Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

1978 yılında, Çukurova Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulunun İngilizce Bölümünden mezun oldu.

Yapı ve Kredi Bankası, Ege Bölge Müdürlüğünde, İhracat-İthalat ve Teşvik servisinde göreve basladı. Bankacılık çalışma hayatında;Yapı ve Kredi Bankasi A.Ş. bünyesinde düzenlenen İhracat, İthalat, Teşvik, Finansman, Krediler ve tüm bankacılık kurslarını bir yıl süre ile aldi.

1988 yılında, MEPTAS Dış Ticaret Sermaye firmasinin teklifini kabul ederek, Dış Ticaret Uzmanı olarak göreve basladı. 1993 yılından itibaren Egs Holding e bağlı Egs Dış Ticaret Aş, FG Tekstil Ltd., Hande Tekstil Ltd. Sti, IYA Tekstil Ltd Sti, Basmacı Giyim San. Ltd. Sti. başta olmak üzere, imalatçı-ihracat-ithalatçı firmalarda Dış Ticaret uzmani ve üst düzey yönetimlerinde görev aldi.

Çalışma hayatını devam ettirirken, diğer taraftan 9 Eylül Üniversitesi ATMER programında, 6 yıl süre ile, Dış Ticaretin bütün konularında eğitmen olarak görev aldı.

İzmirde Özel bir dış ticaret okulunda 4 yil Dış Ticaret dersleri verdi.

Ege Üniversitesinde, Ege Meslek Yüksek Okulunda Dis Ticaret ve E-Ticaret konulu söyleşiye, Dokuz Eylül Üniversitesi mezunlar derneğinin dış ticaret eğitimlerine ve öğrenci kulüplerinde düzenlenen dış ticareti tanıtım ve bilgilendirme toplantılarına konuşmacı olarak katıldı.

28 yıllık Dış Ticaret firma tecrübesi ve 10 yıllık Dış Ticaret eğitimi tecrübesine sahip olan ve bugüne kadar 7500'e yakın kişiye dış ticaret eğitimi ve pek çok firmaya danışmanlık hizmeti vermiştir.

Halen Royal E-Dış Ticaret Akademisinin ve İhracat İthalat Yönetim Merkezi'nin Yönetim Kurulu Başkanı, Dış Ticaret Uzmanlığı ve Eğitmen olarak görevlerini sürdürmektedir.

• 1 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.