Zıplanacak içerik
Gönderi tarihi:

selam millet hafta içi hergün 12:00-14:00 arası alem fm de şebo show da buluşalım,programı 89.3 alem fm den ya da www.alemfm.com adresinden dinleyebilirsiniz.ben bir şebo show fanı olarak size diyebilirim ki ben bir kere dinledim bir daha wazgeçemedim,size de tawsiye ediyorum en azından bir defa dinlemelisiniz bence,çok eğlenceli,çok güzel bir program,eğlenmek istiyorsanız siz de dinleyin,özellikle şebo show haber merkezi tarafından hazırlanan hawa durumunu kesinlikle dinlemelisiniz,gülmekten karnınıza ağrılar girecek,yerlere yatacaksınız,eğer aranızda zaten şeboshow fanı ya da şebo fanı warsa bana cewap atarsa bir de fan clup ımız war oraya üye edebilirim.Teşekkürler:şeboshowfanss

Featured Replies

Gönderi tarihi:

şebo yu ben de dinlemeye çalışıorum vaktim oldukça ama gündüz olduu için program pek fırsatım olmuo....ben size matrax ı tavsiye edicem yine aynı radyoda....acaip ötesi güzel komik süper bi program...hafta içi her gece 22.30-02.00 saatleri arası....eğer dinlemediyseniz en kısa zamanda radyonun başına geçin derim pişman olmicaksınız....klasik gece programlarından çok farklı...öle romantik şarkılar şiirler falan bulamazsınız ama çok eğleneceksiniz.... ;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.