Φ anti-alternetif Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 şimdiye kadar kendinize ait olan rekorlarınız var mı? ya da denemek istediğiniz rekorlarınız ne olabilirdi.? çılgın rekorlara açıktır kapımız.. ne malum belki de rekorlarımız egale edenler vardır aramızda.. kendi rekorumu söyleyerek bahsi açalım; uykusuzluk rekorum tam 38 saat (mubalasız dürüst olalım rekorumu kıran varsa bilmek isterim.) denemek isteyip de deneyemediğim rekorum nabzımı kaç saniye durdurabileceğim olurdu(şaka tabi). Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 bir aralar canım cok sıkkındı yaklasık 32 saat agzıma bı lokma koymadım bi zamanlarda cok kotu sarhos olmustum yaklasık 15 saat sızmısım arkadasımın evınde ılk donem matematık sınavından 2 aldım sınıftan bı kız da 90 almıstı senın 45 katın not aldım dıye 1 ay boyunca dalga gectı Alıntı
Φ casus(seven) Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 şimdiye kadar kendinize ait olan rekorlarınız var mı? ya da denemek istediğiniz rekorlarınız ne olabilirdi.? çılgın rekorlara açıktır kapımız.. ne malum belki de rekorlarımız egale edenler vardır aramızda.. kendi rekorumu söyleyerek bahsi açalım; uykusuzluk rekorum tam 38 saat (mubalasız dürüst olalım rekorumu kıran varsa bilmek isterim.) denemek isteyip de deneyemediğim rekorum nabzımı kaç saniye durdurabileceğim olurdu(şaka tabi). bir gün sinemada arka arkaya 3 farklı film izledim. başka bir günse cd'den aynı gün içerisinde 4 farklı film izlemiş akşam da tv den başka bir film izlemiştim yani o gün için 5 film yapar. su altında 60 m dalarak yüzme ve bisiklette durgun haldeyken 36 sn dengede kalma. yapmak isteyip de yapamadığım otobanda max. hızım olurdu. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 bu ne ya? daha ne oolsun duyableceğin en ilginç rekorlar.. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Abicim buraya giren herkes belli bi yaşın üstünde değilki, çocuk denecek yaşta kişilerde gelio! İnan etkilenebilcekleri şeyler var! Çok gereksiz şeylerde var! Seviyeyi korumak lazım! Alıntı
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 i think so..(+1) Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 so do i gene aynı fikirdeyiz inanamıyom! Kız kafana taşmı düştü yoksam Alıntı
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 ..mewsim değişikliğinden olabilir.. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 mevsimler değişmesin o zaman Alıntı
Φ anti-alternetif Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Abicim buraya giren herkes belli bi yaşın üstünde değilki, çocuk denecek yaşta kişilerde gelio! İnan etkilenebilcekleri şeyler var! Çok gereksiz şeylerde var! Seviyeyi korumak lazım! haklısın kardeş bu sitede çocuklar olabilr. lakın buna bakacak olursak rekorlar konusu çocukları aşırı bir etki altına alacağını düşünmüyorum. bunun yanı sıra çocuklar internet ortamında her yere istedikleri gibi girebiliyorlar biz ne yaparsak yapalım bunun önüne geçecek bir önlem alamayız. ayrıca 16 yaş altı çocukların bu tür forumlardan hoşlanmadıkları da malumdur. onların ilgi ve seviyeleri (psikolojik ve biyolojik hazırbununuşlukları) bu tür yazışmalar düzeyinde değildir. istisnalar elbet olabilir. seviyeyi korumak lazım' derken konunun seviyesiz olduğunu mu kasdediyorsunuz. eger öyle ise inanın bu bölümün (havadan sudan...) tamamen kalkması gerekmekte. bu bölümdeki amaç zaten ortada seviye gerektirmeyen havadan sudan konular..daha ne diyelim. saygılar.. Alıntı
Φ anti-alternetif Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 genel olarak başlık için seviyeyi koruaylım demedim! Üstteki alıntı yaptığım yerler için söyledim! Çoğu arkadaşın bana katılcağını düşünüom! Ayrıca başlık güzel ve ilginç! yanliş anlamışım kardeş başlıkta bence de sorun yok.. alıntıya gelince o arkdaşada saygım var ilginç konuları araştırıp sunuyor. bu da onlardan biri bence. abartılacak kadar mühim olmadığı kanısındayım.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.