Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Allahim yaa, birakin isteyen istedigiyle ilgilensin... kim nerde, ne yazacak die mi sorcaz ben istedigim telden calarim... alla alla Tamam kızma yafs relax Forum dünyasının komedi oyuncularından azizamca dün gece geç saatlerde yanında kendinden yaşça bir hayli küçük olan sevgilisiyle birlikte reina çıkışında objektiflerimize yakalandı. Alkolu fazlaca aldığı görülen komedi oyuncusu azizamca ayakta durmakta bile zorlanıyordu. Kameralarımıza yaptığı açıklamada '' hatunun en yağlısını ben kaptım'' diyen azizamcanın bu bedbaht durumu çevredikelr tarafında oldukça yadırgandı... Azizamcaya bir an önce espri dersleri almasını tavsiye eder yağlı yiyeceklerden kaçınmasını öneririrz. +1 Alıntı
Φ azizamca Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Tamam kızma yafs relax +1 sende arkası dönük arkadaş gibi yapsana ne manzara göreceksin ha Alıntı
Φ cemkaya Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 bunasıl yardım diyen asterxim. bildiğimi soru sorana anlatıyorum. her halde önceki yazılanları okumadın. iyibi göz at. ok. azizemice mali müşavirin yeminli olması için 10 sene lazım sen bunu bu yaşta nasıl başardın....ayrıca türkiyede ikitane lisans okunamaz 1 lisans bir önlisans okuyabilirsin ben şuanda lisansımı bitirmek üzereyim. öyle olsaydı bende 2 lisans tamamlıycaktım. bir önlisans bitirdim. birde lisans tamamlıcam şimdi.. yurt dışındamı okudun. arkidiş... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 sende arkası dönük arkadaş gibi yapsana ne manzara göreceksin ha Sende habir at gözlükleriyle habire önüne bakmaktan vazgeç Alıntı
Φ azizamca Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 bunasıl yardım diyen asterxim. bildiğimi soru sorana anlatıyorum. her halde önceki yazılanları okumadın. iyibi göz at. ok. azizemice mali müşavirin yeminli olması için 10 sene lazım sen bunu bu yaşta nasıl başardın....ayrıca türkiyede ikitane lisans okunamaz 1 lisans bir önlisans okuyabilirsin ben şuanda lisansımı bitirmek üzereyim. öyle olsaydı bende 2 lisans tamamlıycaktım. bir önlisans bitirdim. birde lisans tamamlıcam şimdi.. yurt dışındamı okudun. arkidiş... 1997 yılında mali müşavir oldum gerisini sen hesapla önlisans diğeride dört yıllık doğru Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 YA BU KONUYU NASIL KAÇIRMIŞIM TAM BENLİKMİŞ BEEE.EVET YA BİRAZDA DEDİKODU YAPSAK NE ÇIKAR YANİ.GÜNCEL KONULARDAN BİRİ DEĞİL Mİ BU MAGAZİN DEDİKODULARIDA.LÜTFEN BAŞKA YERLERE ÇEKMEDEN SEVGİ VE SAYGI ÇERÇEVELERİNDEN ÇIKMADAN TATLI TATLI YAPSAK DESEM BANA KATILIRMISINIZ. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 Kesinlikle katilirim... ama son zamanda pek takip edemedim piyasayi, yani bayagi bir acigim var... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 ben söliyim kaya ile hülya boşanmış(çok yeni dimi Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 en son altın portakalın nurgül yeşilçay yerine vildan atasever ve beste berekete(isimleri myalniş yazmiış olabilirim)verilmesi durumu var.buna ne diyceniz Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 en son altın portakalın nurgül yeşilçay yerine vildan atasever ve beste berekete(isimleri myalniş yazmiış olabilirim)verilmesi durumu var.buna ne diyceniz Vildan atasaverle ilgili söyleyebileceğim tek şey berbat bir dövmesi ve güzel bacakları var başkada bişini görmedim zaten Altın portakalda bu halkın umrunda bile değil .... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Altın portakal bu yıl sıradışı.. Uluslararası konukları da varmış bu kez.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Vildan atasaverle ilgili söyleyebileceğim tek şey berbat bir dövmesi ve güzel bacakları var başkada bişini görmedim zaten Altın portakalda bu halkın umrunda bile değil .... alaturkaaaaaaaaaaaa Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 merak etme sen Golgi canim kulaklari cok cekilecek onun koccum benim beee Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.