Φ ibn-i haldun Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2005 bilgisayırıma format atmak için ne yapmalıyım Alıntı
Φ rebo_rebo_ Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2005 Önce kaybetmek istemediğin belgekerini yedekle. Açılış disketi ile bilgisayarı başlat ve şunu yaz: format c: ve entere bas Alıntı
Φ ibn-i haldun Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2005 Önce kaybetmek istemediğin belgekerini yedekle.Açılış disketi ile bilgisayarı başlat ve şunu yaz: format c: ve entere bas 7043[/snapback] açılış disketi ne onu anlayamadım o disket içrideken miş başlatacam Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2005 Bence açılış disketi nedir diye soruyorsan, formattan biraz uzak durmalısın Bir de hatırlatma, ekran kartı-ses kartı-modem vs parçaların sürücülerinin elinde bulunduğundan emin olmalısın. Aksi halde formattan sonra bilgisayarı sehpa yerine kullanmaya başlarsın. Alıntı
Φ manyakbisi89 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 bende format atmak istiyorum ama ilk önce f disk yapmak istiyorum ama f diskin nasıl yapılacağını bilmiyorum herkese göre tehlikeli bu f disk ama ben kafaya koydum yada bilgisayarımı ilk aldığım gün gibi olmasını nasıl sağlayabilirim ilginize şimdiden kolay gelsin Alıntı
Φ manyakbisi89 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 ya bir ilgilenen yok mu??? Alıntı
Φ EviLivE Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 :) arkadaşlar öle format diyince aklınıza ne gelio. pc nizin ilk alındığı zaman döneceğini sanıosanız bence kurcalamayın:) illede olucak diyosanız; google den format başlığında aratırsanız bir sürü resimli anlatımlar bulursunuz.. format basit abi:) sorun sonrasında başlar... ...Gidiyorum... Heryerde Adım Vardı da; İsmimin Telif Hakları Ödenmedi.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.