Φ liyakorn Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 BU CÜMLEDE .............. ADET A HARFİ, .......... ADET E HARFİ,.......... ADET I HARFİ,......... ADET İ HARFİ, ......... ADET O HARFİ, ............. ADET Ö HARFİ, .........ADET U HARFİ, .......... ADET Ü HARFİ BULUNUYOR. Boşluklara uygun sayıları yazıyla yazıp doğru bir cümle elde ediniz. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 öncelikle ben sayısalcıyım bu soruda bir çıkmaz var! eğer sayıları yazıyla yazarsak bu sefer ordaki farfleride toplamamız lazım ama şöyle bir çıkmaz oluo! üç tane ü harfi var ama ü harfi üç var dedikmi 1 tane daha ü harfi oluo! Ama o zaman dört yazmak lazım dört yazıncada 3 tane ü harfi oluo! Yani bu soru çıkmaz! ama rakamla yazarsak bulunur! yok sayıyla yazılacaksa saçma oluo! Alıntı
Φ liyakorn Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 yok kardeş çıkmaz falan.çıkış yolu var.gayet de hoş.biraz daha düşün.gerçi medikal cevapladı ama sizin de yanıtlarınızı bekliyorum. Alıntı
Φ özkan1980 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 yok kardeş çıkmaz falan.çıkış yolu var.gayet de hoş.biraz daha düşün.gerçi medikal cevapladı ama sizin de yanıtlarınızı bekliyorum. cevap aşağıdadır bu cümlede onsekiz adet a harfi ondört adet e harfi iki adet ı harfi onaltı adet i harfi beş adet o harfi iki adet ö harfi beş adet u harfi iki adet ü harfi bulunuyor. Alıntı
Φ özkan1980 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 cevap aşağıdadır bu cümlede onsekiz adet a harfi ondört adet e harfi iki adet ı harfi onaltı adet i harfi beş adet o harfi iki adet ö harfi beş adet u harfi iki adet ü harfi bulunuyor. doğru yanıt bu değilmi ? Alıntı
Φ liyakorn Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 özkan kardeş cevabın doğru.tebrikler.kusura bakama zaman ayırıp da cevap yazamadım. Alıntı
Φ özkan1980 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 özkan kardeş cevabın doğru.tebrikler.kusura bakama zaman ayırıp da cevap yazamadım. estağfurullah böyle güzel bir soru için sana teşekkür edrim bayağı zor bir soruydu.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.