Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

arkadaslar turk televizyonuna ara sira bakarim cunku okadar boski ve su anda bu bolume bakinca inanamadim siz ne buluyorsunuz mesela kurtlar vadisinde yani o diziyi izliyip bide burda soruyorsunuz gercekten kotu...demekki o kadar kapilmissinizki polatin simdi gitse savasi durdurcagina bile inanirsiniz yani hani derler ya bir turk dunyaya bedel gercektende ole yillaca somurulduk ulke olarak hic gikimiz cikmadi ve basimiza cuval gecirilince erkekligimiz tuttu

diyorumki fransadaki ogrenci olaylari gerci belki dizilerden sira gelmemeistir ama turkiyede olsa gencligimiz o narin poposunu kaldirip grev manifestasyon yaparmiydi yoksa yinemi bastirilmayi yada polatimi beklerlerdi...

televizyon turk televizyonlari bence amacindan cikmis petek hulyaya laf atiyo az sonra hulya ne dedi

arkadaslar devam edin belki birsey vereni cikar....

Gönderi tarihi:

sizin kastettiğiniz 3-4 kanaldan ibaret,bunların dışında tv8 izlerim,kanalturk izlerim,Türkmeneli Tv'de çok yeni filmler oluyor,Cnbc-e izlerim...Trt izlerim....

siz istisnasiniz o zaman arkadasim ama bu memlekette cocuklar bunlarla buyuyo yalan mi

Gönderi tarihi:

haklısın ya ızleyecek bışey yok

onceden yıne daha kalıtelı dızıler olurdu artık oda yok,uydumda olmayınca hıç tv açmıyorum

çocuklara herşeyın ızletılmemesı lazım

ya eğitim eğitim dıyorlaar bu dızıler varken ne eğitimi ya

öğrencılerın tavırları değişti bu mafya dızılerınden sonra çocuklar bır garıp edayla yürüyor

öğretmenıne kafa tutan çoğaldı :angry:

Gönderi tarihi:

haklısın ya ızleyecek bışey yok

onceden yıne daha kalıtelı dızıler olurdu artık oda yok,uydumda olmayınca hıç tv açmıyorum

çocuklara herşeyın ızletılmemesı lazım

ya eğitim eğitim dıyorlaar bu dızıler varken ne eğitimi ya

öğrencılerın tavırları değişti bu mafya dızılerınden sonra çocuklar bır garıp edayla yürüyor

öğretmenıne kafa tutan çoğaldı :angry:

ben allahtan ara sira turk kanali aciyorum oda teyzeme gidince bide diger komik gelen sey allta usste reklam yok sunun sesini istiyorsani p........ yapin telefonunuz calsin gercekten bos hale gelmis turk kanallari ne diyebilirim ki

Gönderi tarihi:

izleyecek birşey yoksa izlemeyerek tepkimizi göstermeliyiz...TRT 2yi tavsiye ederim çok güzel programları var sanatla ilgili,NTV haber ve sosyal yaşamla ilgili programlar yapıyor.ama fazla yapacak birşey yok arz-talep meselesi...show tvde çeşmi bülbül diye bir dizi başlayacaktı 1 bölümden sonra yayından kaldırıldı.yazıklar olsun diyorum yaa!!!kadrosu o kadar sağlam bir yapımdı ki!tiyatro kökenli insanlar vardı.Engin Alkan ve diğerleri Şehir Tiyatrolarında parmakla gösterilen insanlar...TRTnin sen sevdiğim huyu zaten bu tiyatro kökenli oyuncularla birşey yapıyor ve ilk başlarda istenilen başarıyı yakalayamasa bile yinede dvm ediyor ve sonunda kazanıyor Yeni Numara vb diziler gibi.

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

BENDE YURT DISINDA YASIYORUM VE GERCEKDEN COK HAKLISIN.cok istedim turk televizyonu aldirdim esime.ama kaldirdim.burda kanadada yani okadar abarti ve ozenti yok.magazin programlari yada tvye cikanlar inanin burdakilerden daha cik ve daha sirnasik.bukadarmi herseyin suyunu cikartiriz ya.bir arada kaynana programlari vardi.izine gittigimde turkiyeye gordumku herkez agzi acik oraya konsantre olmus sabah onunla yatip onlarla kalkar olmuslar.nemi yaptim,anteni bodruma koydum.ve netten izliyorum.stv cocuklarima stvyi izlettiriyorum.cunku ordaki dizileri cocuklarim anliyor kavramlari ogreniyorlar.oranin belgeselleri bile baska ya.tavsiye edrim. cunku yasamda maddiyata onem verip yozlasiyoruz.ama yardimi iyiligi besinci boyut ve buyuk bulusmayi izlettiriyorum cocuklarima ha belgeselleri unutmayin.ama yine soyluyorum....... artik uyanin ey turk gencligiiiiiiiii insan oglu sadece anne babasini secemez digeri kendi insiyatifine kalmisssssssssssssssss.tercihleri ve sonuclari sadece biz kendimiz belirlerizzzzzzz.

Gönderi tarihi:

BENDE YURT DISINDA YASIYORUM VE GERCEKDEN COK HAKLISIN.cok istedim turk televizyonu aldirdim esime.ama kaldirdim.burda kanadada yani okadar abarti ve ozenti yok.magazin programlari yada tvye cikanlar inanin burdakilerden daha cik ve daha sirnasik.bukadarmi herseyin suyunu cikartiriz ya.bir arada kaynana programlari vardi.izine gittigimde turkiyeye gordumku herkez agzi acik oraya konsantre olmus sabah onunla yatip onlarla kalkar olmuslar.nemi yaptim,anteni bodruma koydum.ve netten izliyorum.stv cocuklarima stvyi izlettiriyorum.cunku ordaki dizileri cocuklarim anliyor kavramlari ogreniyorlar.oranin belgeselleri bile baska ya.tavsiye edrim. cunku yasamda maddiyata onem verip yozlasiyoruz.ama yardimi iyiligi besinci boyut ve buyuk bulusmayi izlettiriyorum cocuklarima ha belgeselleri unutmayin.ama yine soyluyorum....... artik uyanin ey turk gencligiiiiiiiii insan oglu sadece anne babasini secemez digeri kendi insiyatifine kalmisssssssssssssssss.tercihleri ve sonuclari sadece biz kendimiz belirlerizzzzzzz.

bencede o kadar suyu cikmiski klipler bile sangi kadini sadece sexe yarayan biri gibi gosteriyolar bence bu unluyuz diye gecinen insanlar azitiyoo ve acicak yerleri kalmayinca bilmiyom ne olucak

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

ya bu tamamen bizim ülkemizle ilgili bir durum. yani başka bir topicte bi arkadaş sanata saygı olmadığından bu dandik programlar izleniyo demiş. kesinlikle katılmıyorum. sanata sevgi yok. insan zaten bi şeye saygı duyduğundan dolayı izlemez. severse izler. mesela gerçek bir sanatçı yoğun uğraşlar sonucunda çok iyi bir eser koyar ortaya. ama müşterisini bulamazsa havada kalır yaptığı. türkiyede de maalesef böyle oluyo. biz az gelişmiş bir ülke olduğumuz için sanatı, iyi ve yararlı programları sevemiyoruz. çünkü anlamıyoruz. eğitim seviyemiz düşük. tv kanalları da bunu bildiği için talebe göre arz yapıyor. bu da ticaretin en önemli kuralıdır.

bir ülkenin bütün insanları aynı çeşmeden su içiyomuş ve o çeşmeden su içen herkes deli oluyormuş. sadece bir kişi içmemiş ve aklı başındaymış. fakat akıllı adam diğerlerinden farklı olduğu için diğer deliler kendisini akıllı fakat o adamı deli gibi görürlermiş. şimdi bu adam o sudan içip gerçekte deli fakat insanların gözünde akıllı mı olmalı yoksa içmeden gerçekte akıllı fakat onların gözünde deli mi olmalı?

maalesef ki türkiyede tv kanalları ve yapımcıları o suyu içmeyi ve halkın talebine göre arz yapmayı düşünüyo. fakat o sudan içmeden gerçek faydalı programlar yapan insanlar da var. bunları seçmek de elimizde...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.