Φ Casper Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2005 Evet merhaba herkese...aslinda dedikodulikla foruma ilk adim atmak istemezdim amma,nedense gonlumden boyle gecdi...Magazin dunyasinda olan dedikodulari,haberleri burda paylasalimmi ne dersiniz?? Ilk haberim var size: Hulya Avsarla Emre Altug bir-birine flash sozler soyledi: Emre Altug: "Hulya Avsar sanatci diyil..." Hulya Avsar: "O yeni album cikartiyor hala..." Ikinci haberim guzel popcu Petek Dincozden olucak...Petek Dincoz Hulya Avsar,Gulben Ergene neler dedi neler: "Hulyanin bikinisi ve Gulbenin kiyafetlerine guldum..hatta midem bulandi" Hatta bu sozleri "anne" dediyi Bulent Ersoyun yaninda soyledi. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2005 sen Ibo nun Aso barda hala Asena nin fotograflarini asdigini biliomuydun, yaaa;o) veya Mehmetali Erbil le esinin arasina kara kedi girmis, balayi yerine Mehmetalinin isi önplana ciktgi icin.. ben duydugumda cok üzüldüm....tap taze evliler ne de olsa.... böyle bir baslik icin tesekkürler, ben acmaya cesaret edememistim;o) Alıntı
Φ Casper Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2005 sen Ibo nun Aso barda hala Asena nin fotograflarini asdigini biliomuydun, yaaa;o) veya Mehmetali Erbil le esinin arasina kara kedi girmis, balayi yerine Mehmetalinin isi önplana ciktgi icin.. ben duydugumda cok üzüldüm....tap taze evliler ne de olsa.... böyle bir baslik icin tesekkürler, ben acmaya cesaret edememistim;o) 6745[/snapback] ben tesekkur ederim..amma gelin maqazin dedikodularini burda yazalim Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Tugce Kazaz adinda bi Manken kizimiz sevdigi erkek ugruna dininden cikip hristiyan olmus... vatana millette hayirli ugurlu olsun diorum bende Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Forum dünyasının en ünlü çiftleri olan Mystic River ve ceviz yine düşman çatlattılar... Dördüncüsü düzenlenen Türkish Media Forum gecesine katılan ünlü çift aralarında ki aşkın hala ilk günkü kadar taze ve ateşli bir şekilde sürdüğünü belirterek o gece birbirlerinden hiç ayrılmadılar. Bayan Mystic ve Bay ceviz şıklıklarıyla göz kamaştırdılar ... Alıntı
Φ azizamca Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Forum dünyasının en ünlü çiftleri olan Mystic River ve ceviz yine düşman çatlattılar... Dördüncüsü düzenlenen Türkish Media Forum gecesine katılan ünlü çift aralarında ki aşkın hala ilk günkü kadar taze ve ateşli bir şekilde sürdüğünü belirterek o gece birbirlerinden hiç ayrılmadılar. Bayan Mystic ve Bay ceviz şıklıklarıyla göz kamaştırdılar ... arkası dönük arkadaşım bu olayları önüne bakmadan nasıl öğrendin şaştım doğrusu Alıntı
Φ cemkaya Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 yaws işinizmi yok ya başka şeyler tartışalım neden zamanımızı boş şeylere harcayalım geçelim lüffen Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Ya uçankuş falanmısınız siz ya boşverin bunları Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Allahim yaa, birakin isteyen istedigiyle ilgilensin... kim nerde, ne yazacak die mi sorcaz ben istedigim telden calarim... alla alla Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 arkası dönük arkadaşım bu olayları önüne bakmadan nasıl öğrendin şaştım doğrusu Forum dünyasının komedi oyuncularından azizamca dün gece geç saatlerde yanında kendinden yaşça bir hayli küçük olan sevgilisiyle birlikte reina çıkışında objektiflerimize yakalandı. Alkolu fazlaca aldığı görülen komedi oyuncusu azizamca ayakta durmakta bile zorlanıyordu. Kameralarımıza yaptığı açıklamada '' hatunun en yağlısını ben kaptım'' diyen azizamcanın bu bedbaht durumu çevredikelr tarafında oldukça yadırgandı... Azizamcaya bir an önce espri dersleri almasını tavsiye eder yağlı yiyeceklerden kaçınmasını öneririrz. Alıntı
Φ cemkaya Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 bir hayli yağlarla ilgili sorunu olan azizemicenin geçen gün doktorun muayyene hanesinden çıkarken yağlarını aldırdığı tesbitedilmiş. buda en son magazin haberlerinden... tuğçe azkaz kızımızda hristiyan olmuş zaten gaygi müslimdi... ikigün sonnada musevi daha sonra zerdüşt ensonunda berdüş olcak... acınacak bir durum aslında sevgili için din değiştirilecekse tükürüm böyle işe... o inandığı için deil sadece macera olsun diye din diğiştiriyo. sanki hristiyan olunca ibadete mi başlıycak... işte ateistlerin yediği halt bu insanlar bir yaprak gibi savruluyor onların sayesinde Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 bir hayli yağlarla ilgili sorunu olan azizemicenin geçen gün doktorun muayyene hanesinden çıkarken yağlarını aldırdığı tesbitedilmiş. buda en son magazin haberlerinden... tuğçe azkaz kızımızda hristiyan olmuş zaten gaygi müslimdi... ikigün sonnada musevi daha sonra zerdüşt ensonunda berdüş olcak... acınacak bir durum aslında sevgili için din değiştirilecekse tükürüm böyle işe... o inandığı için deil sadece macera olsun diye din diğiştiriyo. sanki hristiyan olunca ibadete mi başlıycak... işte ateistlerin yediği halt bu insanlar bir yaprak gibi savruluyor onların sayesinde yaw isinizmi yok ne ugrasiosunuz bu islerle diene bakin Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 bir hayli yağlarla ilgili sorunu olan azizemicenin geçen gün doktorun muayyene hanesinden çıkarken yağlarını aldırdığı tesbitedilmiş. buda en son magazin haberlerinden... tuğçe azkaz kızımızda hristiyan olmuş zaten gaygi müslimdi... ikigün sonnada musevi daha sonra zerdüşt ensonunda berdüş olcak... acınacak bir durum aslında sevgili için din değiştirilecekse tükürüm böyle işe... o inandığı için deil sadece macera olsun diye din diğiştiriyo. sanki hristiyan olunca ibadete mi başlıycak... işte ateistlerin yediği halt bu insanlar bir yaprak gibi savruluyor onların sayesinde cemkaya bu, sonderece çirkin, bayağı, basit bir yazı... yani kimseyle kişisel bir tartışmaya girmemeye elimden geldiğince özen gösteriyorum ama, bu mudur yani insanlık, hesap mı verecekti bize tuğçe kazaz din değiştirirken, sevgilisi istedi diye ya da, kendi inancı ya da inaçsızlığı için, tam magazin oldu burası yani, bize ne kimin neye inandığından ya da inanmadığından, kim olursa olsun, dininden, inancından, inançsızlığından, hayatla ilgili tercihlerinden dolayı bu denli aşağılanamaz, bir gün başkalarından esirgediğiniz saygı, size de gerekebilir... sonra sizin gibileri çıkıyor, Türklük ve Müslümanlık Şampiyonu oluyor, bumudur Türklük, bumudur Müslümanlık... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Arkadaslar adi üstünde magazin haberleri, hakkatten bos bi konu ama bunu bile siyasete cevirebiliosnuz yaa,artik pes.... havalar güzel desem, bin bir cesit ayri yorum gelir... biri Allah´tan güzel der, digeri gökten bulutlarda bahseder,ama oysaki ben sadece havanin güzel oldugunu söylemek istemisimdir... havadan sudan polemik yaratmayi cok iyi beceriosunuz dogrusu... Alıntı
Φ azizamca Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Forum dünyasının komedi oyuncularından azizamca dün gece geç saatlerde yanında kendinden yaşça bir hayli küçük olan sevgilisiyle birlikte reina çıkışında objektiflerimize yakalandı. Alkolu fazlaca aldığı görülen komedi oyuncusu azizamca ayakta durmakta bile zorlanıyordu. Kameralarımıza yaptığı açıklamada '' hatunun en yağlısını ben kaptım'' diyen azizamcanın bu bedbaht durumu çevredikelr tarafında oldukça yadırgandı... Azizamcaya bir an önce espri dersleri almasını tavsiye eder yağlı yiyeceklerden kaçınmasını öneririrz. o zaman ben 53 yaşındaydım sevgilimde 9 yaşındaydı değilmi? ben 9 yaşımda ki sevgilimle yolda sarmaş dolaş giderken arman arkası dönük bir şekilde karşıdan karşıya geçiyordu birden önüne araba çıktı tabii ki arkası dönük olduğu için arabayı göremedi sonra araba zınk diye fren yaptı ve durdu arabanın içinde süper bir hatun vardı hatun önüne baksana dedi armanda bak arkası dönüğüm önüme bakamam dedi sonra kadın sen herkeze arkanı dönermisin dedi armanda evet ben öyleyim dedi kadında dedi ki ileride bar var dedi oraya hep senin gibiler geliyor Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 o zaman ben 53 yaşındaydım sevgilimde 9 yaşındaydı değilmi? ben 9 yaşımda ki sevgilimle yolda sarmaş dolaş giderken arman arkası dönük bir şekilde karşıdan karşıya geçiyordu birden önüne araba çıktı tabii ki arkası dönük olduğu için arabayı göremedi sonra araba zınk diye fren yaptı ve durdu arabanın içinde süper bir hatun vardı hatun önüne baksana dedi armanda bak arkası dönüğüm önüme bakamam dedi sonra kadın sen herkeze arkanı dönermisin dedi armanda evet ben öyleyim dedi kadında dedi ki ileride bar var dedi oraya hep senin gibiler geliyor senin yasin kac Allah askina, gercekten cok merak ettim simdi, yetiskin bir insanin böyle sacmalayabilecegine inanmak istemiorum... Alıntı
Φ cemkaya Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 başlıyacam sizede ama ha.... bir dersiniz sen monoton yaşıyon mağazinden anlamazsın bir dersiniz. bak millete laf atıyon.. bu ne be siz çıkardırnız ben dedim ne var. konuşmayımı bilmiyonuz ters köşemi yapıyonuz. bilelim yani... şu tuğçe gazıaz dinini değiştirirse banane bundan diyen arkidiş. olmaz kardeş o kardeşimizin ahirette cezalandırılması hoşumuza gitmez değil mi? sen düşün ki çok zenginsin elinde katrilyonlar var biliyorsun gelecek korkun yok. fakire fukaraya yardım etmezmisin. onlarıda kurtarmak istemezmisin. öyleyse bende bu konuda insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. belki bu benim haddim değil ama kesin olan birşeyden bahsediyorum. varsayımlardan değil...ortalığı alavereye vermeyin bakimmmm ayrıca azizemiceden yaptığım kötü espri için insan olması hasebiyle özür diliyorum... bu sadece bir espriydi banada yaptılar siz kardeşlik mefhumunu bilmiyosunuz. ben kimseyi incitmek için yapmadım. bizim azizamcayla uzun zamandan beri hukukumuz var.... demi azizamca... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 imalarini yüzüme yapacak adama adam derim Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 başlıyacam sizede ama ha.... bir dersiniz sen monoton yaşıyon mağazinden anlamazsın bir dersiniz. bak millete laf atıyon.. bu ne be siz çıkardırnız ben dedim ne var. konuşmayımı bilmiyonuz ters köşemi yapıyonuz. bilelim yani... şu tuğçe gazıaz dinini değiştirirse banane bundan diyen arkidiş. olmaz kardeş o kardeşimizin ahirette cezalandırılması hoşumuza gitmez değil mi? sen düşün ki çok zenginsin elinde katrilyonlar var biliyorsun gelecek korkun yok. fakire fukaraya yardım etmezmisin. onlarıda kurtarmak istemezmisin. öyleyse bende bu konuda insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. belki bu benim haddim değil ama kesin olan birşeyden bahsediyorum. varsayımlardan değil...ortalığı alavereye vermeyin bakimmmm ilginç bir yardım metodu doğrusu... Alıntı
Φ azizamca Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 imalarini yüzüme yapacak adama adam derim yüzüne yapmam imkansız çünkü arkan dönük senin yasin kac Allah askina, gercekten cok merak ettim simdi, yetiskin bir insanin böyle sacmalayabilecegine inanmak istemiorum... alaturka armutlar zamanla insan akılla Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 yüzüne yapmam imkansız çünkü arkan dönük alaturka armutlar zamanla insan akılla Kolay gelsin demek daha ermeye cok zaman var Alıntı
Φ azizamca Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Kolay gelsin demek daha ermeye cok zaman var sayın alaturka 38 yaşındayım iki üniversite bitirdim mali müşavirim 2,5 sene sonra yeminli mali müşavir olacağım Forum dünyasının komedi oyuncularından azizamca dün gece geç saatlerde yanında kendinden yaşça bir hayli küçük olan sevgilisiyle birlikte reina çıkışında objektiflerimize yakalandı. Alkolu fazlaca aldığı görülen komedi oyuncusu azizamca ayakta durmakta bile zorlanıyordu. Kameralarımıza yaptığı açıklamada '' hatunun en yağlısını ben kaptım'' diyen azizamcanın bu bedbaht durumu çevredikelr tarafında oldukça yadırgandı... Azizamcaya bir an önce espri dersleri almasını tavsiye eder yağlı yiyeceklerden kaçınmasını öneririrz. bu yazıyı da ebem yazmadı sayın arkası dönük arkadaş yazdı neden arkasını dönüyor ah bi onu anlatsa? ama ben anladım sataşacak birini arıyor düşündüğünüde yaptı zaten o herhalde beni peygamberi ile karıştırıyor böylede elime dalga geçecek koz verirsiniz Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 sayın alaturka 38 yaşındayım iki üniversite bitirdim mali müşavirim 2,5 sene sonra yeminli mali müşavir olacağım bu yazıyı da ebem yazmadı sayın arkası dönük arkadaş yazdı neden arkasını dönüyor ah bi onu anlatsa? ama ben anladım sataşacak birini arıyor düşündüğünüde yaptı zaten o herhalde beni peygamberi ile karıştırıyor böylede elime dalga geçecek koz verirsiniz eh armut zamanla insan akilla dien sensin, ve dogru laf etmissin sasirdim... yani yasinin 38 olmasi hic bisey ifade etmiomus.... sen bircok kez geyik yapma ayaklariyla insanlara laf atarken iyi di mi abicim, ama sana biri espiriyle cevap vermeye görsün, aninda cirkinlesebiliosun.. ve bu olgun bir insana yakisan davranis diil ama ben yine de yasindan dolayi saygi duyarim, ellerinden öptüm abi Alıntı
Φ azizamca Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 eh armut zamanla insan akilla dien sensin, ve dogru laf etmissin sasirdim... yani yasinin 38 olmasi hic bisey ifade etmiomus.... sen bircok kez geyik yapma ayaklariyla insanlara laf atarken iyi di mi abicim, ama sana biri espiriyle cevap vermeye görsün, aninda cirkinlesebiliosun.. ve bu olgun bir insana yakisan davranis diil ama ben yine de yasindan dolayi saygi duyarim, ellerinden öptüm abi armanın yazısında baskılı cümleleri okudun herhalde belli ki es geçmişsin Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 armanın yazısında baskılı cümleleri okudun herhalde belli ki es geçmişsin cuvaldizi kendine batir derim sana... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.