Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

küçük bi tavsiye vereyim sana...

arkadaşına yardımcı olmak istiyorsan

yeni bi erkekle tanişmasını sağla..

en iyi çözüm bu.

ve bişey daha

arkadaşın bütün duygularını ona yansıtarak cok yanlış yapıyor.

8 ay diyorsun.coook uzun bi süre.

yani saplantı olmuş artık.ve bi çeşit kısır döngü.en iyi çözüm yeni bi ilşki.

o başta istemeyebilir ama ihtiyacı oldugu kesin.o yüzden eninde sonunda yelkenleri suya inecektir.

• 4 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Arkadaşlar şimdi bir arkadaşım var, eski sevgilisiyle birbirlerini çok seviyolardı..Sonra erkek birden ayrılmak istedi..Arkadaşıma da bir açıklama yapmadı..Sonra arkadaşım ne yaptıysa olmadı..Ama erkek arkadaşının onu sevdiğine emin..Bende şahidim gerçekten öyle..

Sonra arkadaşım ne olduğunu öğrenmek için ona farklı bir mail adresinden mailler atmış..Onunla konuşmaya çalışmış..Erkek arkadaşıda sürekli kim olduğunu soruyomuş ama konuşuyormuşta..Ama sonunda işler öyle bir dereceye gelmişki arada çok tatsız konuşmalar da olmuş..Sonuçta arkadaşım emeline ulaşamadı..Ve erkek arkadaşı da o mailleri atanın kız arkadaşım olduğunu öğrendi..Arkadaşım sonuçta yakalanmış oldu..

Bunları yaptığına kendide inanamıyordu..Sanki o dönem herşey kontrolünden çıkmıştı..Ama kız çok iyi bir kız ve kesinlikle bütün ilişkilerini yakından biliyorum, erkek arkadaşına hiç yanlış yapmadı..Bu olay dışında..Bunu da sadece bişeyleri öğrenmek için yaptı, kesinlikle kötü bir amacla değil..Zaten o yapıda bir insan asla değil..

Şimdi ise çok pişman..Ama erkek arkadaşına ne kadar ulaşmaya çalışsada ulaşamıyor..Mailler,mesajlar,aramalar ama kesinlikle tek bir cevap bile alamıyor..

Ben her ne kadar boşver artık desemde çabalıyor..

Bende bir bayanım, erkek gözüyle bakmak hiç kolay değil..Hele hele olaylar ve durumlar kişiden kişiye değişir ama forumdaki erkek arkadaşlara sormak istiyorum..Bu çabaları sonuç verirmi sizce?

Nedenmi soruyorum, kız gözümün önünde günden güne eriyor inanın bana, çok üzülüyorum ama benimde elimden gelen bişey yok..Nasıl vazgeçirebilirim bilemiyorum..

Bir erkek bu kadar çabaya cevap verirmi yoksa daha çok gerimi teper..

Erkek gözüyle cevaplar bekliyorum, tabi bayan arkadaşlarda yakınında böyle olaylar yaşamışlar varsa onlarında tecrübelerinden faydalanmakta yarar var..Çünkü ben ilk defa böyle bişeyle karşılaştım..

Valla açıkçası şaştım kaldım, arkadaşım direk bu olaya yoğunlaşmış durumda ve onu bu şekilde kaybedeceğimizden korkuyorum..Ne yaptıysak vazgeçiremedik, ona bir şekilde ulaşmalıyım,sonuç ne olursa olsun diyor..

Sizlerle paylaşmak istedim çünkü artık ne diyeceğimi şaşırdım, ben hep vazgeçirmeye çalıştım, böyle deyince de çok bozuluyor..Belki ben yanlış düşünüyorum..Yoksa bırakmalımıyım, sonuç elde edermi sizce??? :(

Gönderi tarihi:

Bence olay geri tepmiş bu olanlardan sonra ve bu kadar ilgiden sonra erkeğin geri dönmesi çok zor..ben hep şöle düşünmüşümdür..elde edene kadar uğraşmak çok zevklidir.. elde ettikten sonra işler tamamen kız tarafının hakimiyetinde gider kız erkeği soğuttuysa hadi geçmiş olsun.. devam eden birlikteliklerin ise bir ömür yolu var...

Erkek peşinden koşulmasından hoşlanmaz...koşanlar bayar erkeği erkek güzel olduğu kadar asil ve gururlu olanı sever.. veya ben böle düşünüyom ... arkadaşına geçmiş olsun ...saygılar.. :)

Gönderi tarihi:

küçük bi tavsiye vereyim sana...

arkadaşına yardımcı olmak istiyorsan

yeni bi erkekle tanişmasını sağla..

en iyi çözüm bu.

ve bişey daha

arkadaşın bütün duygularını ona yansıtarak cok yanlış yapıyor.

8 ay diyorsun.coook uzun bi süre.

yani saplantı olmuş artık.ve bi çeşit kısır döngü.en iyi çözüm yeni bi ilşki.

o başta istemeyebilir ama ihtiyacı oldugu kesin.o yüzden eninde sonunda yelkenleri suya inecektir.

Ben o erkeğin arkadaşını sevdiğine inanmıyorum. Çünkü erkek ler çoğunlukla aldatırlar.

buna çok defa şahit oldum. Ve erkekler gerçekkkkkkkkkten çok iyi seni seviyorum rolü yaparlar. OK.

zaten arkadasim erkek bunu yapan kizz

Gönderi tarihi:

Uzun süredir kadın erkek ilişkileri bölümüne girmiyordum..Geçenlerde bir göz attım..Hatta Emre'nin konusuna baktım..Cevap verdim..Burda bir topic açtığımı bile unutmuşum..Az önce yine bir bakim dedim bide ne görim benim açtığım bir topic ve yeni cevaplar yazılmış..Baktım bu konuyu ben nisanda açmışım..Yani üzerinden baya zaman geçmiş..Konuya daha o sıralarda artık karışmıycam demiş ve kafamda bitirmiştim..Zaten yazmıştımda..Hatta yanlış hatırlamıyorsan Sedelina'yla en son konuşmuş ve artık bu olaydan kendimi uzak tutacağımı çünkü benim bile psikolojimi bozmaya başladığını yazmıştım..Ve olaydan kendimi çektim..yapabileceğim herşeyi yapmıştım çünkü.. -_-

Son olarak Sayman bir yorum yapmış..Yinede teşekkür ederim..Çünkü artık arkadaşımda o olaydan tamamen kurtuldu..Çünkü artık o şoktan çıktı açıkçası..beklemediği bişeydi,haketmediği bişeydi ama oldu..Şimdi artık o deli gibi peşinden koştuğu (ki bana göre benim arkadaşım onun için çok fazlaydı) insan ona yalvarsa bile geri dönmeyecek safhada..Yani yine eskisi gibi aklı başında arkadaşım oldu..Buna çok seviniyorum.. :D

Şu varki bu olayın sonucunu merak edenler varsa diye yazıyorum..Çünkü bence bu topik tartışılmaktan çok sonuçlanmış bir topic olmalı..

Erkek, kız arkadaşıma geri dönmedi..Yani çabalar boşunaymış..Ama en iyisi oldu..Çünkü kız arkadaşım hayatında ilk kez bırakılmanın verdiği şokla öyle davranmış olduğunu düşünüyor artık..Ve o kişi onun hayatında sadece bir anı olarak kaldı..

Şimdi kız arkadaşım başka biriyle ve çok mutlu..Yaptığı hatanında çok iyi farkında..ve bir daha böyle bişeyi beynime silah dayasalar asla yapmam diyor.. :)

Herkese teşekkür ederim.. :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.