Φ Casper Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2005 24-cu bolum Ayla: -Hicbirseyim Kemal Kemal: -Petek kotu oldugunu soyledi Ayla: -Kemal iyiyim Kemal: -Peki o zaman ben gideyim isim cok.. Kemal gitdi.Butun gunu Ayla bu durumdaydi.Dakikalar,saatlar,gunler bir-birini gecip gidiyordu.Aylanin aklinda ilk aski Kemal,Nazanin aklindaysa Sezeni Kemala verme dusuncesi duruyordu.Ayla her zaman oldugu gibi yine Kemala bakiyor,birlikde yemek yiyiorlardi.Yemeyin masrafini Ayla yapiyordu herzaman..Ayla Kemala koymuyordu para odesin.Ayla Kemala: -Kemal bir sey istermisin? Kemal: -Biliyormusun cappucino istedim Ayla: -Sevdiyini biliyordum diye evden sana cappucino getirdim,hemeh hazir edip getiricem Ayla ofisin mutfagina gecdi ve cappucinoyu hazirlamaya basladi..Biraz gecdiki Ayla mutfakdan cikmak istedikde Kemalin telefonlar konusdugunu duymaga basladi: -Evet tabii bu aksam sizdeyim Ayla durdu ve kulak asmaya devam etti: -Peki ya kocan bugun nereye gidecekki beni kendinize konuk ediyorsun? Ayla herseyin ne durumda oldugunu anladi.Kemal sohbetine devam ediyor: -O zaman bugun guzel bir aksam olacak demek ki. Ayla kotu oldu.Kemalin evli bir kadinla gezdiyini bildiyi icin.Kemal telefonu kapadi.Kemal Aylayi sesleyerek: -Ayla nerde kaldin? Ayla mutfakdan cikarak: -Geldim Kemal buyur senin cappucinon Kemal: -Tesekkur ederim Petek soyuk halde: -Ben yukariya gidiyorum Kemal: -Peki Ayla odadan cikdi.Selmanin odasina giderek kendi-kendine: -Utanmaz hele bir benim ablami kendine kari etmek istiyor Ayla her derdini Selmayla bolusduyunden yine onun odasina gitdi.Ayla: -Merhaba Selma Selma: -Ne oldu yine? Ayla: -Biliyormusun Kemal evli bir kadinla geziyor,kendim duydum Selma: -Ayla bak ben sana bir sey diyeyim Ayla: -Ne? Selma: -Kemal boyle,o capkin hemde cok capkin 24-cu bolumun sonu Alıntı
Φ Casper Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2005 25-ci bolum Ayla: -Capkin? Selma: -Evet o capkin herkesin arkasinca bakar Ayla: -Ne yapmaliyim Selma: -Bence sen onun hakkinda dusunmemelisin Ayla: -Bende isterdim amma... Selma: -Olmuyor diyilmi? Ayla: -Maalesef Selma: -Peki ablanla Kemalin isi ne oldu? Ayla: -Bir haber yok Selma: -Ne zaman olacak? Ayla: -Annemden asli Selma: -Ayla peki ya annen Sezeni verirse Kemala o zaman ne yapacaksin? Ayla: -Bilmiyorum Selma..Ben Kemali bu kadar seveceyime inanmamisdim biliyormusun? Selma: -Ya sen ona cok ilgi gosteriyorsun..Ne bileyim her gun yemek,ayda 1-2 defa hediyye ve b. Ayla: -Sevdiyimden yapiyorum Selma: -Amma kiymet bilmiyor Ayla: -Onu sevdiyimi bilmiyorki Selma: -Bana bu kadar ilgi olsaydi ben suphelenirdim Nazan evdeydi ve Sezeni bekliyordu.Biraz gecdiki Sezen geldi.Nazan: -Kizim yemeyini ye gel otur biraz sohbet edelim Sezen: -Peki anne Sezen yemeyini bitirenden sonra annesinin yanina geldi.Sezen: -Evet anne dinliyorum Nazan: -Kizim o gun bize Kemal gelmisdi hatirliyormusun? Sezen: -Evet ne olmus? Nazan: -Ozanin kardesi oglu..Ozan Kemalin anne babasiyla konusmus seni Kemala kari istiyorlar.. 25-ci bolumun sonu Alıntı
Φ Casper Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 26-ci bolum Sezen: -Ne? Anne ne diyorsun? Nazan: -Evet kizim seni Kemala almak istiyorlar Sezen: -Anne tanimadigin birine nasil bir soz vere bilirsin,benim fikrimi oyrenmeden bile nasil onlarla bu barede konusa bilirsin Nazan: -Amma ben bir sey konusmadim ben dusunucem dedim Sezen: -Hayir ben istemiyorum Nazan: -Neden? Iyi biri Sezen: -Ben onu tanimiyorum Nazan: -Taniyacaksin,bulusacaksin beyendinse cikacaksiniz, beyenmedinse hayir Sezen: -Hayir anne bu sozu duymak bile bana kotu geliyor Nazan: -Amma kizim,siz evlenmelisiniz,aile kurmalisiniz Sezen: -Anne lutfen,bir daha bu barede konusmayalim Sezen gitdi.Nazan: -Istemedi...Elimden baska bir is gelmiyor Nazan kendi-kendisine: -Aylayi bekliyim onunla da konusayim belki ablasini ikna ede bildi. Aksam oldu.Ayla evdeydi.Nazan: -Ayla keyfin yok neden? Ayla: -Sadece yorgunum anne Nazan: -Konusmamiz gerekiyor Ayla: -Ne barede? Nazan: -Sezen ve Kemal barede Ayla merakli halde: -Ne olmus onlara? Nazan: -Bugun kizim Sezenle konusdum Kemal barede..Hani Seda demisdi ya Sezeni Kemala istiyorlar Ayla: -Evet Nazan: -Bugun konusdum Sezenle,biliyormusun ne dedi? Ayla: -Ne dedi anne? Nazan: -Kesin olmaz,anne ben onunla evlenmem dedi Ayla: -Baska ne dedi? Nazan: -Ancak bunlari..Senden bir ricam var Ayla: -Evet dinliyorum Nazan: -Ne olur onu ikna et evlenmeye Kemalla Ayla zor durumda kaldi.Ne diyeceyini bilmedi. 26-ci bolumun sonu Alıntı
Φ Casper Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2005 27-ci bolum Nazan: -Yardim edermisin kizim? Ayla: -Tabii anne evet Nazan: -Tesekkur ederim Ayla Sezenin odasina gitdi.Ayla: -Sezen seninle konusmam gerekiyor Sezen: -Gel abla Ayla: -Bak annemle cidii bir sohbetiniz olmus Sezen: -Evet Kemal baresindemi? Ayla: -Evet Sezen: -Ne olmus? Ayla: -Neden istemiyorsun aile kurmak,mutlu olmak Sezen: -Abla sohbeti kisa edicem..Ben baskasini seviyorum ve onunla evlenmeyi dusunuyorum Ayla: -Gercekdenmi? Kim o? Sezen: -Universiteden bir erkek Ayla: -Demek ki Kemali kabul etmemenin sebebi bu Sezen: -Evet ancak bu Ayla: -Peki onun sana karsi ciddimi? Sezen: -Evet,sadece babamin vefatindan biraz vakit gecsin sonra anne ve babasi gelecekdi.Amma goruyorum Kemal babamin vefatini bile dusunmemis. Ayla: -Ne alakasi var Sezen: -Neyse bosverelim..Kemal mevzusu kapali. Ayla: -Peki Ayla annesinin yanina gitdi.Ayla: -Anne Sezenle konusdum Nazan: -Ne dedi? Ayla: Sana dediklerini.. Nazan: -Onu ikna ede bilmedinmi? Ayla: -Anne buna bir sebeb var Nazan: -Ne sebebi? Ayla: -Sezen baskasini seviyor ve onunla gorusuyor Nazan: -O zaman bana aciklama borclu,hemen onunla sohbet etmeliyim Nazan Sezenin odasina hirsla giderek: -Bana bir aciklama borclusun Sezen: -Ne aciklamasi anne? 27-ci bolumun sonu Alıntı
Φ Casper Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2005 28-ci bolum Nazan: -Cikdigin erkek baresinde Sezen: -Evet anne babamin vefatindan biraz vakit gecsin elci geleceklere Nazan: -Insallah,amma sen bana soyle kim o? Sezen: -Onu seviyorum,kendisi babasinin ofisinde calisiyor,annesi doktor Nazan: -Peki o zaman onlari bekliyicem Sezen: -Yakin zamanda gondericek elcilerini Aradan gunler geciyor.Seda Ozana: -Ozan ben Nazani aramak istiyorum..Bence dusunmeye vakitleri olmusdur Ozan: -Tabii ara bende dusunuyorsum kac gun bunu Seda Nazani aradi.Seda: -Nazan nasilsin? Nazan: -Iyiyim ya sen? Seda: -Iyiyim,siz bir sey dusundunuzmu? Nazan: -Evet Seda: -Cevap? Ayla isde Selmayla sohbet ediyor.Ayla: -Selma biliyormusun ablam Kemali istemedi Selma: -Neden? Ayla: -Sevdiyi var Selma: -Senin icin iyi Ayla: -Evet Nazanla Sedanin sohbeti devam ediyor.Seda: -Evet Nazan dinliyorum seni Nazan: -Seda bak cok uzgunum amma Sezen istemiyor..cok cabuk diyor Seda konusmadi.Nazan devam etdi: -Bak Seda incime amma.. Seda: -Yok incimem..neyse bosverelim..Ayla nasil? Nazan: -Iyi tesekkur ederim Onlar telefonu kapadilar.Ozan: -Evet Seda ne oldu? Seda: -Kiz istememis 28-ci bolumun sonu Alıntı
Φ Casper Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2005 29-cu bolum Ozan: -Neden? Kemali beyenmiyib kimi beyenicek Seda: -Ozan ne yapalim beyenmemis Ozan: -Neyse,ben ise gidiyorum Ozan ise gitdi.Ayla bilgisayarda isleri yaziyordu.Kemal ise isi ile meskuldu.Ayla: -Kemal bir sey istiyormusun? Kemal: -Hayir istemiyorum Iceriye Petek girdi.Petek: -Kemal nasilsin? Kemal: -Iyiyim ya sen? Petek: -Iyi,ya sen nasilsin Ayla? Ayla: -Iyiyim sen? Petek: -Sagol iyiyim Petek devam etdi: -Kemal cay istermisin? Kemal: -Evet Petek: -Simdi getiriyorum Petek odadan cikdi.Ayla: -Kemal sana bir sey istiyormusun diyorum sen diyorsunki yok,amma Peteye ise evet diyorsun Kemal: -Ne alakasi var Ayla: -Kemal Petek kotu biri Kemal: -Lutfen Ayla Ayla: -Nasil istersen ben sozumu dedim Iceriye Ozan girdi.Ayla: -Merhaba Ozan Ozan: -Merhaba nasilsin? Ayla: -Tesekkur ederim Ozan: -Kemal konusmamisz gerek Ayla: -Ben cikayim odadan Ayla odadan cikdi.Kemal: -Ozan ne olmus? Petekse Ozana cay getiriyordu.Ayla onu sakladi.Ayla: -Dur bir dakika Petek: -Ne olmus? Ayla: -Iceriye olmaz Petek: -Yoksa senden izinmi almaliyim? Ayla: -Hayir almamalisin,sadece Ozan iceride Kemalla ozel olarak konusuyor. Kemalla Ozanin sohbeti devam ediyor.Kemal: -Ne olmuski Ozan? Ozan: -Sezen seni kabul etmemis 29-cu bolumun sonu Alıntı
Φ Casper Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2005 30-cu bolum Kemal: -Etmemismi? Ozan: -Hayir uzgunum Kemal biraz durdu ve siqarasini yakdi.Ozan: -Uzulme,kiz cok Kemal uzgun halde: -Evet tabii Daha sonra Ozan ofisden cikinca Ayla yine is masasina oturdu.Kemal Aylayla konusmuyordu.Ozanin Kemala soylediklerinde Aylayi sanki gunahkar biliyordu.Ayla: -Kemal ne olmus Kemal ciddi halde: -Hic bir sey Ayla daha bir sey sormadi.Aradan gunler gecdi.Sezen annesinin yanina geldi: -Anne konusmamiz gerekiyor Nazan: -Evet kizim Sezen: -Anne benim sevdiyim var ve bize ecli gelmek istiyorlar Nazan: -Kizim? Ne diyorsun? Sezen: -Evet anne,Mertle bir-birimizi seviyoruz,senin iznini almaliyim elcilerin bize gelmesi icin Nazan: -Kimdiler? Sezen: -Anne annesi doktor,babasininda ozel firmalari var Nazan: -Ben isi sormadim,yani nasil bir aile? Sezen: -Iyi Nazan: -Bak kizim gelsinler,amma bu kabul etmek demek diyildir Sezen: -Peki anne tesekkur ederim Kemal odasinda telefonla evli sevgilisi olan Lara ile konusuyordu.Ayla iceriye girdi.Kemal sohbeti kesmedi ve Lara ile sohbet etmeye devam etdi.Kemal: -Evet tabii sen? Ayla dusunuyordu: -Yine onunla konusuyor Kemal: -Peki seni seviyorum Kemal telefonu kapadi.Ayla: -Kiminle konusuyordun? Kemal yerinden durdu ve Aylaya yakinlasdi: -Yoksa beni kiskandinmi? 30-cu bolumun sonu Alıntı
Φ Casper Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2005 "Yurekdolu" dizisinin 31-ci bolumu agustosun 15-den sonra sizlerle olacak... "Yurekdolu" tatile gidiyor.... Alıntı
Φ Casper Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2005 "Yurekdolu" kaldigi yerden devam ediyor: 31-ci bolum Ayla susdu konusamadi.Kemal: -Yoksa beni kiskandinmi? Ayla: -Kemal ben... Kemal: -Beni seviyorsun diyilmi? Ayla: -Kemal evet Kemal: -Aslinda bende senden hoslaniyorum Ayla: -Kemal ne diyorsun? Kemal: -Evet senden hoslaniyordum Ayla: -Telefonda konusdugun kimdi peki? Kemal: -Kimseyle konusmuyordum,sadece seni kiskandirmak istiyordum Ayla: -Kiskandira bildin Aradan gunler geciyor.Ayla ve Kemal sevgili olarak bulusuyor.Aylaysa Kemala her gun isde yemek hazirliyor,ona farkli hediyyeler aliyordu..Kemal ise Ayladan iyice yararlaniyordu..Hem Aylayla bulusuyir,hemde evli bir kadinla iliskisini devam etdiriyordu.Aylaysa bunlardan habersiz Kemali delicesine seviyordu.Ayla odasinda is yapiyordu.Iceriye Petek girdi.Petek: -Goruyorum Kemalla askiniz iyiye gidiyor Ayla: -Evet ne olmus ki? Petek: -Sana bir-kac sozum var Ayla: -Evet dinliyorum Petek: -Kemala inanma,onun binlerce kizi var sende onlardan biri,o kimseye ciddi yanasmiyor Ayla: -Sozlerin bununla bagliysa konusmak istemem Petek: -Ben seni uyariyorum Telefon zeng caldi.Ayla telefonu goturdu.Bir kizdi.Kemali istediler.Ayla: -Kim soruyor? Telefondaki kiz: -Siz kimsiniz? Ayla: -Is yoldasi,hemde iyi arkadasiz Telefondaki kiz: -Ben Kemalin sevgilisiyim,Kemal gelince bana zeng calmasini soyle,numaram kayd edildi herhalde Ayla: -Peki Petek: -Kimdi? Ayla: -Sen haklisin Petek Petek: -Kizmiydi? Ayla: -Evet Kemal iceriye girdi.Ayla hemen yuzunu Kemala tutdu: -Kemal seninle konusmam gerekiyor acil Petek: -Peki ben cikiyorum Kemal: -Evet askim seni dinliyorum 31-ci bolumun sonu Alıntı
Φ Casper Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2005 32-ci bolum Ayla: -Kemal lutfen askim sozunu bir daha agzina alma Kemal: -Ne olmus ki? Ayla: -Simdi bir kiz telefon acmisdi,Seni istiyordu Kemal: -Hangi kiz? Ayla: -Telefonda kayd edilmis Kemal telefonda numaraya bakdi.Gezdiyi kizin numarasiydi.Ayla: -Bana bu numaranin ev numaran oldugunu soyleme Kemal: -Hayir,sana yalan konusmuyacam,bu kizla iliskim vardi,amma bitirmeliyim,sana soz veriyorum Ayla: -Sana inanmiyorum Kemal: -Ispat edicem Ayla bir soz demedi ve bu sohbet burda kaldi.Aradan gunler gecdi.Ayla Kemali aff etdi.Cunki Kemal o kizla ayrilacagina soz verdi ve gercektende ayrildi.Amma Kemal Aylayi sevmiyordu,daha dogrusu sevemiyordu.Sevgililer gunu geldi.Ayla: -Kemal sana bir surprizim var Kemal: -Ne surprizi? Ayla: -Bugun ne gunu? Kemal: -Ne gunu hatirlamiyorum Ayla: -Sevgililer gunu Kemal: -Hatirladim,isim cok yogun biliyorsun o yuzden herseyi unutuyorum,goruyorsunki yemek bile yadima dusmuyor amma sen bana her gun yemek veriyorsun Ayla: -Cunki ben seni seviyorum Kemal: -Bende Ayla: -Bak sana kol saati aldim,sen istiyordun Kemal: -Ayla cok tesekkur ederim,amma ben bir sey alamadim Ayla: -Senin islerin yogun anliyorum Kemal -Tesekkur ederim anladigin icin... Kemal yureyinde dusundu: -Ben ne yapicam bu sevgi karsiliginda??? 32-ci bolumun sonu Alıntı
Φ Casper Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 33-cu bolum Aradan gunler geciyor.Kemalin dogum gunu..Ayla Kemala guzel bir hediyye secmis.Aslinda hediyyeler arasinda en guzeli Aylaninki oluyor.Ayla ise geliyor.Ofise girince Kemalin orda oldugunu goruyor.Ayla: -Merhaba Kemal Kemal: -Merhaba nasilsin? Ayla: -Iyiyim... Ayla sozune devam etdi: -Bugun ne gunu? Kemal gulerek: -Yasim artiyor Ayla: -Iste bu yuzden seni tebrik ederim..mutlu ol Ayla elindeki hediyyeni Kemala veriyor..Kemal: -Cok tesekkur ederim Ayla: -Sen layiksin buna Iceriye Petek giriyor.Petek: -Kemaaal tebrik ederim seni Petek Kemali kucakladi.Ayla bundan hoslanmadi.Petek de elindeki kucucuk hediyyesini Kemala verdi.Petek: -Bak amma sen beni unutma Kemal: -Anlamadim Petek: -Benim dogum gunumde de sen bana verirsin Kemal: -Peki Petek cikdi.Kemal: -Ne yuzlu diyilmi? Ayla: -Amma onunla arkadaslik ediyorsun? Kemal: -Hayir askim Ayla: -Bugun bunlari konusmanin zamani diyil Kemal: -Seni seviyorum Ayla: -Bende Kemalin cep telefonu caldi.Kemal telefonunun ekranina bakinca diger sevgilisinin oldugunu gordu.Ne yapacagini bilmedi.Ayla: -Kim telefonda? 33-cu bolumun sonu Alıntı
Φ Casper Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 34-cu bolum Kemal: -Evden ariyorlar Ayla: -Cevap vermeyecekmisin? Kemal: -Bir is var onu hall etmeliyim,cevap vermeliyim onlara..hall etmediyim icin niye cevap vereyim ki? Ayla: -Evet haklisin Daha sonra Kemal ayrica baska sevgilisini ariyor ve onunla konusuyor.Gunler bir-birini asiliyor.Ayla Kemali delicesine seviyor amma Kemal karsiligini veremiyordu.Bir gun Kemalin baska sevgilisi ofise geliyor.Ayla arkadasinin odasinda sohbet ediyorlardi.Kemal Ayladan ayrilmak istiyordu.Cunki Aylanin Kemala duydugu aski cok buyukdu ve Kemal ona bu karsiligi veremeyeceyini dusunuyordu.Kemal sevgilisinin yaninda geldi.Ayla bunu gordu.Kemal yuzunu Aylaya tutarak: -Ayla lutfen orda benim cuzdanim var verirmisin? Ayla konusamadi.Hic bir sey demedi ve kendi odasina gitdi.Daha sonra Kemal asagiya indi.Kemal: -Neyin var? Ayla: -Kimdi o kiz? Kemal: -Arkadasim Ayla: -Hayir sevgilin arkadasin diyil Kemal: -Sana yalan soyleyemem Ayla: -Demek sevgilin? Kemal: -Evet Ayla: -Ne kadar zalimsin,amma ben seni sevmistim..Inanmistim sana Kemal: -Ayla... Ayla Kemalin sozunu kesdi: -Hele utanmayaraq bana Ayla ordan benim cuzdanimi ver diyorsun...Beni sevgilinin ayagina getiriyorsun Kemal: -Hayir oyle diyil Ayla: -Bak Kemal bitti.Artik burda calisamam.Senin ihanetlerine goz yumamam.Ben gidiyorum.Isden de cikiyorum Aslinda Kemal da bunu istiyordu.Ayla: -Isi kimin devam etdireceyini bilmiyorum amma ben gidiyorum Ayla odadan cikdi.Kemal: -Dogrumu yapdim? 34-cu bolumun sonu Alıntı
Φ Casper Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 35-ci bolum Ayla dediyi gibi yapti.Isden ayrildi.Selmayla da sagollasdi.Ayla: -Selma ben gidiyorum,insallah yarin gelib bazi seylerimi alicam ve Ozanla da konusucam Selam: -Ozana ne diyeceksin? Ayla: -Zor bir is basaramadim diyecem Selma: -Beni telefonla ararsin,biryerlerde bulusuruz Ayla: -Tabii Selma Ayla gitdi.Eve aglayarak dondu.Kemala duydugu sevgi karsisinda bu kadar alcalmasi ona kotu geliyordu.Ayla eve girdi.Nazan: -Kizim hosgeldin Ayla: Hosbulduk anne Nazan: Neyin var? Ayla: -Hiiic ne olmus ki? Nazan: -Keyfin yok gibi geldi bana Ayla: -Anne cok yorgunum Nazan: -Yemek yiyecekmisin? Ayla: -Hayir anne Daha sonra Ayla odasinda dusunuyordu: -Anneme ne diyecem? Nasil anlaticam? Ayla: -Anne seninle konusmam gerekiyor Nazan: -Evet dinlioyurum Ayla: -Anne ben daha babamin isinde calisamam Nazan: -Neden kizim? Selma Kemalin yanina gelerek: -Hic utanmadin diyilmi? Seni o kadar seven kiza boyle davrandin? Kemal: -Ne yapmaliydim sevemedim onu Selma: -Amma evli kadinlari seve biliyorsun Kemal: -Bu benim ozel hayatim sana kalmamis Selam: -Tabii ya...amma sen pisman olucaksin bunu sana ben diyorum Kemal susdu.Aylayla Nazanin sohbeti devam ediyor.Nazan: -Kizim neden ise gitmeyeceksin? Ayla: -Anne.... Nazan: -Ne olmus? 35-ci bolumun sonu Alıntı
Φ Casper Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 36-ci bolum Ayla: -Anne calisamiyorum Nazan: -Niye? Ayla: -Cok zor bas acamiyorum o ise Nazan: -Ben sana demisdim kizim Ayla: -Dinlemedim seni Nazan: -Simdi ne olacak? Ayla: -Bir planim var Nazan: -Ne plani? Kemal ise kendini kotu hiss ediyor.Cunki Aylanin kalbine deymisdi.Amma onu aramak,ozur dilemek isteyi de yokdu.Nazanla Aylanin sohbeti devam ediyor: -Planin ne kizim? Ayla: -Amcamdan rica edicem,ise o gitsin... Nazan: -Ali mi? Ayla: -Evet anne Ali.. Nazan: -Peki kabul edermi? Ayla: -Anne zaten Ali amcanin isi yok,hemde parasiz calismayacak...Ona da para dusecek Nazan: -Ne bileyim Ayla: -Amcamla konusucam Bu sohbet burda kaldi.Aksam vakti Ayla amcasina telefon acdi.Ayla her seyi amcasina konusdu: -Amca anliyorsun diyilmi benim icin zor bir is orasi Ali: -Ayla tabii yaparim Ayla: -Unutma senin yeni isin olacak...Para da alicaksin Ali: -Bunun onemi yok Ayla: -Bak almazsan parayi ise gitmenide istemem Ayla amcasini razi sala bildi.Yarin oldu.Ayla isdeki bazi seylerini almak icin ofise gitdi.Ofisde kimse yokdu.Ayla kendi oturdugu masadaki bazi seyleri aldi.Bu anda iceriye Kemal girdi.Kemal: -Merhaba Ayla Ayla: -Aslinda selama bile layik diyilsin Kemal: -Ayla lutfen Ayla: -Ben burda bazi seylerimi almaga gelmisdim Ayla ofisden cikdi.Kemal kendi-kendiliyinde dusundu: -Isler zorlasiyor 36-ci bolumun sonu Alıntı
Φ Casper Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 37-ci bolum Aylanin karariyla amcasi Ali babasinin isine gidiyor ve orada calisiyor.Aylaysa Kemaldan ayrilmanin acisini cekiyor.Kemalsa her gun annesinin ona soylediyi sozleri bir turlu aklindan cikartamiyor: -Oglum evlen senin nutlu gununu goreyim Kemalsa kimi alacagini bilmiyor.Bir gun Kemal odasindayken Selma geliyor: -Selam Kemal benim odamda telefon calismiyor burdan kullana bilirmiyim Kemal: -Evet buyur Selma telefonla konusdukdan sonra: -Tesekku ederim Selma odadan cikanda Kemal: -Selma.. Selma: -Evet Kemal Kemal: -Ayladan ne haber? Selma: -Hic oyle...evde Kemal: -Peki sagol.. Selma: -Pismanmisin yoksa? Kemal: -Bak Selma ben bu hayatdan ne istiyorum bilmiyorum Selma: -Seni seviyordu hemde cok... Kemal susdu.Selma: -Neyse ben gideyim Nazan Aylanin yanina geldi.Nazan: -Kizim amcanla konusdunmu? Ayla: -Evet anne konusdum,isi yurutuyor bendende iyi Nazan: -Olsun,peki parayi nasil alicaz? Ayla: -Her ayin is planinin amcan getiricek ve parayi alicaz,Ozan da boyle soyledi Nazan: -Allah razi olsun Ayla: -Tabii evet.. Nazan: -Kizim sana bir sozum var.. Ayla: -Ne sozu anne? Nazan: -Dun beni biliyormusun kim aradi? Ayla: -Kim? Okul arkadasim vardiya... Ayla: -Taniyamadim... Nazan: -Sevilayi diyorum Ayla: -Evet ne olmus? Nazan: -Bize gelmek istiyor...Seni gelin yapmak istiyor... Ayla: -Ne? Nazan: -Evet oyle soyledi 37-ci bolumun sonu Alıntı
Φ Casper Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 "Yurekdolu" kisa bir aradan sonra devam ediyor... 38-ci bolum Ayla: -Anne bilmiyorum aslinda Nazan: -Kizim karar vermeden once dusun.. Ayla kendi kendiliyinde dusundu: -Ben Kemalin karisi olacakdim... Nazan: -Kizim ne oldu? Ayla: Hiic anne.. Aradan gunler geciyor ve Ayla annesinin yanina gelerek: -Sohbet etmek istiyorum anne Nazan: -Dinliyorum.. Ayla: -Anne evet diyorum Nazan: -Neye? Ayla: -Sevilayin oglunun karisi olmayi kabulleniyorum... Nazan: -Ah kizim ne guzel... Ayla: -Evet Aylanin yureyi kan agliyordu...Sevilay adete gore kiza elci geliyor...Sevilayin olgu Sucuattin de Aylayi beyeniyor..Ayla nisanlaniyor..Sucuattin cok iyi bir insan ve Aylayi cok seviyor..Ne yazik ki Aylanin kalbi hala Kemalda...Amma Ayla Sucuattine buyuk hurmetle yanasiyor..Kemalin annesi ise ona evlenmeyi soyluyor amma Kemal "anne iyi bir kiz bulamiyorum" diyor..Kemal Aylayi artik cok sIk dusunmeye basliyor...Aylanin nisanli oldugundan bile habersiz...Nazan ise mutlu...Nazan: -Ayla kizim ben dusunuyorum ki duyunu de cabuk edelim.. Ayla: -Nasil istersen? Nazan: -Sevilayla konusub bunu cabuklasdiricam... Ayla: -Anne biliyorsun da Sezen... Nazan: -Biliyorum onunda sevdiyi var..Senin duyununden sonra onunla ilgilenicem... Nazan Sevilayla konusuyor ve onlar birlikde karar vererek iki haftaya duyun edeceklerini planlasdiriyorlar...Aradan bir kac gun geciyor..Ayla bir zaman calisdigi,yani babasinin is yerine gidiyor..Kemali gormek heyecani icinde...Selma: -Ayla burdan kimler duyune davetli? Ayla: -Bir kac insan... Selma: -Peki ya Kemal? Ayla susdu...Konusamadi... 38-ci bolumun sonu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.