Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 19 yıl SEVGIYI VERMENIN 50 YOLU Önce kendinizi sevin. Güne, sevdiginizi kucaklayarak baslayin. Kahvaltiyi sevdiginizin yatagina götürün. Birbirinize her ayrilisinizda "Seni Seviyorum" deyin. Sik sik iltifat edin. Aranizdaki farklililari kabullenin ve takdir edin. Her günü son gününüzmüs gibi yasayin. Beklenmedik ask mektuplari yazin. Birlikte bir fidan dikin ve onu sevgiyle büyütün. Haftada bir disari çikin. Birbirinize bir nedeni olmadan çiçek gönderin. Birbirinizin arkadaslarini ve ailelerini kabullenin ve sevin. "Seni Seviyorum" yazili kagitlar hazirlayin ve evin her yerine asin. Durun ve çiçekleri koklayin. Beklemedigi anda ona bir öpücük kondurun. Birlikte günesin dogusunu seyredin. Gerektiginde özür dileyin. Asik oldugunuz günü unutmayin ve sik sik anin. Elele tutusun. Gözlerinizle " Seni Seviyorum" deyin. Kollarinizda aglamasina izin verin. Ona, onu anladiginizi söyleyin. Askiniza ve bagliliginiza kadeh kaldirin. Birbirinizi tahrik edin. Ihtiyaciniz oldugunda size yardim etmesine izin verin. Yaptigi sakalara gülün. Iç güzelligini övün. Bir günlügüne de olsa onun sorumluluklarini paylasin. Hayal kurmasi için yüreklendirin. Ona herkesin önünde sevginizi gösterin. Üzerinizde hiçbir sey yokken birbirinize masaj yapin. Ask günlügü tutun ve özel anlarinizi yazin. Sinirlendiginizde birbirinizi yatistirin. Çiplak ayakla kumsalda yürüyüs yapin. Ona yeniden evlenme teklif edin. Evet deyin. Birbirinize daima saygili olun. Onun en büyük hayrani olun. Ona ihtiyaç duydugu sevgiyi gösterin. Ona almayi hayal ettiginiz kadar sevgi gösterin. Yaptigi islere ilgi gösterin. Bir proje üzerinde birlikte çalisin. Firsat buldukça birlikte oyun oynayin. Salincaga binip ay isiginda mümkün oldugu kadar yüksege sallanin. Yagmurlu bir günde piknik yapin. Birlikte günesin batisini seyredin. Yataga asla sinirli girmeyin. Dualarinizda ilk sirayi o alsin. Birbirinize iyi geceler öpücügü verin. Sarilarak uyuyun.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.