Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2005 19 yıl Önce kaybetmek istemediğin belgekerini yedekle. Açılış disketi ile bilgisayarı başlat ve şunu yaz: format c: ve entere bas
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2005 19 yıl Yazar Önce kaybetmek istemediğin belgekerini yedekle.Açılış disketi ile bilgisayarı başlat ve şunu yaz: format c: ve entere bas 7043[/snapback] açılış disketi ne onu anlayamadım o disket içrideken miş başlatacam
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2005 19 yıl Bence açılış disketi nedir diye soruyorsan, formattan biraz uzak durmalısın Bir de hatırlatma, ekran kartı-ses kartı-modem vs parçaların sürücülerinin elinde bulunduğundan emin olmalısın. Aksi halde formattan sonra bilgisayarı sehpa yerine kullanmaya başlarsın.
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 19 yıl bende format atmak istiyorum ama ilk önce f disk yapmak istiyorum ama f diskin nasıl yapılacağını bilmiyorum herkese göre tehlikeli bu f disk ama ben kafaya koydum yada bilgisayarımı ilk aldığım gün gibi olmasını nasıl sağlayabilirim ilginize şimdiden kolay gelsin
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 18 yıl :) arkadaşlar öle format diyince aklınıza ne gelio. pc nizin ilk alındığı zaman döneceğini sanıosanız bence kurcalamayın:) illede olucak diyosanız; google den format başlığında aratırsanız bir sürü resimli anlatımlar bulursunuz.. format basit abi:) sorun sonrasında başlar... ...Gidiyorum... Heryerde Adım Vardı da; İsmimin Telif Hakları Ödenmedi....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.