Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 19 yıl Bu dizideki kurala göre soru işareti kaç olmalıdır 2,8,6,4,4,7,?,9
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 19 yıl Bu dizideki kurala göre soru işareti kaç olmalıdır 2,8,6,4,4,7,?,9 5 mi
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 19 yıl Yazar ama şimdi bu tip sorular açıklama gerektirir. 5 mi 3 mü 10 mu demeyin sadece. cevap 5 değil de bundan sonra açıklamasız yanıtlara cevap vermeyeceğim, yoksa manasız olacak... hadi göreyim sizi düşünün
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 19 yıl ama şimdi bu tip sorular açıklama gerektirir. 5 mi 3 mü 10 mu demeyin sadece. cevap 5 değil de bundan sonra açıklamasız yanıtlara cevap vermeyeceğim, yoksa manasız olacak... hadi göreyim sizi düşünün sende cokk sey istiyon ne biliyim ardisik gitmiyo dimi evt ikili gidiyo dogrumu yoksa tamamen yanlismi
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 19 yıl Yazar hehe..yok yahu düşünün doyurucu cevap verin. yanıtın yine yanlış. denemeye devam..durmak yok
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 19 yıl Bu dizideki kurala göre soru işareti kaç olmalıdır 2,8,6,4,4,7,?,9 Cevap:3 kaç kelimesi 3 harfli dizi sorudaki kelimelerin harf sayısından oluşuyor.
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 19 yıl Yazar tebrikler.. soruyu oluşturan sözüklerin harf sayısı dizideki sayılar.. medikal verdi ilk cevabı
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl tebrikler.. soruyu oluşturan sözüklerin harf sayısı dizideki sayılar.. medikal verdi ilk cevabı kolaları alalım
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl Yazar bu kadar cevap geldi, ben vermiş kadar oldum. ee siz de almış kadar oluverin artık..
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl bu kadar cevap geldi, ben vermiş kadar oldum. ee siz de almış kadar oluverin artık..
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl Yazar bi kola için değmez, lütfen. ee devlet yönetildi bi kolaya yatmışım çok mu: "dün dündür bugün bugün"
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl o mevzu ettiğin 2 kavram hep içiçedir güzelim ülkemde. yani bi koladan ülke meselelerıne geçtık
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.