Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 ‘Fener artık at koşturamayacak’ Yıldırım Demirören F.Bahçe için, 'Bundan sonra her dedikleri olmayacak. Herkesi hiçe saymanın karşılığını mutlaka alacaklar!' diye konuştu 13.04.2006 “Bundan sonra her dedikleri olmayacak... Herkesi hiçe saymanın karşılığını mutlaka alacaklar... İstiyorum ki bu sene biz kupayı, Galatasaray ligi alsın. Fener’in 100. yılında da şampiyon olalım.” ‘Adalet herkes içindir’ Bel fıtığı ameliyatı geçirdikten sonra evinde istirahat eden Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, FANATİK’e bomba açıklamalar yaptı. İşte çok konuşulacak sözler: “Artık Fenerbahçe’nin her dediği olmayacak. Herkesi hiçe saymanın, sadece kendilerine özgü bir lig gibi düşünüp hareket etmelerinin karşılığını alacaklar. Kimse sessiz kaldığımızı, yumruğumuzu masaya vurmadığımızı düşünmesin. İşte yabancı konusu... ‘Sınırsız olsun’ dediler, karşı çıktık ve bu kararı geçirtmedik. Neymiş, 100. yılda bu hakkı istiyorlarmış. Biz, 100. yılımızda şampiyon olurken kimseden özel hak-hukuk istemedik. Sonra çıkıp adaletten bahsediyorlar. Adalet herkes içindir...” ‘Her şeyi yapacağız’ “Bundan sonra Fenerbahçe istediği gibi at koşturamayacak. Bu arada şunu da belirtmeliyim: Biz, ezeli rekabetteki tüm rakiplerimize aynı mesafede duruyoruz. Hepsine de yılların getirdiği rekabet çerçevesinde saygı duyuyoruz. Ancak herkes de şunu kabul etmeli: Beşiktaş her zaman ilklerin takımıdır. Şu an gönlümden geçen şu; Biz Türkiye Kupası’nı kazanalım, Galatasaray da Süper Lig’de şampiyonluğu... Gelecek sezon da, yani Fener’in 100. kuruluş yılında da mutlu sona biz ulaşalım. Bu şampiyonluk, en az bizim 100. yılımızda gelen kadar mutluluk verecektir. Bu amaç uğruna elimizden ne geliyorsa yapacağız ve hedefe ulaşacağız...” (Fanatik) Yıldırım Demirören'in sözlerinden ve diğer yorumlardan da görüldüğü gibi Fenerbahçe ve diğerleri var. Ne demek gönlünüz Galatasaray'ın şampiyonluğu istiyor. Beşiktaşlımısınız değil misiniz? Şimdi Beşiktaş Galatasaray'a Fenerbahçe şampiyon olmasın diye bilerek yenilirse hazmedecek misiniz ? Fenerbahçe'nin büyüklüğü işte bu. Fenerbahçe'ye güçleri yetmeyince diğer takımlar kendi aralarındaki rekabeti unutabiliyor. (Bu da Bir Yorum) Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 azize de haksızlık vs bir şeyler gevelemiş ağzında sonra da bunun hesabını soracağız,o kişinin ipini çekeceğiz vs demiş.Sen buradan ne anlıyorsun? Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 azize de haksızlık vs bir şeyler gevelemiş ağzında sonra da bunun hesabını soracağız,o kişinin ipini çekeceğiz vs demiş.Sen buradan ne anlıyorsun? http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=3284 sanırım bütün sorularının cevabı burada Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 ben yeminliyim meraktan çatlayacak olsam dahi adresinde fenerin adı geçen hiçbir siteye girmem. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 ben yeminliyim meraktan çatlayacak olsam dahi adresinde fenerin adı geçen hiçbir siteye girmem. o zaman işkembeden sallamıycaksın... Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Ben işkembeden de börkenekten de şirdenden de sallamıyorum gazeteden okuyup basından izleyip de yorum yapıyorum. SAYGILAR Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Ben işkembeden de börkenekten de şirdenden de sallamıyorum gazeteden okuyup basından izleyip de yorum yapıyorum. SAYGILAR o takip ettiğin gazeteye veya kanala göre deişir ben sana resmi siteden cevap veriyorum orda da yalan yazacak hali yok ya?? Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Basının yaptığı yanlışın sorumlusu da ben olamam ki! Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Basının yaptığı yanlışın sorumlusu da ben olamam ki! ama o zaman canımcım iyice araştıracaksın burdan sallamıyacaksın ... Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Hoşuma gitmeyen (nefret ve kin beslediğim) canlıların sözlerinin peşinden araştırma yapmam;değmezler... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Hoşuma gitmeyen (nefret ve kin beslediğim) canlıların sözlerinin peşinden araştırma yapmam;değmezler... böyle mahçup duruma düşersin o zaman Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.