler inki düzelttim ayhan avrilim sana emanet )
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 19 yıl AN(DOLK)A(U)Z(H)A(MLI)RF ANAZARF...esas olan zarf.. yersen... ben bişi anlamadım ana dolu nıye olmuyor
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 19 yıl harflerin yerlerini değiştirerek değil harfleri çıkartarak kelime üretmemiz gerekiyo o yüzden anadolu olmuyo
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 19 yıl harfleri karışık dizemiyorsun..sıra sıra çıkaracaksın ve geriye kalanlar manalı olacak...yani ANADOLU ancak belli harfleri saf dışı edip de geriye kalanları kafana göre sıralamanla yaratılabiliyor.. manga bunu istemiyormuş...yaa oole
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 19 yıl Cevap sorunun kendisi DOKUZHARF kalimesini oluşturan harfleri çıkartırsanız geriye ANLAMLI kelimesi kalır. ANDOLKAUZHAMLIRF
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Aşağıdaki anlamsız sözcükten dokuz harf'i öyle çıkarın ki, geriye kalan sözcük anlamlı olsun. ANDOLKAUZHAMLIRF... -------------------------------------------------------------------------------- AN L A MLI DO K UZHA RF
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl AN L A MLI DO K UZHA RF kesinlikle doğru ANLAMLI olur DOKUZHARF kelimesinin harfleri silinince.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.