Φ modernjames Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 aşağıdaki noktalar üzerinde elinizi kaldırmadan öyle 8 düz çizgi çiziniz ki, bu çizgiler 25 noktanın hepsinden de geçmiş olsun. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 tamam yaptım da burada nasıl göstereceğiz.. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 UCGEN SEKLI CIKIYOMU DIK UCGEN VE 90° NIN ORTASINDAN CIZGI GECIRINCE BI SEKIL DAHA YAPTIM VE ELIMI KALDIRMADIM VE OLDU HEPSINDEN GECTI SANIRIM YAPTIM AMA taurusmutis DEDIGI GIBI BURDA NASIL GOSTERCEM SEN BANA GUVEN YETER BYEE Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 UCGEN SEKLI CIKIYOMU DIK UCGEN VE 90° NIN ORTASINDAN CIZGI GECIRINCE BI SEKIL DAHA YAPTIM VE ELIMI KALDIRMADIM VE OLDU HEPSINDEN GECTI SANIRIM YAPTIM AMA taurusmutis DEDIGI GIBI BURDA NASIL GOSTERCEM SEN BANA GUVEN YETER BYEE ilk olarak cevabın verilme zorluğunu hesap etmedim. onun için cevabı buldum diyen arkadaşlardan bir incelik bekliyorum ve özür diliyorum. gelelim senin yanıtına. dik üçgen çıkıyor mu diye sormuşsun. ben de sana cevao yanlışta olsa doğruda olsan büyük olasılıklarda dik üçgen çıkar derim. ama sen doğru yaptıgına inaniyorsan bende sana inaırım. eminim doğrudur yaptığın. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.