Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

BU CÜMLEDE .............. ADET A HARFİ, .......... ADET E HARFİ,.......... ADET I HARFİ,......... ADET İ HARFİ,

......... ADET O HARFİ, ............. ADET Ö HARFİ, .........ADET U HARFİ, .......... ADET Ü HARFİ BULUNUYOR.

Boşluklara uygun sayıları yazıyla yazıp doğru bir cümle elde ediniz. :clover:

Gönderi tarihi:

öncelikle ben sayısalcıyım :P

bu soruda bir çıkmaz var! eğer sayıları yazıyla yazarsak bu sefer ordaki farfleride toplamamız lazım ama şöyle bir çıkmaz oluo! üç tane ü harfi var ama ü harfi üç var dedikmi 1 tane daha ü harfi oluo! Ama o zaman dört yazmak lazım dört yazıncada 3 tane ü harfi oluo! Yani bu soru çıkmaz! ama rakamla yazarsak bulunur! yok sayıyla yazılacaksa saçma oluo!

Gönderi tarihi:
  • Yazar
:clover: yok kardeş çıkmaz falan.çıkış yolu var.gayet de hoş.biraz daha düşün.gerçi medikal cevapladı ama sizin de yanıtlarınızı bekliyorum. :clover:
Gönderi tarihi:

:clover: yok kardeş çıkmaz falan.çıkış yolu var.gayet de hoş.biraz daha düşün.gerçi medikal cevapladı ama sizin de yanıtlarınızı bekliyorum. :clover:

cevap aşağıdadır

bu cümlede onsekiz adet a harfi ondört adet e harfi iki adet ı harfi onaltı adet i harfi beş adet o harfi iki adet ö harfi beş adet u harfi iki adet ü harfi bulunuyor.

Gönderi tarihi:

cevap aşağıdadır

bu cümlede onsekiz adet a harfi ondört adet e harfi iki adet ı harfi onaltı adet i harfi beş adet o harfi iki adet ö harfi beş adet u harfi iki adet ü harfi bulunuyor.

doğru yanıt bu değilmi ?

Gönderi tarihi:
  • Yazar

özkan kardeş cevabın doğru.tebrikler.kusura bakama zaman ayırıp da cevap yazamadım.

Gönderi tarihi:

özkan kardeş cevabın doğru.tebrikler.kusura bakama zaman ayırıp da cevap yazamadım.

estağfurullah böyle güzel bir soru için sana teşekkür edrim bayağı zor bir soruydu..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.