Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2011 14 yıl TÜRKÜ-HALK MÜZİĞİ KARIŞIK Türkü-gerizler başı Musa eroğlu ve şerif-aşık mahsuni Güler duman-hasret türküsü Onur şan-yeşil başlı gövel ördek Mustafa özarslan-bu dünyada üç şey vardır Musa eroğlu ve arif sağ-çektirme Mustafa özarslan-bu senede böyle oldu Ekrem çelebi-şu metrisin önü Musa eroğlu ve arif sağ-saz Kaval-doğaçlama Gamzedeyim deva bulmam Kurtlar vadisi pusu-yeşi başlı gövel ördek Kazancı bedih-gül yüzünü dönme benden Neşet ertaş-ne güzel yaratmış Olgun şimşek-şad olup gülmedim Aşık mahsuni-nem kaldı Kazancı bedih-nerden çıktın sen karşıma Şeytan bunun neresinde Arif sağ ve musa eroğlu-sivas ellerinde sazım çalınıor Allı gelin Muhlis akarsu,musa eroğlu,yavuz top,arif sağ-sivas ellerinde sazım çalınır Faruk tınaz-beyaz giyme Hele hele verin geline Erzurum türküleri-kavurma koydum tasa Senden isterem Yar demedin Zara-keklik gibi Keşke seni sevmeseydim Sabahat akkiraz-ne ağlarsın Yavuz Bingöl-değmen benim gamlı yaslı gönlüme Enver demirdağ-dağlar dağımdır benim Entarsi ala benziyor Gitti canımın cananı Ak düştü saçlarıma Tufan altaş-güzel bu nasıl sevdaymış Zara-kaldım duman içi dağlarda Musa eroğlu benim gibi Neşet ertaş-kaşlarının karasına Erkan aga-ah anama anama Acem kızı Cengiz Özkan-ne feryad edersin divane bülbül Zara-ömürmce hep adım adım Kazancı bedih-değmen benim gamlı yaslı gönlüme Merdo merdo Mustafa özarslan-yaz baharım kışa döndü Urfa geceleri-mektebin bacaları Musa eroğlu-bugun dost yaralanmış Yemen türküsü Tarih: 1 Şubat , 2011 14 yıl Düzenleyen: ChatMaster Telif hakları nedeniyle linkler kaldırılmıştır.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.