Φ hearten Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Helal olsun sana Kalkınma Türkiye Cumhuriyetinin Köküne Kibrit Yakanların reklamını iyi yapıyorsun burada... Helal olsun sanaki hizb-ut-tahrir, Hilafet çileri buraya taşıyorsun ve bu taşıdıkarınla kimin ne olduğunu görüyoruz.. Devam edin bakalım bu Cumhuriyeti öyle kolay kolay Hiz-but tahrir veya hilafetçilere verecek değiliz... Dikkat ettinmiz mi hiç birinizden kötü söz gıkı çıkmadı bunun için işinize geldimi bize hakaret ediliyor yaygarası açmayın artık... Hiç aklınıza bile gelmedi bu adam neyi savunuyor diye... Helal olsun size siz işinize gelince Hilafetçide olursunuz... Sevgili erdoğan, Sanada helal olsun iyi provokasyon yapıyorsun diyeceğim ama yaptığın şeyin doğru olmadığını düşündüğüm için demekten vazgeçtim. Adam bilgi sunmuş sana birşey iddia etmeye çalışıyor sen kalkmış hizbuttahrirden bahsediyorsun. Üstelik sunduğu bilgide kimseyi hizbuta falan çağırdığıda yok... Bırakalım artık bu ucuz ve basit davranışları değilmi? Koca koca insanlar olduk artık... hadi sende iki satır mantıklı ve tutarlı fikir yaz... Bu arada hiç boşuna ülke savunuyor ayağına yatma. Biz bu ülkeyi; manevi değerini anlayamayacak, ülkenin sadece 780.000 km2 den meydana gelen toprak yığını olduğunu düşünecek insanlara bırakmayız. Alıntı
Φ hearten Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Sen bütün siteyler ve hilafetle hizbuttahrirle uğraşacağına sadece önüne getirilen yazıya odaklan istersen. Eğer yazıda aynı mesajları veriyorsa amenna haklısın derim fakat hibuttahrir nereee buradaki yazı nere... Ne amaçla koymuş olursa olsun biz burada hizbuttahrirden bağımsız olduğumuza göre önümüzdeki yazı üzerinde tartışalım... Şimdi biz doğru olanı çıkış noktası yanlış diye terkmi edelim? Ne kadarda çağdaş bir tavır!!! Esasında hizbut diye tutturmanızın sebebi yazının ne derece doğru olduğunun göstergesidir. İnsan psikolojisi, dikkatler başka tarafa çekilirse çaresizliğinden kurtulur... Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 bu hizbuttahrir , hilafet muhabbeti çok uzadı...burada o ideolojide olan arkadasların olmadıgı kanısındayım..ki zaten varsa da büyük yanılgı içindeler... Alıntı
Φ ....DAVET.... Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Sevgili arkadaşlarım hizbuttahririn ne olduğunu, hizbullahlarla nasıl bir bağlantısı olduğunu bilmiyordum, aynı zamanda isim benzerliği dikkatimi de çekmedi, sitelerini de hiçbir zaman ziyaret etmedim. maalesef bu konudaki bilgisizliğim insanların beni yanlış anlamasına sebep oldu. hatta sayın erdoğan’ın benim Hizbullah olduğumu (ya da ben öyle algıladım) iddia edecek kadar yanlış anlamasına sebep oldu. olmadığım bir şeyi sanki öyleymişim gibi göstermek çok yanlış hele hele buna ben sebep oluyorsam ve insanların benim hakkımdaki düşüncelerine farkında olmadan yanlış yön veriyorsam (ki verdim) mutlaka bir açıklama yapmak zorunda olduğumu hissettim. Sayın Erdoğan dediğim gibi hizbullahla hiçbir ilgim yok. Bundan sonra hakkımda bu tarz bir şüpheye düşmeyeceğinize inanıyorum. Yaptığım açıklamadan sonra, artık beni Hizbullah ya da sempatizanı olmakla suçlamayacağınıza inanıyorum, dahası sayın gecekuşunun verdiği linki ziyaret ederseniz (ben ettim) yukarıda yazılan konunun orada geçtiğini görürsünüz. o sitede geçmesi kimseyi hizbullah yapmaz buradaki gibi. okuduğum yazının kötü olan veya kötülüğe teşvik eden hiçbir yanı olmadığını bilmenizi isterim siz de ziyaret edin yazarın hizbullahla hiçbir ilgisi olmadığını görürsünüz. sevgiler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.